SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'üncü Kez İhaleye Çıkarıldı

0
Güncellendi - 2021-07-29 14:21:01
3'üncü Kez İhaleye Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Belediyesi'nin yaptıracağını açıkladığı yeni belediye hizmet binasına ait yapım işi, iki defa iptal edildikten sonra, bir kez daha ihaleye çıkarıldı.

Pütürge Belediye Başkanlığı, daha önce Haziran ve Temmuz aylarında yapacağını ilan ettiği, ancak her iki ihaleye de teklif sunulmaması nedeniyle iptal edildiğini açıkladığı, ‘Pütürge Belediyesi Yeni Hizmet Binası Yapım İşi’ için 2 Ağustos 2021 tarihinde yeniden ihale düzenleneceğini duyurdu.

Pütürge Belediyesi'nin yeni hizmet binasının 2330 metrekare inşaat alanı ve 593 metrekare oturum alanına sahip olmak üzere, bodrum ve zemin kat hariç iki katlı olarak inşa edilmesi planlanıyor.

Yeni hizmet binası Taşbaşı Mahallesi’nde inşa edilecek.

Binanın yapım süresine bir türlü karar veremediler, aynı inşaat için 3 ihalede 3 farklı süre verildi

‘Pütürge Belediyesi Yeni Hizmet Binası Yapım İşi’ ihalesi, talipli çıkmadığı için 2 defa iptal edilir ve 3. Kez ihaleye çıkılırken, üç ihale ilanındaki ‘Yapım Süresi’ne ait ‘yapım takvimi’nin birbirinden oldukça farklı olması dikkat çekiyor.

Pütürge Belediye Başkanlığı, Haziran ayındaki ilk ihale için 180 gün yapım süresi verirken, Temmuz ayındaki 2. İhalede yapım süresini 300 güne yükseltmişti.

Yeni Belediye Binası’nın 3. ilanında ise,  yeni yapım süresi, önceki iki ihalede yayınlanan yapım sürelerinin toplamı olan 480 günün yarısına çok yakın bir süre olan 233 takvim günü olarak ilan edildi.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Hala bulunamamış mı bu kaymağı yiyecek bir müteahhit. O zaman çekişme olabilir müteahhitler arasında.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Keyfe keder.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isinize gelen yorumlari yayinliyorsunuz ozgur degilsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isdedikleri adamina ihaleyi veremediler ondan dolayi surekli inhale iptal oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    3 de çıkar,5 de çıkar..
    0
    0
    Yanıtla