SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil ile Çapa Motoru Çarpıştı: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-07-18 00:03:29
Otomobil ile Çapa Motoru Çarpıştı: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobil ile çapa motorunun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Malatya-Kayseri karayolu Darende ilçesi Aşağıulupınar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Kayseri istikametinden gelerek Malatya istikametine seyir halinde olan N.T. idaresindeki 09 ABZ 567 plakalı otomobil önünde ilerleyen A.K yönetimindeki kayısı yüklü çapa motoruna arkadan çarptı. Kazada, A.K. ile A.O.K. ağır yaralandı. Kayısıların yola saçıldığı kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan araçların bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Yunus (2 yıl önce)
    Nedendir bilmiyorum ama son zamanlarda çapa motoru ile ilgili okuduğum Her haberde mutlaka Darende var . Geçmiş olsun ama bu Darende çapa motorlarına ayrı bir problem var .
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin yurt (2 yıl önce)
    Çapa motorlarının trafiğe çıkması yasak. Çapayı ehliyetsiz genci, çok yaşlısı, çocuğu kullanıyor. Trafik kurallarına da uymuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan44 (2 yıl önce)
    Ben Cuma günü Elazığ’dan gelirken kalede....adam kızına Çapa’yı Vermiş... yolcu Minübüsü son anda gözümün önünde ;vurmaktan kıl payı kurtardı. Ben de uyarmak İçin çapaya korna çaldım iyice afalladı. Adam hala gülüyor. Anladığım kadarı ile birilerinden cennette Arsa Almış. Kesin en az 3-5 ölümlü kaza olacaktı. Sayın yetkililer allah rızası İçin ilgilenin. Vallahi vebali size...
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    bu kaza kesinlikle sabaha dogru olmuştur gün aydınlanmadan..özellikle gece traktörler ve bu capa motorları arkalarında lamba bulundurmuyorlar,darende trafiği aşagı ulupınar da kayısıcıların oldugu yerde pusuya yatıp radar atacaklarına yolcu minibüslerini ,traktörleri ,capa motorlarını denetlesinler..amaç denetim değil ceza yazmak olunca sonuç normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Balaban (2 yıl önce)hacı isimli kullanıcı yorumuna
    Tam tersi öğleden sonra oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Çapa makinesi adı üstünde çapa makinası. Bu aletlerin trafiğe çıkarılmaması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu pat patlar bütün köylerde yük taşıyor,yolcu taşıyor haydi köyü geçtik karayollarında cirit atıyorlar eğer bir şey denmiyorsa yakında bir tanede ben alacağım Malatya merkezde işe gidip gelirken kullanacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bu pat patlara acil çözüm bulunmalı tarım aletini kara taşımacılık aracına dönüştürülmesi ne kadar yasal
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu çapa motorlarının trafiğe çıkması yasak degilmi ama şehir merkezinde adam romörka ailesini doldurmuş şehir turu atıyor kale ilçesinde nereden çıktığını bile anlamadan önüne düşüyor bu çapa motorları
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri hoca (2 yıl önce)
    Sağa sola pusu atıp radar cezası yazacağınıza şu çapa motorlarının trafiğe çıkmasına mani olun. Her yıl onlarca insan sadece Malatya’da ölüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehir içinde dahi sorumsuzca gezmekteler
    0
    0
    Yanıtla