SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geçmişten Geleceğe Tüm Desteklere Teşekkürler"

0
Güncellendi - 2021-06-25 01:50:31
A- A+ PAYLAŞ

GÜRKAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ.. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirerek, kendisine Malatya’nın 13 ilçesinin temsil edildiği ağaç yapılardan yücelen kayısı kompozisyonlu hediyesini takdim etti.

Bir dizi toplantılara katılmak ve Malatya ile ilgili yatırımların son durumu hakkında bilgiler almak için Ankara’da bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen AKP Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katılan Başkan Gürkan, bugün de Erdoğan ile bir araya gelerek, kendisine Malatya’nın 13 ilçesinin temsil edildiği, üzerinde “Kıymetli Cumhurbaşkanımız, Hemşehrimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan, insanlık medeniyetinin başladığı, Anadolu’yu Anayurt Yapan Destan Şehri Güneşin Altın Yumurtası, kayısı başkenti Malatya’dan; her sokağında huzur kokan coğrafyası ve vefalı insanları adına; kayısımıza, kayısının tanıtımına ve “Dar’ül Rifat” diye anılan seçkin insanların şehri Malatya’ya geçmişten geleceğe tüm destekleriniz şükranlarımızı arz ederiz. Sağlığınız daim, makamınız ali, ikbaliniz efzun muhabbetiniz payidar olsun” yazılı altın kayısı hediyesini takdim etti.

Başkan Gürkan, CumhurbaşkanıErdoğan’a Malatya verdiği özel önem ve desteklerden dolayı teşekkür ederek,  son dönemde inşa çalışması tamamlanan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi, Lisanslı Depo, Kızılay Üretim Tesisi, Altay Kışlası Sosyal Tesisleri, Spor Tesisleri, Parklar, Yollar ve Restorasyonu tamamlanan tarihi eserler gibi birçok hizmetin açılışını gerçekleştirmesi için Erdoğan’ı Malatya’ya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu daveti kabul ettiğini beyanla programa alacaklarını ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Sehitfevzili (2 yıl önce)
    Osman başkan acemi ama adam koşturuyor ve her gün mahallalerde
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Bu devirde içinden şehirlerarası yol geçen şehir, şehir değil köydür. Köy yeşil olur,Malatya değil. O zaman köy de değiliz. 20 yıldır iktidara %70 oy veren Malatya, köy-şehir arası adı bilinmeyen bir konumda beceriksiz idarecilerin elinde oyuncak durumundadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Günesin altin yumurtası nedir yaaa Altın damlası Altın meyvesi falan olsaymıs.Güneş tavuk mu?!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kudretli başkanımız Sayın Salahattin Gürkan Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile görüşmüş. Tayyip Erdoğana bu fırsatı vermiş. Bu nasıl bir ego. Yazık oluyor Malatya'ya
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Destan şehri Malatya ????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    akp malatya da bu il başkanı ,milletvekili,belediye başkan gibi insanlar yüzünden çok oy kaybına uğrayabilir. çünkü malatyalı ağalar kendi işine geldiğini yaptığı ve halkın işini görmüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    sayın selahattin gürkan da malatyaya harika hizmetler verdi. malatyaya yı adeta uçurdu. kayseri ve antebi yakaldık selahattin gürkan ve milletvekilerinin ellerine.. emeklerine sağlık. 2023. ölmezsek 2021 seçimlerinde görüşmek üzere
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 uncu dünya ulkesınde kullanılan en son 45 sene önce İstanbul’da kullanılan tramvayı hizmet diye bize yutturdular
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)yıldırım isimli kullanıcı yorumuna
    arkadaşlar burda ben burda söylediğimin tersini anlayın. malatyaya hiç birşeyin yapılmadığını malatya hizmet bakımında sınıfta kaldığını ima ettim. sayın gürkanın ve milletvekillerinin malatyaya hiç bir şey yapmadıklarını vatandaş bilmiyormu.. gırgırına yazdım.. ve selahattin gürkan belediyeye tekrar aday olursa alacağı ders belli..
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (2 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde bu bülteni yazanlar ve basın kuruluşlarına göndermeden son düzeltmeleri yapanlar mı protokol kurallarını bilmiyor, yoksa Selahattin Gürkan'ı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile eş düzeyde bir yönetici, Sayın Cumhurbaşkanımızın mevkidaşı olarak mı görüyorlar? Bu nasıl bülten yazmak? Tam rezalet. Cumhurbaşkanı bu ülkenin en tepedeki yöneticisidir, Anayasa'ya göre Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Devletin ve Hükümetin başıdır. Peki Selahattin Gürkan kimdir? 81 ilden biri olan Malatya'nın belediye başkanı. Yani ikisi arasında mevkidaşlık, eş düzeylilik filan yok. Protokol düzeni dikkate alındığında aralarında uçurum var. Ama, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yukarıdaki bültenine bakarsanız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Selahattin Gürkan arasında bir mevkidaşlık varmış gibi cümleler kurulmuş, ifadeler kullanılmış. Nasıl mı? Bültende deniliyor ki, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi". Bir başka yerde de, yine, "Başkan Gürkan, bugün de Erdoğan ile bir araya gelerek.." diyor. Hani zannedersiniz ki, Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanlarını sıraya koymuş, bugün sıra Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelmiş ve Sayın Erdoğan ile görüşme lutfunda bulunmuş. Ya da İki mevkidaş var; bunlardan biri bir başka ülkenin cumhurbaşkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile biraraya gelmiş... Bakar mısınız şu densiz ifadelere. Protokol kurallarında, iki eş yetkili, iki mevkidaş görüşürse ancak, "biraraya geldiler" denilebilir. Mesela, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan görüştüğünde "Erdoğan ve Aliyev biraraya geldi" denilir. Sayın Cumhurbaşkanı ile Gürkan'ın görüşmesinde ise ancak şu ifade kullanılabilir: "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Selahattin Gürkan'ı kabul etti". Şimdi siz, Sayın Cumhurbaşkanı ile ayak üstü de olsa 5 dakikalık görüşme için günlerce Külliye'de girişimlerde bulunuyorsunuz, sonra da zar zor alabildiğiniz randevuyu haberleştirirken, iki cumhurbaşkanı görüşmüş gibi bülten yayınlıyorsunuz. Selahattin Gürkan'ın bu halleri ne zaman bitecek? 
    0
    0
    Yanıtla
  • Salahattin Gürkan Cumhuriyet tarihinin en çok üreten belediye başkanı. Recep Tayyip Erdoğan kim ki. Yazık oluyor Malatya'ya
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Destan şehrin Destansı başkanı helal. yürü bee. ne projeler ne projeler. acaba sadece benmi yiyorum bu sözleri. yoksa herkesmi anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok destansı.Kimse yemiyor merak etme Ahmet bey.Daha çok resim paylaşırlar. Çok sığınırlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bir buyulsehire göre Ne kadar basit hizmetler... bu saydiklarinizin 10 katı başka şehirlere de yapıldı nasıl malatya özel oluyor anlamadım.... yht mi yapıldı? Şehir hastanesi mi yapıldı? Bolge şehir olup bolge müdürlüğü burda mi toplandı... raylı sistem tramvay mi yapıldı? Yeni havalimani mi yapıldı...
    0
    0
    Yanıtla