SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rayane Aabid Sağlık Kontrolünden Geçti

0
Güncellendi - 2021-06-22 11:20:37
Rayane Aabid Sağlık Kontrolünden Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı Rayane Aabid sağlık kontrolünden geçti.

Yeni Malatyaspor’un 2+1 yıllık sözleşmeyle renklerine bağladığı Rayane Aabid, resmi imza töreni öncesi İstanbul’da özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcu, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Aabid’in sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Helal olsun başkan hani transfer yapılmadı süper lig de olmak bir ayrıcalık birlik.olma zamanı Malatyaspor un hesaplarından bizene Nurettin Soykan dan sonra gelmiş en iyi başkan hesabı efsane Malatyasporlu amatöre dusurenlere sormak.lazim ben sadece.neticeye bakarım takımım süper lig de ...okadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu böyle giderse yakında amatğr gğrünüyor..
    0
    0
    Yanıtla