SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanını Malatya'ya Davet Etti

0
Güncellendi - 2021-07-08 22:08:47
Cumhurbaşkanını Malatya'ya Davet Etti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirerek, kendisine Kayısının ilk hasadından takdim etti. Malatyalı vatandaşların özlem ve selamlarını ileten Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Malatya’ya davet etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Acun ve Eyüp Sağlam ile birlikte Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Battalgazi’deki yatırımlar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler sunan Başkan Güder, 24 Ocak depreminin ardından depremzede ailelerin mağduriyet yaşamaması için bölgeye yapılan deprem konutlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dünya Kayısı başkenti Malatya’nın yöresel ürünü olan Kayısı’nın ilk hasadını da takdim eden Başkan Güder, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin kayısı alımına başlamasının Malatyalı üreticileri çok mutlu ettiğini belirterek, Malatyalı vatandaşların özlem ve selamlarını iletti. Malatya verdiği özel önem ve desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Malatya’ya davet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Burcu (2 yıl önce)
    Gene show peşinde reklam kokan hareketler seçimde bizde size şok yasaticaz bekleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yol yapiyorlarmis (2 yıl önce)
    Yol yapiyorsunuz da Hekimhan in Kocaozu mahallesinin yollarını bir görün.son baharda yoldaki çukurlara kayisidikecektik dikmememizi baharda yolların yapılacağını iletmissiniz köylülere.ee hannniiii
    0
    0
    Yanıtla
  • OrsuUlu (2 yıl önce)
    Keşke gelsede şu orduzu sanlikayanin yollarini görse 20 yil once nasildi aimdi nasil 20 yilda nufusu 2 3 kat artan bir mahallenin yollari kötüye gidermi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ne yaparsanız yapın sn Erdoğana oy kaybettirdiniz sebebi insanlara tepeden bakmanız siz siyasetcilere ulaşamaz olmaları vatandaşları kovmanız sizin sonunuzu getirdi şimdiden geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    İnş gelir de çevreyolu bi asflatlanır şehirlerarası yol sözde köstebek yuvası olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Sohow herşeye başkanı alet etmeseniz olmaz yazık inanın başkan gelse Malatya'ya sıfır icraatlarınizi görse yüzünüze bakmaz Malatya'da herkes bunu biliyor artık bu pozlar ilgi çekmiyor herkes tanıyor sizi merak etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla