SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'nün e-paneline 10 Bilim İnsanı Katıldı

0
Güncellendi - 2021-07-01 01:26:22
MTÜ'nün e-paneline 10 Bilim İnsanı Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi(MTÜ) ev sahipliğinde, tıbbi labaratuvarların önemi konusunda gerçekleştirilen uluslararası E panele, 7 ülkeden 10 bilim insanı katıldı.

MTÜ tarafından düzenlenen e panel, MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un moderatörlüğünde gerçekleştirildi. "Clinical Chemistry and Molecular Diagnostics" and "Laboratory Management and Quality Control" konulu E-Panel’e , pandemiyle birlikte önemi daha da artan tıbbi laboratuvarların yönetimi ve kalite uygulamaları ve laboratuvar tıbbının geleceği konuları tartışıldı. Panele, 7 Ülkeden, 10 bilim insanı katıldı.

Panel programına, Charles Üniversitesi Rektörü Prof. Tomas Zima, Toronto Üniversitesi'nden Prof.Dr. Khosrow Adeli, Sveti Duh Üniversite Hastanesi'nden Prof. Ana-Maria Simundic, Tor Vergata Üniversitesi'nden Prof. Dr. Sergio Bernardini, Prof. Dr. Rajiv Kimyasal Patoloji Anabilim Dalı'ndan Timothy Erasmus, Haraldsplass Deaconess Hastanesi'nden Prof. Dr. Sverre Sandberg, Demiroğlu Bilim Üniversitesi'nden Prof. Dr. Sedef Yenice, Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ferhan Sağın ve Başkent Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz İlhan Topçu katıldı.

iha30

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız