SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Tavuk Bile Satmadım' Dedi, Şirket Ortağı Çıktı!

0
Güncellendi - 2021-06-23 14:31:42
'Bir Tavuk Bile Satmadım' Dedi, Şirket Ortağı Çıktı!
A- A+ PAYLAŞ

'NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK'LA SUÇLANAN AİLE ŞİRKETİNDEKİ VARLIĞINI GÖSTERMELİK DİYE SAVUNDU!.  Uzun yıllar AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, en yakın çalışma ve  yol arkadaşlarından biri olan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin (GP) Malatya İl Başkanı Raşit Alaca; Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gerçekleştirdiği ve kardeşleri ile yakın akrabalarının merkezinde yer aldığı "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla başlatılan operasyonunu, yargının siyasi aparata dönüşmesi olarak nitelendirdi.

Operasyonu yürüten Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 2'sinin tutuklanmasına karar veren Mahkeme Heyeti, operasyonu kamuoyuna duyuran medya kuruluşları ve yargıyı 'siyasi aparat olarak kullandığını' öne süren Alaca, il başkanlığını yaptığı kendi partisinin de içinde çıktığı siyasi iktidara yönelik, "Üzerimizden elinizi çekin. Gelecek Partisi iktidarında Temiz Eller Operasyonu yapılması, boynumuzun borcu olsun" dedi.

GP İl Başkanı Raşit Alaca; Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, hakkında, "nitelikli dolandırıcılık" iddiasıyla soruşturma başlattığı ve yöneticileri ile hissedarlarına yönelik operasyon yürüttüğü Alaca İnşaat'la, bir dönem avukatlık - müvekkillik ilişkisi dışında, ticari ve hukuki sorumluluk içeren herhangi bir bağı bulunmadığını vurgulayan, ancak bu yönüyle gerçek dışı bilgiler içeren bir savunma yaparak, soruşturmaya dair haberlerde, şirketin ve soruşturmanın kendi adıyla ilişkilendirilmesinin "itibar suikastı" olduğunu ve siyaseten yıpratılmak istendiğini ileri sürdü.

Bir dönem ortağı olduğu aile şirketine yönelik soruşturma ve operasyonla ilgili açıklama yaptı; ortaklığını inkar etti

GP İl Başkanı Avukat Raşit Alaca, bir dönem kendisinin de tüm hukuki ve mali yükümlülükleri ile ortağı olduğu Alaca İnşaat'a yönelik, "Bir daireyi birkaç kişiye satma yoluyla nitelikli dolandırıcılık" iddiasıyla başlatılan soruşturma ve operasyon konusunda içinde bolca siyaset, hamaset, bolca Gelecek Partisi, gerçek dışı bilgi, yargının ve gazetecilerin Anayasa ve ilgili yasalarla sahip olduğu görev ve sorumluluklarını yerine getirmesinden dolayı duyulan öfke, yargı ve gazetecilerin görevlerini yapmasını engelleme arzusu, yargıya ve gazetecilere işini öğretmeye kalkışan ifadeler içeren yazılı bir açıklamayı hafta sonunda yaptı.

Ortaklığını gizledi, yüzlerce mağdur yaratan şirketin ortağı olarak ahlak dersi vermeye kalkıştı

Aralarında bizatihi kendisinin de 8.000 hisse ile resmi ortak olduğu başta Alaca İnşaat olmak üzere, Alaca Ailesi'ne ait birden fazla şirketin hissedarları ve yöneticilerine yönelik olarak, "Malatya'da bir dairenin birden fazla kişiye satılarak ve tapuları daire sahiplerine verilmeyerek, bazı iddialara göre 200, bazı iddialara göre ise çok daha fazla kişinin mağduriyetine yol açmak" iddiasıyla Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı "nitelikli dolandırıcılık" soruşturmasını, halkın haber alma özgürlüğü için çalışan medya kuruluşlarınca haber yapılmasına oldukça öfkelendiği gözlenen Raşit Alaca, tümüyle resmi belgelere dayalı haberleri yayınlayan gazetecilere, "Düşkün Medya Mensupları" ifadesiyle saldırdı.

Bir dönem Raşit Alaca'nın, kardeşi Nevzat Alaca'dan aldığı 3.600 hisse ve Muhammet Faruk Alaca'dan aldığı 4.400 hisse ile 8.000 paya karşılık gelen sermaye ile ortak olduğu Alaca İnşaat yönetici ve sahiplerine karşı Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 8 gözaltı ile başlattığı, bir kişinin firarda olması nedeniyle ifadesinin alınamadığı ve iki tutuklama yapılması yönündeki mahkeme kararı ile devam eden "Nitelikli Dolandırıcılık" soruşturması konusundaki gelişmeleri, büyük bir mağdur kitlesi olduğu için, toplumsal sorumluluk ve mesleki görev bağlamında malatyahaber.com yayınladı.

"Düşkün" etiketini, halka gerçekleri ulaştıran gazetecilere yapıştırma aymazlığı

Raşit Alaca, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı operasyonu, soruşturma safhasını ve mahkeme kararına yönelik gerçekleri halka duyuran, hukuki bağlamda ilgili yasalara, temel hak ve özgürlüklere aykırılığı asla tartışılamayacak, halkın bilgi edinme hakkını pratiğe aktaran haberlerin yayınlanması karşısında, kamuoyunu aydınlatan gazetecilere, "DÜŞKÜN MEDYA MENSUPLARI" derken, "DÜŞKÜNLÜK" bağlamında, aslında aynaya bakarken üzerinde gördüğü etiketi işini yapan gazetecilere yapıştırmaya kalkıştı.

Alaca'nın kendini savunmaya çalışırken, son haftalardaki itiraf ve ifşalarıyla büyük olay yaratan Suç Örgütü Mensubu Sedat Peker'in, 'yandaş' medya mensuplarından Alevi kökenli Abdulkadir Selvi'ye yönelik olarak kullandığı, Alevi kültürüne göre ahlaken yozlaşmış kişilere, Alevi kanaat önderlerince verilen 'Düşkünlük' cezasına atıfla kendince ayrı bir mesaj vermeye çalıştığı da gözlendi.

Google'a, "Alaca İnşaat" yazıldığında, otomatik olarak "Alaca İnşaat Mağdurları" başlığının çıkmasına neden olabilecek büyüklükte bir "nitelikli dolandırıcılık" soruşturmasının merkezinde yer alan şirketin ortaklarından biri olduğunu, bu şirketlerin, üç ayda bir, altı ayda bir, yılda bir, iki yılda bir değişen sahiplerinin neredeyse tamamının "Alaca" soyadı taşıdığını, bu isimlerle sadece yakın akrabalık bağı değil aynı zamanda ticari ortaklık yaptığını, "Alaca" soyadlı kişilerin sahibi olduğu ve yönettiği şirketlerin sık sık adres ve isim değiştirdiğini unutan Raşit Alaca bir başka şeyi daha unuttu: 2017'den bu yana devam eden yüzlerce şikayetin, yüzlerce mağduriyetin ortaya çıkardığı maddi gerçeklikle, bizatihi kendisinin bir "DÜŞKÜN" olduğunu...

Mahkemeye tavsiye- telkinde bulunma cüreti

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yüzlerce şikayet ve kuvvetli şüpheye dayanarak başlattığı "nitelikli dolandırıcılık" operasyonunun merkezindeki şirketin bir dönem ortağı olan Raşit Alaca, hadsizlikte de sınır tanımayarak, operasyonunun yapılıp yapılmaması konusunda Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kendisinden "izin" almasını ve yetkili Mahkemenin yargılama yapıp yapmaması konusunda yine kendisinden "olur" almasını bekler nitelikte cümlelere imza atarak Anayasa'nın 138. maddesini çiğneme cüretinde de bulundu.

"(...) Tam da bir çözüm üretilmek aşamasına gelinmişken, aylardır ortaya konulan çabaları berheva eden sürpriz operasyonu anlamakta güçlük çektiğimizi" ifadesini kullanan avukat Raşit Alaca'ya, Anayasa'nın 138. maddesi şöyle cevap veriyor: "Hiçbir organ, makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hakimlere emir ve talimat veremez; genelge gönderemez; tavsiye ve telkinde bulunamaz".

Savcılığa ve polise 'siyasi kılıflı' suçlama

Alaca'nın, yaptığı açıklamadaki "...Özellikle ismimin ve Gelecek Partisi İl Başkanlığı görevimin sıklıkla akrabalık bağı üzerinden soruşturma konusu olayla ilişkilendirilip haberlerde kullanılması, soruşturmanın siyasi saiklerle yapıldığı intibaını uyandırmakla birlikte, yapılan soruşturmaya da gölge düşürmektedir. Yapılan başvurularla ilgili Başsavcılık tarafından aylarca işlem yapılmaması, şikayetçi olunan kişilerin ifadelerinin dahi bugüne kadar alınmaması karşısında, özellikle Gelecek Partisi İl Başkanlığım sonrası, suç örgütlerine yapılmayan, çarşaf çarşaf ortaya serilen ve ülke gündemini uzunca süredir meşgul eden iddialarla ilgili suskunluğunu koruyan yargının; akrabalarıma atılı suçlama ile ilgili ifadeye davet etme vb. bildik soruşturma usullerinin tamamen dışına çıkarak, sabahın beşinde eş zamanlı operasyonlar yapması, atılı suçlama yönünden uygulanmasına şahit olmadığımız arama, yakalama, tutuklama vb. soruşturma tedbirlerinin uygulanması, soruşturmaya karşı yeterince şüphe oluşturmuş bulunmaktadır..." ifadeleri, operasyonun içeriğini, yeni siyasi kimliğiyle ilintileme ve perdeleme çabası olarak yorumlandı.

Yeni partisini ve Davutoğlu'nu, "nitelikli dolandırıcılık" soruşturmasına paravan yaptı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt Belediyesi'nin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın aile şirketinden beton ve gazbeton satın aldığını, bu durumun yasa ve ahlak dışı olduğunu belirterek Başkan Mehmet Çınar'a ağır suçlamalar yöneltmişti. Mehmet Çınar ise Ağbaba'ya verdiği cevapta, Ağbaba'nın iddialarına cevap vermek yerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ismini üç defa kullandığı bir yazılı açıklama yapmıştı.

Daha önce uzun yıllar AKP'nin içinde yeralan Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Raşit Alaca da aynı manipülatif tavrı tercih ederek, bir dönem tüm hukuki ve mali sorumluğu ile ortaklığını yaptığı, avukatlığını üstlendiği Alaca İnşaat'a yönelik "Nitelikli dolandırıcılık" soruşturmasını ve soruşturma kapsamında iki kişinin tutuklanmasına karar veren Mahkeme safhasında, yargı sürecinin sağlıklı işlemesi için, yargıya saygı göstermek yerine, yaptığı yazılı açıklamada tam 8 defa Gelecek Partisi, 1 defa da Ahmet Davutoğlu adını kullanarak savunma parti istismarı örneği sergiledi.

Raşit Alaca, içinde 8 defa Gelecek Partisi,  1 defa Ahmet Davutoğlu adının geçtiği açıklamasında, "nitelikli dolandırıcılık" soruşturmasının, "siyaset karıştırılmadan" yapılması gerektiğini vurguladı.

'1 tavuk bile alıp satmadım' dedi ama şirketin resmi ortağı çıktı

Raşit Alaca, açıklamasının bir yerinde, Alaca İnşaat ile ticari ve hukuki bağı konusunda  Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlanan resmi veriler ile çok basit şekilde ispatlanacak bir konuyu da doğru aktarmadı: "Maddi hakikat bakımından fiili ve hukuki bir bağım asla olmamıştır".

Daha ilginç olan ise, Raşit Alaca'nın, avukatlık mesleği dışında, ticari amaçla herhangi bir iş yapmadığını, hatta "tavuk" örneği vererek, "bir tavuk bile alıp satmadım" iddiasını dillendirmesiydi.

Oysa; 28 Kasım 2018 Tarihli 9712 Sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde Nevzat Alaca'nın şirkete ait 3.600 hissesini ve Muhammet Faruk Alaca'nın 4.400 hissesini Raşit Alaca'ya devrettikleri, bu payların devri sonrasında, Raşit Alaca'nın 8.000 paya karşılık gelen sermaye ile Alaca İnşaat'a, hukuki ve mali yükümlülükleri ile birlikte ortak olduğu belirtilmektedir. Aynı gazetede ayrıca, söz konusu pay devirleri sonrasında, Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Ltd. Şti.'nin ortaklık yapısının şu şekilde oluştuğu gösterilmektedir: "Raşit Alaca 8.000 paya karşılık gelen 200.000 TL, Muhammet Faruk Alaca 16.000 paya karşılık gelen 400.000 bin TL,  Nevzat Alaca 16.000 paya karşılık gelen 400.000 bin TL".

Evet Raşit Alaca tavuk alıp satmıyordu ama aile şirketinin 3 ortağından biri olarak bir dönem, Alaca İnşaat Ltd. Şti.'deki 8 bin payı ile ticaret yapıyordu.

Açıklamadaki, ucube savunma: "Gerçek bir şirket ortaklığım asla olmadı"

Hukuk Fakültesi diploması ve Avukatlık Ruhsatı sahibi Raşit Alaca, Alaca İnşaat'la ticari herhangi bir ilişkisi olmadığına yönelik gerçek dışı savunmasını yaparken, şirketler hukuku bağlamında ucube olarak nitelenebilecek bir cümle sarfetti: "Gerçek bir şirket ortaklığım asla olmadı". Aslında, "suç itirafı" olarak de nitelenebilecek olan bu cümle, Raşit Alaca'nın, Alaca İnşaat Ltd.Şti.'deki, Kasım 2018 - Haziran 2019 dönemindeki 8.000 paylık ortaklığının ne anlama geldiğinin de soruşturma konusu yapılması gerektiğini gösteriyor.

Mağdurlar, "Raşit Alaca hakkında da şikayet bulunduklarını" açıklamıştı

GP Malatya İl Başkanı Raşit Alaca'nın, Alaca İnşaat Ltd. Şti.'deki ortaklığının Ticaret ve Sicil Gazetesi'nde tüm verileri ile kayıtlı olmasının yanı sıra, operasyon sonrası, avukatları ile birlikte Malatya Adliyesi önünde toplanarak basın açıklaması yapan ve "Alaca İnşaat mağdurları" olduğunu söyleyen vatandaşlardan bazıları da, Raşit Alaca'nın şirketin ortağı ve yöneticisi olduğunu söyleyerek, hakkında şikayette bulunduklarını söylemişti.

Tüm bunlardan sonra, bir de, medyadaki kirliliğin herkese bulaştığını zanneden ve gazeteciliğin sadece meslek ahlak ve ilkeleri zemininde yapılması mücadelesini verenlerin halen var olduğunu düşünemeyen, "Alaca İnşaat" cephesinden birilerinin, üçüncü şahıslar üzerinden, soruşturma haberlerinin malatyahaber.com'da kaldırılması karşılığında çirkin tekliflerle geldiklerini, gerekli cevabı da aldıklarını belirtelim.

‘Haberi kaldırın’ tehdidi!.

malatyahaber.com gazeteciliğini henüz anlayamayanlar için, Raşit Alaca'nın geçtiğimiz hafta sonu açıklamasından biraz daha geriye de gitmek gerekiyor.

Açıklamasında, “Temiz Siyaset, şeffaf siyaset, hesap veren siyaset" klişelerini kullanan Gelecek Partisi İl Başkanı Raşit Alaca, geçtiğimiz haftalarda da, evinde kafasına sıktığı kurşunla intihar eden 81 yaşındaki babası Fahrettin Alaca'nın ölümüne ilişkin haberin malatyahaber.com'da yayınlanmasından sonra, güç gösterisi yapma girişiminde bulunmuştu.

Söz konusu haberin yayınlanmasından sonra, malatyahaber.com bürosuna gelen bir 'eleman', kendisini Raşit Alaca'nın gönderdiğini belirterek, haberin kaldırılmasını talebinde bulunmuştu. Aynı eleman, malatyahaber.com muhabirini, Raşit Alaca olduğunu söylediği bir kişiyle kendi telefonundan görüştürmüş, Raşit Alaca olduğunu söyleyen şahıs, haberin kaldırılmasının asla söz konusu olamayacağını söyleyen muhabirimize "Biz kaldırılmasını istiyoruz, biz böyle istiyoruz" demişti. malatyahaber.com bürosuna gönderilen şahıs, bürodan ayrılırken, muhabir arkadaşımıza, "Size bir saat mühlet veriyoruz. Bu haber kalkacak, aksi takdirde sonuçlarına katlanırsınız" şeklinde tehdit savurmuştu... Alaca’nın büroya gönderdiği eleman, muhabirimize baba Alaca’nın silah kazası sonucu öldüğünü söylerken, bu kişinin görüştürdüğü Avukat Alaca, babasının banyoda kafasını çarpıp kazaen öldüğü iddiasında bulunmuştu. malatyahaber.com, tehditlere boyun eğmedi ve intihar haberini kaldırmadı. Malatyahaber.com bürosuna eleman gönderen Alaca ise, elemanının bürodan ayrılmasından sonra arkadaşlarımızca yapılan ısrarlı telefon aramalarına yanıt vermedi.

Mağdurların şikayeti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu tarafından gerçekleştirilen operasyonla ilgili haberlerin kaldırılması için de, çeşitli tekliflerle aracılı olarak malatyahaber.com'a ulaşmaya çalışanlar, bir kez daha 'red' cevabı alınca, haberi engelleme çabaları yine sonuçsuz kaldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Bu zat 3 gün önce Twitter dan paylaşım aynen şu şekilde " it ürür kervan yürür" diye ortada bı itlik varsa milleti mağdur edendir. Bu kadarda yüssüzlüge pes doğrusu. Bizim adalete güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafanalı (2 yıl önce)
    Malatya'da bir çok aile yıllarca biriktirdiği parasını bunlara kaptırdı inşallah geri alırlar hemde faiziyle
    0
    0
    Yanıtla
  • mağdur öğretmen (2 yıl önce)
    malatya haber teşekkürler 2016 dan beri Alaca inşaat mağduruyum R.Alaca sağa sola bilgilendirme yapacağına yüzlerce mağdurun hakkını nasıl vereceğini konuşsun mağdurların haklarını teslim etsin bir parti il başkanı siyasete girdiyse vatndaşın hakkını versin ki temiz siyaset yapabile
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir (2 yıl önce)
    Para insaniň içinde ne varsa onu ortaya çıkarır.ögretmen olmuş.veteriner olmuş.beden eğitimi öğretmeni olmuş avukat olmuş farketmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaza23 (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatya haber baskı ve tehditlere eyvallah etmeyin milletin parasını çarptılar ve birde utanmadan medyayı ve yargıyı tehdit ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Talat (2 yıl önce)
    Çok doğru bir haber . Haberi hazırlayanlara teşekkür ederim. Malatya'da doğru ve tarafsız haber yapan gazetecilerin olması çok sevindirici.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Benim 4+1 dairemin tüm parasını 2015 te peşin ödedim. Şimdi tapu başkasına vermişler. Birde biz birşey yapmadık, suçsusuz diyorlar. Ne günlere kaldık
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (2 yıl önce)
    Helal olsun malatyahaber. Bu haberde bile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a sallamışsınız. Dünyanın en iyi haberi bence. Keşke ne kadar sevmediğiniz insan varsa hepsine sallayaydınız. Çınar size çok kötü şeyler yapmış anlaşılan. Yada siz hastasının.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem efendi sen de mi gri pasaport aldın Mehmet Çınar'dan? Bu Mehmet Çınar aşkı nedir, Türkçe bilen herkes, yerel siyasetçilerin yaptıkları yanlışlara Sayın Cumhurbaşkanımızın, ya da eski Başbakan Sayın Davutoğlu'nun alet edilmesinin eleştirildiğini anlar bu haberde. Haksız mı? Veli Ağbaba, diyor ki sen belediye başkanısın, bir belediye başkanı olarak sen aile şirketinden belediyeye mal alamazsın. Çünkü bu ihale yasasına aykırı bir iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
     Uzun yıllar AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, en yakın çalışma ve yol arkadaşlarından biri olan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin (GP) Malatya İl Başkanı Raşit Alaca. Cümlenin başından neden akp gibi bir cümle kurdunuz onu merak ediyorum.neden doğrudan Gelecek partisi diyemiyorsunuz. Algı yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (2 yıl önce)
    “Temiz Siyaset, şeffaf siyaset, hesap veren siyaset” klişelerini kullanan Gelecek Partisi İl Başkanı Raşit Alaca, geçtiğimiz haftalarda da, evinde kafasına sıktığı kurşunla intihar eden 81 yaşındaki babası Fahrettin Alaca’nınölümüne...." her seyi gectim sahi bu bir habercilik dili midir? Kafasına siktigi kurşunla intihar eden... cumlesi degil bir haber sitesinde, bir kahve masasında bile kullanılmamalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republic (2 yıl önce)
    Arkadaşlar Tavuk satmamış olabilir.Bunda şaşılacak bir durum yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” İSMET INÖNÜ malatyahaber.com'u tebrik ediyorum. Siz her zaman doğrunun yanında olun ki ömrünüz hep var olsun.Saygilarimla.
    0
    0
    Yanıtla
  • tavuk mu yumurta mı (2 yıl önce)
    adam tavuk demiyor. bir yumurta bile ticari amaçla alıp satmadım diyordu. Tam da Alaca şirketinin fır döndüğü dönemler 2018-2019 yılları hepimizi mağdur ettikleri dönem. bir çoğumuz bunların yüzünden ne sıkıntılar yaşadık. o dönemde alaca kardeşlere ulaşmaya çalıştığımızda işler Raşit te bitiyor diyorlardı. Raşit de siz benim muhatabım değilsiniz deyip laf ebeliği yapıyordu. gidecek kapı bulamıyorduk. resmen ortada kalmıştık. Mazlumun . garibanın ahını çok aldılar. en çok zoruma giden Raşitin bizi adam yerine koymamasıydı. dilerim hak ettiğini bulur. adalet yerini bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (2 yıl önce)
    Emin olun bunları ben biliyorum adamın eşi kanser ilaç alamıyor adamı tefecilere mecbur etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Allah sizlerden razı olsun mazlumun yanında yer aldınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıllarca hep bu şekil engellendi (2 yıl önce)
    Birçok insan sağlığından oldu evindeki huzurdan oldu rabbim onlarada bunları kat kat yaşatsın bizler yıllarca suç duyurusunda bulunduk fakat hepsi takipsizlik oldu sümen altı edildi dosyalar içerde dışarda kim neyi haksız yapmışsa hesap sorulsun.Bir evi iki üç hatta dört kişiye satilmasi ve insanların paralarını resmen giç etmelerinin hesabı sorulmalı sizlere teşekkürler haberiniz için krizden dolayı evler iki üç kişiye satılmış siyasi olduğu içinde verilen dilekçeler hep adliye içinde yok sayılıp sümen altı edinilmiş bunlarda arasitilmali kim nasıl engel olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Magdurlar bu insanların dilini, üslubunu iyi biliyor... bunların tehditlerine boyun etmediğiniz için tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    cümlenin en başındaki akp vurgusunu neden yaptınız ne alakası var adam 2021 vizyonuyla kurulan gelecek partisinin il başkanı ne alakası var akp ile
    0
    0
    Yanıtla