SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Hafta Sonu Gezileri Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-06-27 02:52:57
Çalık'ın Hafta Sonu Gezileri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Cuma ve Cumartesi günlerini Doğanyol ve Pütürge'de bir dizi ziyaret ve inceleme yaparak geçirdi.

Doğanyol'da yapılan deprem konutlarını inceleyen ve konutların teslimi ile ilgili olarak vatandaşların sorularını cevaplandıran Öznur Çalık, "Gökçe Mahallesinde depremzedelerimiz için inşa edilen 124 konut ve 76 ticarethane iki ay içerisinde etaplar halinde konutlarımız teslim edilecek" dedi.

Öznur Çalık, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay'ın da eşlik ettiği incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, Doğanyol'un İshak ve Çolak köylerinde depremzedeler için inşa edilen 353 konut ve 56 ticarethane yapımında ise sona yaklaşıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir Doğanyol inşa ettiklerini belirten Öznur Çalık, "Yaklaşık 150 Milyon TL yatırımla yeni bir Doğanyol merkezi inşa ediliyor" diye konuştu.

Öznur Çalık, Doğanyol'da kayısı bahçelerini gezdi, çocuklarla selfi çektirdi, kuzu ve koyunları sevdi.

Cumartesi programının büyük bölümünü Pütürge'ye ayıran Öznur Çalık, kent merkezinden Pütürge'ye hareket etmeden önce de Yeni Cami çevresi esnafı ile Kuyumcular Çarşısı'nı gezdi. Çalık, Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev ve Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Ulak'tan altın piyasası ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Pütürge'ye  geçen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ilk olarak, Taşbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek yeni belediye hizmet binasının yerinde incelemelerde bulundu. Çalık, 2 bin 330 m2 inşaat alanına sahip olacak belediye hizmet binasının önümüzdeki yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Öznur Çalık daha sonra Pütürge Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti ve hastane personeli ile bir süre görüştü.

Pütürge ilçe merkezindeki esnafı da ziyaret eden Çalık, daha sonra Pütürge Girişimci Kadınlar Kooperatifini ziyaret etti; Pütürgeli kadınların kooperatifte dokuduğu halıları inceledi. Çalık, "Kadınlarımız el emeği göz nuru ürünlerini satarak evlerine ekonomik katkı sağlıyorlar. Kadınlarımızın bu tür faaliyetlerine her zaman destek olacağız" dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Çalık kuyumcular esnafı haricindeki diğer esnafları da ziyaret etseydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Tiribünlere oynamaktan başka hangi işleviniz var sayın vekil
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Keşke buradaki yorumları okusanız.insanlar sizin yüzünüzü görmek istemiyor anlayın artık.Tamam şimdiye kadar yediniz içtiniz biriktirdiniz yeter lütfen rica edeceğim artık başkası gelsin yesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gezin gezin bu millet sizde bıktı Malatyalılara sizin yüzünüzü görmek istemiyor ançak yandaşlarınızı kalkındırın doğanyolda başka kimse yokmuş gibi hakan bayı başkan yaptınız Allah da millette bunun hesabını soracak size şu seçim gelsinde o zaman göreceksiniz Akp nin sonunu
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (2 yıl önce)
    Ekmel elden su gölden gezersiniz tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Sayın vekil Kanal istanbulmu GAP mı Ipek yolu çok iyi bir proje kaymak çine kanal istanbul belirli kişilere Oto yolar çok güzel halkın yüzde 70mi kulanamaz GAP ise bütün Türkiye ve komşu ülkeler ve avurpaya yeteri kadar faydalı GAP bitse ABD de hormanlu mısır gelmez doğuda hiç terör olmaz fakir kalmaz Özal biraz GAPa can verdi terör nasıl patladı kimler istemiyor GAPin bitmesini Türkiye büyük ülke Akp de dediğini inada yapan güçlü parti o azmi birde GAP verseniz Saman buğday soya hayvan almayız aksine satarız sadece GAP 7 ülkeyi besliyecek kadar büyük bir imkan lütven
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Öznur hanım gerçekten kendi cabalarinizla Malatya'ya 19 yılda neler yaptıklarınızı açıklayında bizler utanalim.bizler kıymetini bilmiyoruz.postanenin önüne diktiginiz bir ağaç bile yeterli olacaktır emin olun eğer siz diktiiseniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (2 yıl önce)
    Öznur Hanım Doğanyol'da koyun sevmiş. İyi de etmiş. Ortaya çok güzel ve gelecekten, AKP'nin artık gidici olduğundan haber veren bir manzara ortaya çıkmış. Çalık Hanım, tüm ilgisini yoğunlaştırmasına rağmen koyunun umurunda değil. Koyun bile uyannmış mı demek lazım?
    0
    0
    Yanıtla
  • SERKAN (2 yıl önce)
    Sayın Öznur Çalık, çocuk sevginizi biliyoruz; bu sevginiz Pütürge ziyaretinizde Pütürgeli çocuklarla çektirdiğiniz fotoğrafa da yansımış. Siz tabii ki sadece bir politikacı değil aynı zamanda bir annesiniz, bu nedenle çocuk sevginizin ve çocuk hassasiyetinizin böyle fotoğraflara yansıması çok güzel... Fakat Sayın Öznur Çalık, hatırlar mısınız, 31 Mart 2019 tarihinde Pütürge'de seçim sandığı başında müşahit olan Saadet Partili iki vatandaşımız, birilerinin seçimi kazanması için vahşice öldürüldü ve geride, ekteki fotoğrafta görülen 4 masum çocuk babasız kaldı. İnsanlığı siyasi çıkarlarının çok gerisinde kalanlar o 4 çocuğu acımasızca ve barbarca yetim bıraktı. Hazır Pütürge'ye kadar gitmişken ve çocuk sevme duygunuz ortaya çıkmışken neden yetim bırakılan o 4 çocuğu da ziyaret etme insanlığını gösteremediniz? Gösteremezsiniz, sizin için kazanılan belediye sayısı, 4 yetim çocuktan ve 2 hayattan çok çok daha önemlidir. Gördük bunu. Ayrıca, bazıları için yaşama hakkının kutsallığının ve çocukların babaya sahip olma hakkının hiç bir önemi olmadığını da biliyoruz. 
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahsi menfaat her renge girer her şekile bürünür. O yüzden sorun etmeyin gelmiş sormuş sormamış uğramamış. Hedefe ulaşılmış başkan vuran taraftan seçilmiş. Baskan orada yokmuş. Alakasız muhtarlik icin olmuş falan filan. Inandik mı? hayır. Hesabı Allaha verecekler mi ?evet . Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Allah bizleri de affetsin biz de unuttuk onları. Bebelerede eğerki yardımımız dokunacak ise editörden özel başlık istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla