SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimse Malatyaspor'u Arka Bahçesi Görmesin"

0
Güncellendi - 2021-07-18 18:22:44
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyaspor Derebeyler Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek Malatyaspor’a ve derneğe destek açıklamasında bulundu.

Malatyaspor Malatya’nın ortak değeridir

CHP’li Veli Ağbaba, dernek ziyaretinde şunları söyledi:

“Buraya Malatyaspor Derebeyler Taraftarlar Derneği’ne başarılar dilemek için geldik. Malatyalıların ortak özelliği, sarı kırmızı Malatyaspor sevdası. Hepimizin gönlü Malatyaspor için atıyor. Malatya hepimizi birleştiren bir takım. Taraftarlarımız da her daim takımlarının yanında duruyorlar. Takıma ruhu veren Malatyaspor taraftarlarıdır. Siyasetçiler ya da kentini yönetenlerin de ortak paydası Malatyaspor olmalıdır. Malatyaspor’a bakarken insanlar kendi çıkarlarını değil, Malatyaspor’un faydasını dikkate almalıdır. Malatyaspor her türlü siyasi değerlendirmenin üzerindedir. Milletvekilinin görevi takıma yönetici bulmak, takiyye yapmak değildir. İş bilmeyen insanları Malatyaspor’a siyasi yakınlık gibi gerekçelerle taşımamak lazım. Biz Malatyaspor’un yıpranmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bazen kan kusup kızılcık şerbeti içiyoruz. Kimse Malatyaspor’u kendi arka bahçesi olarak görmesin. Malatyaspor Malatya’nın ortak değeridir.”

Malatyaspor küme düşerse Malatya da küme düşer!

“Malatyaspor’un yönetiminde kim olursa olsun, biz takımımıza sahip çıkacağız. Yönetici şu, futbolcu şu diye Malatyaspor’a kimse köstek olmamalı. Yarın takımın başına bir iş geldiğinde şu filanın adamı demezler. Allah korusun bir başarısızlık olursa bu Malatya’nın itibarını etkiler. Malatyaspor küme düşerse Malatya da küme düşer. Malatyaspor kimsenin inanmadığı dönemde UEFA’da oynamış, bazen de çeyrek finale çıkıp şanssızlık nedeniyle şampiyon olamamış bir takım. Malatyaspor herhangi bir kurumun, kişinin malı değil, hepimizin ortak takımı. İhtiyaç duyulduğunda herkesin Malatyaspor’un yanında olması lazım. Haksızlık olursa Veli Ağbaba asla susmaz bunu da herkes bilmelidir. Malatyaspor’un maddi veya manevi ne ihtiyacı olursa olsun, biz takımımızın yanında olacağız. İlk hedefimiz takımı iyi bir yerde tutmak ve ligde kilit takım olarak şampiyon olmasını sağlamak. Burada Taraftarlar Derneği’nin de ne ihtiyacı olursa olsun, biz de derneğimize elimizden gelen katkıyı sunarız.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Gün birlik günü
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Vekilimizin dedigi gibi malatya sporumuz yurt disinda yurt icinde yasayan 3 million malatyalilarin malatya spor duserse kumede malatya halkida duser onun icin her Zaman bir olalim diri olalim amerikadan selamlar saygilar yeni malatyamiza
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Malatya'da kayısı donar ondan Propaganda yaparsınız. esnaf zor durumda der onları kışkırtırsınız, kıraathanelerde sıfır oyun kağıtları dağıtılsın dersiniz, 6 tane Başkan bir araya gelip küçük bir açılış yapar ortalığı velveleye verirsiniz, tabii şimdi spor zamanı futbol zamanı genel başkanınız Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Trabzon'u Sizlerde her milletvekili kendi takımına sahip çıkıyormuş numarasına yatarsınız, millet ise cahil, anlamıyor sanki. O eskidendi 1930'lardan 1940 lardan kalma Şimdi ise milletimiz her şeyin farkında kimseyi aldatamazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Iyi o zaman birileri memleketi babasının çiftliği zannetsin. Kimse sesini çıkarmasın koyun gibi herşeye eyvallah diyelim. Tek doğru dediğin laf biraz geç kalınmış da olsa millet artık uyanıyor. Sen 1930larda takılmaya devam et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl bir tane cahil var sensin.Doğru söyleyeni eleştirirsiniz.Diğer milletvekillerine tek kelime et bakalım seni be yapıyorlar?.
    0
    0
    Yanıtla