SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yıkarken de Yaparken de Övünüyorlar!."

0
Güncellendi - 2021-07-06 12:52:15
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, eski Malatya Devlet Hastanesi'nin yıkılması ve yerine yıllar sonra Battalgazi Devlet Hastanesi'nin projelendirilip yapılmasıyla ilgili olarak,  “AKP Milletvekilleri Malatyalıları ‘balık hafızalı’ sanıyor. Hastaneyi yıkarken de , yaparken de övünüyorlar” dedi.

Ağbaba, AKP Milletvekillerinin halkı ‘balık hafızalı’ gördüğünü belirterek, “Battalgazi’de bulunan Devlet Hastanesi’ni ‘yıkmayın’ diye eylem yapan halka şimdi çıkmış ‘hastaneye karşı çıktılar ama biz yaptık’ diyorlar. Allah akıl fikir versin.İnsanların aklıyla alay ediyorlar.Halk eski hastane önünde basın açıklamaları, eylemler yapmasaydı, sokağa çıkmasaydı şimdi o bölgede TOKİ’nin binaları yükseliyordu.O gün halkın karşısına çıkamayanlar bugün yalandan bahsediyor.Ne garip ve acı” dedi.

"ZEYTİNYAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKIYORLAR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Öznur Çalık 2013’te milletvekili değil miydi? 2013’te insanlar eylemler, basın açıklamaları yapıp devlet hastanesinin kapatılmasına, yıkılmasına karşı çıktıklarında ne yapıyordu? Yıkıma destek vermedi mi?Şimdi o kişi gitmiş bambaşka biri gelmiş.Hastane yıkılırken de övünüyor, yapılırken de. 300 bin nüfuslu ilçedeki tek devlet hastanesini yıktılar,hastalara ‘şehrin bir ucundan diğer ucundaki hastaneye gidin’ dediler.Tüm bunları kendileri yapmamış gibi, şimdi başkalarını suçlayıp zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.Malatyalıların TOKİ’ye hem devlet hastanesini hem de SSK Hastanesini verip yerine 1 hastane yaptırma becerisini gösterenlerden alacakları akıl yok ” ifadelerini kullandı.

"8 YILDIR İNSANLARI MAĞDUR EDEN AKP ZİHNİYETİ"

2013-2014 yıllarında eylemlere destek verdiğini, basın açıklamalarına katıldığını, konuyu defalarca meclis gündemine taşıdığını, Malatyalıların sağcısı solcusu, memuru, esnafı, çiftçisi, minibüsçüsü “Altmış beş yıl bizim öz, kendi paramızla kurulan, dedelerimizin, analarımızın, babalarımızın derdine derman olan Devlet Hastanesini kapatmayın, sağlığımızla oynamayın.” Çığlıklarını dile getirdiğini, Fırat, Yıldıztepe, Çöşnük ve Mehmet Buyruk Caddesi’nde yaşayan mahalle sakinlerinin, Kale, Doğanyol, Pütürge, Battalgazi’de yaşayan insanların “Bize kıymayın. Devlet Hastanesine bazen yürüyerek, bazen bir dolmuşla geliyoruz. Eğer burası kapatılırsa diğer hastaneye gidecek durumumuz yok.” şeklindeki taleplerini aktardığını belirten Ağbaba, “Battalgazi’mizde bir devlet hastanesinin olmasını gerekiyordu” diyen Öznur Çalık’ın 8 yıldır insanları mağdur eden AKP zihniyetinin Malatya’daki temsilcilerinden biri olduğunu hatırlatmak gerekir”dedi.

Malatya eski devlet hastanesinin 2013 yılında kapatıldığını hatırlatan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Yapımı devam eden hastanenin temeli 2019 yılında atıldı. 3 yıl hastanenin sadece proje ihalesi gerçekleştirilip bekletildi.Malatyalıların sağlığını düşünmüş olsaydınız 3 yıl proje için hastaneyi bekletmezdiniz.Hastane kapatıldıktan 6 yıl sonra temel atmazdınız”dedi.

Malatya'nın eski Devlet Hastanesi'nin yıkımına çevre halkı, esnafı ve vatandaşlar ile aralarında Milletvekili Ağbaba'nın da bulunduğu muhalif siyasiler karşı çıkmış, hastane önünde sık sık protesto eylemleri düzenlenmiş, buranın yıkılmayıp bölgeye hizmete devam etmesi yolundaki talepler kabul görmemiş, hastane binası yıkılarak alanı TOKİ'ye verilmişti. Ancak, bu konuya ilişkin tepkilerin sürmesi ve hastane talepleri üzerine, yıkılan hastanenin yerine yıllar sonra Battalgazi Devlet Hastanesi'nin inşa edilmesine karar verilmiş, 2019'da inşaata başlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde hastane inşaatını gezen AKP Milletvekili Öznur Çalık, inşaatın 2 aya kadar tamamlanacağını bildirmişti.

Bülten

ARŞİV FOTOĞRAF:  Battalgazi Devlet Hastanesi'nin yerine inşa edildiği eski Malatya Devlet Hastanesi binalarının yıkılmaması için geçtiğimiz yıllarda yapılan protesto eylemlerine CHP'li Ağbaba da katılarak, eyleme destek vermiş, ancak yıkım engellenememişti. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Veli Ağbaba yine gürültü çıkarıyor. Önce yok demişler şimdi he diyorlar. Niye önce he dememişler. Hayırlı olsun de Malatya için güzel bir hizmet de. Bana ne senin ne yaptığından. Bırak onu halk hatırlasın. Hatırlarız biz. Sen Malatya için bişey yap. Yapılan işin gürültüsünü yapma!
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (2 yıl önce)
    Sizin tek derdiniz muhafazakar fakir fukara çocuğunun okumasi...Fakir aile çocukları Akp döneminde Allah'a şükür okuyarak doktor mühendis öğretmen herbisey olabiliyor...Zorunuza giden yüzde yirmi bır kitlenin ülkeyi yönetmemesi.Artik küçük gördüğünüz ezdiginiz insan olarak görmediğiniz bu fakir aile çocukları ülkenin geleceğine katkıda bulunuyor...Değişen gelişen kabuğuna sığmayan bu ülkede tek değişmeyen sizin beyniniz ve ayrılıkçı siyaset yapmanız...Allah'a şükür insanları otekilestirmeyen etnik kökenini inancını baz almadan hizmet götüren bir hükümet var...Malatya'yi eskisi gibi zengin yedi aile yönetmiyor...Tarlalarda ürünün beşte birine çalıştırdığınız rencberlerin torunları artık toprak sahibi iş sahibi makam sahibi oldu...İrgatlarin çocukları okudu sizinle eş değer oldu...ve bu insanlar insana Allah'tan ötürü sizin vermediginiz veremediğiniz değeri verdi...Azınlık psikolojisiyle yüzde sekseni etkilemeye çalışan bu algicilara kimse itibar etmiyor...Abdülhamid han ile sayın Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen bütün degerlerimize her türlü iftirayı atıp alt etmeyi başardılar. Bu ayrılıkçı nizipci oluşum ve destekçileri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a saldiriyorsa bilinmesi gereken sayın cumhurbaskanimiz doğru kişidir...Mesele hastane yol köprü değil mesele muhafazar aile çocuklarına önem veren okumaları için her türlü imkanı sunan Adam gibi adam sayın cumhurbaskanimizdir...biz kendisinden razıyız Allah'ta razı olsun.Daha çok okuyalım ülkemizi kalkindiralim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin çocuğun imam hatip e onlarinkiler Amerika ya. Ne güzel kafa sendeki
    0
    0
    Yanıtla
  • cemil (2 yıl önce)
    şurda bir kaç senelik mesele olmaasa onuda yutturacaklar burda yazan akp askerleri.Adam yazmış sanki devlet hasztahanesi yıkılırken yeni hastahane yapılacakmış gibi. öylemi oldu. Hepimizin göz önünde olmadımı. Yeni hastaneyi yapıp devlet hastahanesini konut işyeri için tokiye verdiler. Millet o zaman bu bölgede hastahane yok.Niye yıkıyorsunuz burayı.Dedi. Bunlar burunundan kıl aldırmadılar hiç kimseyi dinlemediler. o zamanki eylem fotorafında görülüyor. Çevre mahallelerin insanları muhtarlar toplandılar.Muhalefet bağırdı. Bak o fotorafta rahmetlik muhtar Abdullah Polatbaş var.O ortalığı ayağa kaldırdı.Dinlemediler.Ne zamanki şehir hasztahanesi büyükşehir olmayan Elazıga yapılıp Malatya hastahane açısındanr zayıf kalınca milletvekilleri AKP zorda kaldı.Mecburen burasını ağbabanın dediği gibi yaptırmak zorunda kaldılar.Yanı başda düşündükleri bir iş değildi.Yine bu akp askerlerine söylüyorum yeri gelmişken. Bu fotoraftakilerden rahmetlik Abdullah muhtar şeker fabrikası içinde kıyamet koparttı.AKP üç kuruşa yine birilerine peşkeş edecekti.Şapkasını yaktı türkiyede haber oldu Başka karşı çıkanlarda vardı.Ağbaba yine onlardan biriydi satışını engelleyenlerdendi. Sendika muhalefet kesimi kıyamet koparttı akp milletvekillere baktı olacak gibi değil.Fabrika satışı öyle engellendi.Şimdoi Türkiyenin birincisi oldu bu fabrika.Şimdi sorsan bu akplilere bunuda sahiplenirler.Halbuki herşey herkesin gözönünde oldu.Yalan dolan konuşup milleti kandırmayın.Sizin dümeniniz iyi diye başkalarının düdüklüğünü yapmayın.Ayıptır.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    sen neyin peşindesin veli kaç dönemdir malatya milletvekilisin allah için şimdiye kadar malatya için ne yapdın arada geliyosun malatya için iyi veya kötü hangi yatırım yapılmışsa eleştiriden başka birşeyin yok Allar rahmet eylesin mekanı cennet olsun azıcık Mevlüt Arslanoğlundan birşeyler öğrenseydinde malatyaya faydalı bir vekil olsaydın ara ara ulusal kanallarda haberin konuşman yayınlandığunda yemin ediyorum malatya milletvekili olmandan dolayı utanç duyuyorum utanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Ahh veli bey vah veli bey bu chp nin canımı çıkacak birgün de yapılan bişeyi beğense Yıkılmadan yapılmıyor Malatyada Turgut Özal tıp merkezi Malatya eğitim ve araştırma hastanesi Yeşilyurt devlet hastanesi Şimdide Battalgazi develet hastanesi yapıldı Ben chp dsp shp dönemlerini çooook iyi biliyorum Doğru bi tek lafın var o da bu millet balık hafızalı değil demişsin ya işte bu Millet balık hafızalı değil mensubu olduğun partinin dönemi dün gibi aklımda Yazmaya kalksam hangisini yazayım Sizin hayal bile edemeyeceğimiz hizmetler yapıldı hem Malatyaya hem tüm ülkeye Hatalar yanlışlar yokmu elbette var Bir günde doğru bişeyi söyleyin takdir edin ki Yanlışları görüp söylediğinizde sizi alkışlayalım Hep söyledim yine söylüyorum chp kurulduğu günden bu yana yaptıklarınızı koyun ortaya Bir de sizden sonra yapılanları sayalım Ama olmaz siz doğru ve iyi olanı söylemezsiniz Yapılan röportajı okuyup yorum yapanlar partizan davrandıkları için sizi eleştiremez Aynı gözlük ile bakıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün Delisi (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    " Malatya eğitim ve araştırma hastanesi " ilk olarak yıkılan devlet hastanesi yanına kuruldu. Hiç bir yer yıkılmadan yeni bina şimdiki yerine ve modern bir proje ile rahmetli ÖZAL tarafından kuruldu. Rahmetli serbest piyasayı savunurdu fakat " hasta garantili yap işlet devret " modelini o bile aklından geçirmedi. Ömrünüz yeterse 20 yıl sonra şehrin bu kadar merkezine hastane kurmanın sıkıntılarını hep beraber yaşarız. Farklı çekim merkezleri için yeni hastane büyük fırsattı kaçırıldı. Uzmanlık alanı farklı olan bu ve buna benzer sağlık merkezleri şehrin farklı yerlerine kurulmalı. " Sizin hayal bile edemeyeceğimiz hizmetler yapıldı  " vallahi çok haklısın. Bir arabaya iki katı vergi ödemeyi hayal edemezdim. Fabrikayı kuranlar ağzı açık olmayan fabrika ile nasıl bu kadar kazanç elde ettiğinizi anlamaya çalışıyorlar. Olmayan uçağı 7 yıl önce yerli üçak göklerde diye bilboarlara astınız. Halen bu uçak yere inmedi. ( Eğitim uçağı Hür Kuş hariç). Şimdi iha siha dersen bende aselsan projeleri ne oldu ? Son 10 yılda kurulan bazı şirketlerin özellikle savunma sanayi işine nasıl girdiğini sorarım. Elektrik üretimi için kaynağı olmayan doğalgaza bu kadar bağımlı kalacağımızı hayal edemezdim. Sayenizde gerçek oldu. 20 yıl içinde asgari ücretli çalışanın sgk giderinin bu kadar artacağını hayal edemezdim. 5 milyon Suriyelinin Türkiye ye kambur olacağını siz de hayal edemezdiniz. Sınav sorularının çalınıp bazı tiplerin hak etmediği halde bir yerlere gelip 11 maaş alacağını bütün dünya hayal edemezdi. Hayırsever diye tv ekranlarına çıkardığınız muhteremlerin , ne istediniz de vermedik dediğiniz muhteremlerin ve hakan ilan ettiğiniz suç örgütü muhteremlerinin bu ülkenin başını ağrıtacağınız kainat bile hayal edemezdi. Chp nin 25 yılda yaptığını 10 yılda satarak " hizmet " ettiniz. Rahmetli Demirel o kadar köprü yaptı , baraj yaptı , yol yaptı ya hu bir gün başımıza kalkmadı. Kendisini eleştirdiğimizde yine bize döndü BENİM VATANDAŞIM dedi. Şimdi bir eleştiri olsa hemen vatan haini diye trol sürüsü başlıyor atmaya. Ya hu BEBEK KATİLİ nin terörist kardeşini Türkiye Radyo Televizyonuna çıkarmayı kim akıl etti ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu arkadaş her kimse gözünü CHP nefreti kini bürümüş. Mars'ta yaşayan, her yorumu çarpıtmayla, bilgisizlikle dolu bu arkadaşa, ülkeyi kuran kadronun siyasi kadronun CHP olduğunu söylesek, Türkiye Cumhuriyeti'ni bu partinin kurduğunu söylesek anlayabilir mi? Sanmam. O günlük siyasi çıkarları nedeniyle (muhtemelen AKP nedeniyle işi kazancı iyi, AKP giderse kaybedeceğinden korkuyor) at gözlüğünü takmış, dar bir zaviyesi var, oradan gördüğüyle ahkam kesiyor. Bu tür radikallere laf anlatamazsınız, bunlarla tartışamazsınız. Saplantılı ve ön yargılıdırlar. CHP'li kadronun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm varlıkları son 20 yıldır bu arkadaşın yandaşlarınca yağmalanıyor, her gün kamuoyu yeni bir 'irin' tweetiyle uyanıyor. Bunun tek kelime edeceğini sanmam. Çünkü, 'keşke yunan işgal etseydi' zihniyetinin uzantısıysanız, tek derdiniz CEHAPE olur!
    0
    0
    Yanıtla
  • At gözlüğü takanlar ortada kardeş Söylediklerim yalan mı Araştır Her yerde çıkar karşına Parti cumhuriyeti kurmadı Cumhuriyet kuruldu partiyi kurdular Koca devlet çiftlik gibi yönetildi 1946 ya kadar ardından çok partili sisteme geçildi ilk seçimde yerle bir oldu. Eğer bu durumun yaşanacağını bilselerdi asla tek partili rejimde taviz vermezlerdi Hoş olanları biliyorsunuz heralde menderesi türlü oyun ve entrikalar ile idama kadar götürdüler O tarihte ki cumhuriyet gazetesine bakın arşivlerde Miili şef İnönü yaptığı konuşmada Tüm üniversite gençliğine teşekkür ediyorum onlar üzerine düşeni yaptı diye Ne yaptılar biliyormusunuz teşekkür edilen üniversite gençliği istersen onuda yine cumhuriyet gazetesi arşivlerine bakın Ayrıca sizdeki zihniyet iftara atmak Tuzu kuru heralde nemalanıyor AKP giderse gelirinden olur diye kişisel iftiralar Dedim ya chp zihniyeti bilmeden sormadan araştırmadan iftira ve çamur siyaseti Editör istediği an istediği zaman ulaşabilir Alnım açık kardeş herşey ortada 80 yılda yapılan hizmetin 80 katı yapılmış araştırmadan konuşmayın Hata yok mu yanlış yok mu her yerde her devirde her partide olduğu gibi bunlarda da var ALLAH hepsinden iki dünyada da sorsun inşallah soracaktır da mazlumun hakkını hemde herkeste Parti ayrımı yok kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • At gözlüğünün görüşü en çok engelleyeneni takmışsın üstelik kardeş. Söylediklerin yalan, çarpıtma, yanlış bilgi. Devleti CHP'yi oluşturan kadrolar kurdu. Koca devleti çiftlik gibi yönettiklerini söylüyorsun, peki şimdi nasıl yönetiliyor. Çiftlik gibi yönetemiyorlar bile, onda bile bir düzen vardı. Sadece yağma var, sadece ülkenin varlıklarını üç kuruşa pazarlama var. (Pek hazzetmezsin ama Kılıçdaroğlu Salı günkü grupta Altay Tankı tezagahını, bu tankı yaptırmamak için neler yapıldığını tüm ayrıntılarıyla tarihleriyle, bizzat Erdoğan ve Savunma ilgililerinin sözleriyle anlattı. Bu projenin nasıl sabote edildiğini söyledi, bu sadece bir örnekti) Liyakati, kaliteyi yok etme var. Her konuda seviyeyi düşürme var. İnönü- Menderes meselesini çarpıttıkça çarpıtıyorsun. İnönü kendi elleriyle iktidarı teslim etti, senin adamların gitmemek için her şeyi göze alıyorlar. Neler neler yapıyorlar, görmüyor musun? 2019'daki İstanbul yerel seçimlerinde, aynı zarftan çıkan AKP'nin lehine olan 3 oy geçerli sayılıp, Büyükşehir Başkan oyunun sayılmamasını ve seçimin iptal edilmesini unuttun mu? Daha 2 yıl oldu. Mühürsüz oylar nasıl son anda geçerli sayıldı? Ama sen tarihi, geçmişi FETÖ artığı tarihçilerden, Taraf Gazetesi'nin dinci versiyonlarından öğrendiğin için gerçekleri öğrenemezsin. 1957 seçimlerinde Demokrat Parti'nin iktidarı bırakmamak için neler yaptığını aç oku. Neler olduğunu öğren. 1954'te Malatya Belediye Başkanlığı seçiminin klasik olduğu üzere CHP tarafından kazanılmasından sonra, DP adayına kazandırabilmek için nasıl 2 kez seçimlerin iptal edildiğini bari memleketinin siyasi tarihinden bul da öğren. Bugün Malatya'daki Tekel de dahil, 3 kuruşa peşkeş çekilen fabrikalar yüzünden tütüncüler niye sokakta onu öğren. Elbette CHP'nin eleştirilecek yanları vardı. Ama, bugünleri gördükten sonra, dönüp de ""Eğer bir memlekette erbabı namus, laakal eşşira kadar sabur olmazsa, o memleket behemahal batar" lafını ta 1931'de söylemiş olan İsmet Paşa'ya laf edersen yamulursun. Gördüğüm kadarıyla, aslında hiçbir şeyden haberi olmayan, kör particilik ve yandaşlık uğruna kendini ortaya atmış birisin. Ülkede, senin CHP'ye yönelttiğin eleştirilerin 10 bin- 100 bin katı şeyler olurken, ülke içte ve dışta dibe çakılırken, ülke 5 milyon Suriyeli tarafından işgal edilmişken, hamasi nutuklarınızın hedefi olan gerçekten de 'katil' İsrail devletinin en büyük korkusu Suriye, bu ülkenin yöneticilerinin marifetiyle batının istediği şekilde içten çökertilip güçsüzleştirilir ve İsrail'in bölgenin tek hakimi olması sağlanırken, Filistin diye sadece meydanda 3-5 slogan atıp da mazluma destek olduğunu zannederken, uyan da çevrene bak. Hadi çok geçmişi değil, 2 aydır ülkede olanları, bir suç örgütü mensubunun ifşaat ve itiraflarını öğren, onunla ilgili konuş da, günü ne kadar yorumlayabiliyorsun onu görelim. Bu arada, salgın döneminde halktan para isteyen sayın yöneticilerimizin kral yaşantılarının son projesi olan şu meşhur yeni yazlık sarayla ilgili görüşlerini de bir yazarsan, ahali seni daha iyi tanır. Bir hırka, bir lokma felsefesi ve 'israf haramdır' diyen bir dinin mensubu olarak bu lüks, bu şatafat, bu Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde görülmemiş. Tasarruf tedbirleri genelgesini yayınlayıp 'Biz hariç' şerhi konmasıyla ilgili yüksek düşünceniz nedir, onu da bir yazın, kim olduğunuzu daha iyi anlayalım. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yakını olan birinin ALES'te sonuncu olan ve yabancı dil sinavıandan da 100 üzerinden 22,5 almasına, yani 'çok başarısız ve sonuncu' olmasına rağmen Alanya'daki üniversiteye yüksek lisans için kabul edilmesine, bakanların ve yakınlarının devletle fahiş fiyatlı ticaret yapmasına, hakkında onlarca vahim iddia ortaya atılmış bakanların hala görevde tutulmasına vs. görüşlerini yaz da, CEHAPE dönemiyle kıyaslayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Doğru.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Donemin Mhp Merkez İlce baskani şimdiki Mhp Yeşilyurt ilce başkanı bile orada
    0
    0
    Yanıtla
  • Atilla99 (2 yıl önce)
    Allah aşkına bir gidin düşün yakasında bu milletin , Ben İpek caddesi'nde oturuyorum 70 doğumluyum yıkılan Devlet Hastanesi'nin çok iyi biliyorum zeminin tahta olduğu zamanı hatırlıyorum sen oraya utanmadan hastane mi diyorsun, vallahi particilik için söylemiyorum, sizin zihniyet şu an yönetiyor olsaydı hala aynı hastanede metrelerce kuyruk da bekleyip sürünüyor duk bir tomografi içinde git hastanenin karşısında var denilip bugünün parası belki 1000 1500 lira para verip tomografi çektir diyorlardı,yeni yapılan hastane neden Malatya'nın O bir ucunda olsun, yıkılan eski SSK hastanesinin karşısında değil mi SSK hastanesine gidip gelmiyor muyduk o zaman Malatya'nın bir ucunda mıydı, vallahi sen bizim aklımızda dalga geçiyorsun balık hafızalı olan sensin tabii atadan dededen zengin olduğundan bizim hastane kuyruklarında çektiğimiz çileleri çekmedin sen ,yazıklar olsun sana Ağbaba,oy devşirmek için yapmadığın şey yok, mecliste ne zaman konuşsan seni televizyonda izlesem bir Malatyalı olarak senden utanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli agbaba'dan utanma :)haklısın abi haklisin.bu adamın partisine oy vermedim.Ankara'da çocuğumun rahatsızlığı için ulaşabildiğim tek vekil oldu kendisi ve sonrasinda çocuğumun rahatsizligi için arayıp bilgi aldı...sen utanmaya devam et
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Allah Sana akıl fikir versin. Bu halkı aptal mı sanıyorsun. Yıkarken 600 Yataklı yeni hastane hazırdı. Şimdi de 300 yataklı süper bir hastane yapıldı. elbette övünülecek. Elbette bu halkı afrika ülkelerinde ki gibi bir hastaneden kurtardık diye övüneceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün Delisi (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa bey Allah size de okuduğunu anlama yeteneği versin. 300 yataklı hastanenin Malatya ya yetersiz kalacağını cümle alem biliyordu. Sayenizde bir sürü özel hastane semirdi. Bu konuda samimi olsanız yeni hastane yapılır yapılmaz eski hastaneyi yıkar yenisine başlardınız. Kamu baskısı ve birkaç ferasetli bürokrat olmasa eski devlet hastanesine çöken yada yeni moda toki/takas muamelesi yapılırdı. Allah oraya toki konutları yaptırmayıp hastane yapanlardan razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Köhne devlet hastanesi gitti yerine modern hastane geldi. bunu da eleştirmeyin ayıptır ayıp. Bu anlayışla mutlu olamazsınız, milletin de huzurunu ve barışını bozuyorsunuz. Millet sert muhalefetten hoşlanmıyor, barış istiyor barış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Göz var nizam var, eski binalarla yenisi yanyana duruyor, hiç mi fark yok
    0
    0
    Yanıtla