SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Gaziantep'i 5-1 Yendi

0
Güncellendi - 2021-07-18 23:02:03
Yeni Malatyaspor, Gaziantep'i 5-1 Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de yeni sezon öncesi Bolu kampında hazırlık maçında karşılaşan iki ekipten Yeni Malatyaspor, Gaziantep'i 5-1 yendi.

Abant yolunda bir otelin antrenman sahasında yapılan maçta Yeni Malatyaspor'un gollerini 20. dakikada Buğra Çağıran, 38. dakikada Adem Büyük, 41. dakikada Kubilay Kanatsızkuş, 70 ve 79. dakikalarda Benjamin Tetteh kaydetti. Gaziantep'in tek golünü ise 60. dakikada Maxim attı.

Mücadele, Yeni Malatyaspor'un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Malatya temsilcisi karşısında dördüncü hazırlık maçına çıkan teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep, daha önce İstanbulspor'u 3-2, Azerbaycan ekibi Sumgayıt'ı 2-1 mağlup etmiş, Adanaspor'la 0-0 berabere kalmıştı.

BOLU (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • EROL (2 yıl önce)
    Haberi veriyorsunuz ama bu takımı kadrosu yok mu?Kimler oynamış,yazmamışsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • FBAY (2 yıl önce)
    maşallah bizim takım....
    0
    0
    Yanıtla
  • canani (2 yıl önce)
    Liğde Gaziantebi hazırlık macında yeneceğine bir sefer liğde yen
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    Tenekeler sustu:))
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Bu sene şampiyonuz....tamam bu iş.. özel maçta olsa helede Gaziantep sk Erol bulutlu müthiş bir galibiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    Tebrikler, İnşallah devamıda böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Efsane giri geldi
    0
    0
    Yanıtla