SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Nuri Fatih Ağır Şekilde Sakatlandı

0
Güncellendi - 2021-07-18 23:05:27
YMS'de Nuri Fatih Ağır Şekilde Sakatlandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, Gaziantep FK ile oynadığı ve 5-1 kazandığı maçta sakatlanan orta saha oyuncusu Nuri Fatih Aydın'ın 6-8 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Ön çapraz bağları kopan oyuncu ile ilgili olarak kulübün sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

"Gaziantep FK maçında sakatlanan oyuncumuz Nuri Fatih Aydın’ın yapılan ilk muayene ve tetkiklerinde ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edilmiştir. Futbolcumuzun 6-8 ay sahalardan uzak kalması öngörülmektedir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

26 yaşındaki Nuri Fatih Aydın, 2017- 2018 sezonu ara transferinde Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilmiş, sonraki sezonlarda Kastamonu 1966, Sarıyer ve Sakaryaspor takımlarına kiralık verilmişti. Orta saha oyuncusu geçtiğimiz iki sezon Sakaryaspor'da oynamıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sözde taraftar gibi oyuncumuz nuride sakatlanmış.bununki iyileşirde taraftar nuri nin ki gibi müzmin sakatlık olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Geçen yıl Avrupa ön eleme maçında Sergen hoca ilk onbirde görev vermişti.Teknik kapasitesi yüksek iyi bir oyuncu görüntüsü vermişti.Sakaryaspor’a kiralandı.Sakarya’da çok çok iyi sezon geçirdi.Bu yıl Malatya için önemli bir oyuncu olacağı düşünülüyordu, ancak öncelikle kendisi için sonrada Malatya için büyük bir şanssızlık.Geçmiş olsun.İnşaallah eskisinden daha güçlü sahalara döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve sahalara döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun.İlk defa adını duyduk.İnşallah bir an önce iyileşir,sağlığına kavuşur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun,sağlıklı bir şekilde sahalara döner inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet, (2 yıl önce)
    Yazık olmuş çocuğa, İNSAALLAH Daha erken iyileşir...
    0
    0
    Yanıtla