SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık Yayınladı, Tepki Gelince Kaldırdı

0
Güncellendi - 2021-07-05 13:13:43
Çalık Yayınladı, Tepki Gelince Kaldırdı
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde sloganlar atarak Malatya caddelerinde dolaşan 'aklen malul' bir vatandaşın görüntüsünü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek "Malatya'dan Kemal Amca'ya mesaj var" diye sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak, Çalık'ın paylaşımında aklen malul bir vatandaşı kullanmasına yönelik tepkiler gelince, milletvekili bu paylaşımını kaldırdı.

Çalık'ın paylaşıp sonra kaldırdığı mesajı, iktidara muhalif birçok basın organında yeraldı. Yeniçağ Gazetesi, Çalık'ın mesajıyla ilgili şu haberi yayınladı:

"AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık "Malatya'dan Kemal Amca'ya mesaj var" sözleriyle akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşın görüntülerini paylaştı. Çalık, gelen tepkilerin üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

AKP Malatya Mileltvekili Öznur Çalık sosyal medya hesabından akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşın "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağırdığı videoyu paylaşarak "Malatya'dan Kemal Amca'ya mesaj var" yorumunda bulundu.

Çalık'ın akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşı siyasi malzeme olarak kullanması tepkilere neden oldu.

Çalık gelen tepkilerin ardından paylaşımı kaldırmak zorunda kaldı."

Sözcü Gazetesi'nin de, "AKP'li vekilden skandal paylaşım... Tepki geldi hemen sildi" başlığıyla yayınladığı haberin bir bölümü şöyle:

"..Çalık’ın paylaştığı videoya sosyal medyada tepki yağarken “Akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşı alet etmeniz hoş olmamış” denildi.

AKP’li vekilin paylaşımına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da tepki gösterdi. Kiraz, “AKP’li vekilin boyle bir paylaşımda bulunması iktidarı kaybetmelerine ne kadar yakın olduklarının kanıtıdır. Genel başkanımızı ismini zikrederek böyle bir paylaşımda bulunmaları Malatya gibi güzide bir şehrin milletvekiline yakışmamıştır. Şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı."

yenicaggazetesi.com.tr- sozcu.com.tr- malatyahaber.com

GÖRSEL: Çalık'ın Erdoğan'a destek sloganı attığı görüntülerini paylaştığı vatandaş (altta) Sözcü'nün kullandığı haberin kapak görseli (üstte)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • erhan (2 yıl önce)
    sayın vekil bu yaptıklarınız yüzünden akp oy kaybediyor ve yaptığınız torpil ve adam kayırmaca ile milletin ahını alıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsimsiz (2 yıl önce)
    Malatya halkının sevgisini kazanın artık Öznur hanım öfkesini yeterince kazanmış oldunuz zaten ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Enrico Palazzo (2 yıl önce)
    Timurlenk zamanında anadolu da Ak sakallı hocanın yaşadığı köye Bir çift fil yollanmış bakım emriyle Bütün köylüler gelip hocaya Aman hoca kurtar bizi fillerden Gece gündüz çalışıp aç kaldık birden Hoca dedi gelin bir heyet kuralım Olur sözcü benim siz ardımdan gelin Hünkâr anlar fakir köyün halinden Gelir alır filleri kurtuluruz dertten Aman hoca kurtar bizi fillerden Gece gündüz çalışıp aç kaldık birden Hoca baktı arkaya grup azalmış On kişi heyetten üç kişi kalmış Hiçbir şey demedi timura haber saldı Birde döndü baktı kala kala tek kalmış Aman hoca kurtar bizi fillerden Gece gündüz çalışıp aç kaldık birden Hoca dedi haşmetli ulu hünkarın Köyümden geliyorum hürmetler sunarım Seviyoruz filleri köy halkı memnun Iki fil daha verin olalım mecnun Aman hoca kurtar bizi fillerden Gece gündüz çalışıp aç kaldık birden
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    seviye meselesi sanırım malatya halkını böyle görüyor sorgulamadan oy verince sonuç böyle oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yazık... (2 yıl önce)
    Kula kul olma dünyalık çıkar devşirme tepkilerinden ne zaman vazgeçeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)
    Kendine yakışanı yapmış
    0
    0
    Yanıtla
  • albatros (2 yıl önce)
    iyi ki varsın malatyahaber.com
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Erken seçim yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Esin Emin ÜSTÜN (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir düzey ve nasıl bir seviye böyle?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Gelinen noktaya bakın ve sadece biraz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Şaşırmadım.paylaşım olmasaydı şaşırırdım.milleti temsil etmek örnek olmak demektir.ah Malatya ahhhh!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (2 yıl önce)
    Geçenlerde Öznur hanımın bir fotoğrafına yorum yaptım diye hemen engellemişim Mühendisim eskiden istediğim ayakkabıyı alıyordum şimdi 40 TL ye tamir ettirdim sizlerin giydiği balenciaga marka ayakkabı 10.000 TL ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)
    Işte memleketin geldiği seviye bu.Topluma örnek olması gereken bir kişinin yaptığı davranışı görüyorsunuz. Aslında yakışmış. Fazla söze gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • bülent (2 yıl önce)
    Akli dengesi yerinde olmayan bir fukara üzerinden siyasi espri (!) yapmak en hafif tabiriyle ayiptir! Yaziklar olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Size de halkın bir mesajı olacak en yakındaki seçimde Öznur apla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bulut (2 yıl önce)koray isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla