SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayramın 1. ve 2. Günü Ücretsiz

0
Güncellendi - 2021-07-16 17:35:08
Bayramın 1. ve 2. Günü Ücretsiz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren otobüs ve trambüsler Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

20 – 23 Temmuz 2021 Tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşların eş, dost, akraba ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapmaları için Belediye otobüsleri tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Pandemi sebebi ile geçtiğimiz Ramazan Bayramında eş dost akraba ziyaretini gerçekleştiremeyen vatandaşlarımızın; Kurban Bayramında bayramlarını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Kurban Bayramının 1. ve 2. günü araçlarımız tüm hatlarımızda vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecektir” dedi.

Ayrıca 19 Temmuz 2021 Pazartesi ‘Arefe’ günü de MOTAŞ tarafından Şehir Mezarlığı ile Alibaba ve Karababa mezarlıklarına ek seferler konulacaktır.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 yıl önce)
    evet malatyalılar yazmış olduğumuz ereştiriler sadece sözde olanlar çünkü selahattin GÜRKAN bey sadece şehir içi bedava özellere ancak maddi destek verir gündüzbey,yeşilyurt,konak diğerleri malatya belediyesine bağlı değil ver büyük ulaşımları millet rahat yolculuk yapsın bunun diğerleri gibi suyu ısındı zamanı geldi haydi sana gülegüle GÜRKAN
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (2 yıl önce)
    bayramdan sonra3 tl bekleyelim 153 hata kaç tane belediye otobüsü verecek merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • arif BİLİR (2 yıl önce)
    3.ve 4. günü bayram değil mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanif (2 yıl önce)
    Lafta ücretsiz anan mesela bayram günü Ali baba mezarlığına belediye otobüsü saatlerce bekleyeceksiniz.. hep mavi halk otobüsleri hatlarda çalışıyor olacak.. reklamın iyisi kötüsü olmaz misali ücretsiz diye reklam tamamdır!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Bayramdan sonra bu zam yapılacağına işarettir demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harputlu (2 yıl önce)
    Ücretsiz deniliyor otobüslerin çoğu özel halk otobüsü. Bu özel halk otobüsleride ücret talep ediyor. Belediye madem vatandaşına bir hizmette bulunuyor o zaman özel halk otobüsleri de ücretsiz olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkma özeller çalışmıyor 4 gün ...
    0
    0
    Yanıtla