SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dur' İhtarına Uymadı, Kovalamacada Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-07-20 15:28:41
'Dur' İhtarına Uymadı, Kovalamacada Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

MOTOSİKLET DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTI.. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 3 tabanca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilirken, bazı suç  faillerinin de yakalandıkları bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

-4,83 gr Metamfetamin, 0,52 gr Kannabinoid,1 kesici alet, 3 adet tabanca, 14 adet fişek, 1.22 gr Esrar, 3.50 gr metamfetamin ve 34 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

-Turgut Temelli Caddesinde yapılan ŞOK uygulamada 42 GBT sorgusu yapılmış, 55 motosiklet ve araç incelenmiş ayrıca dolmuş şoförleri çevreye rahatsızlık verme şikâyeti ile ilgili uyarılmıştır.

-Çöşnük Mahallesinde meydana gelen 2 motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan kamera incelemelerinde şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalanmış. Çalıntı motosikletlerden biri müştekisine teslim edilmiştir.

-Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen otodan faili meçhul anahtar tamir sandığı ve akü şarj kablosunun çalınması olayının şüphelisi tespit edilip yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

-Şifa Mahallesinde Drift atarak dur ihtarına uymayan araç yakalanarak trafik yönünden işlem yapılmıştır.

-Boztepe Caddesinde abart egzoz ile çevreye rahatsızlık veren motosikletin trafikten men olduğu anlaşılmış işlemlerinin ardından otoparka çekilmiştir.

-Seyran Mahallesinde bir ikametten 10.000 TL değerinde 1 adet altın yüzük ve bir adet altın bileklik çalınması olayının faili meçhul 2 şüphelisi yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

-Konak yolunda dur ihtarına uymayan araç kovalamaca sonucu yakalanmış, şahsın ehliyetsiz olduğu anlaşılmış, Şahsa ehliyetsiz araç kullanmak ve dur ikazına uymamaktan işlem yapılmıştır.

-Turgut Temelli Caddesinde abart egzoz ile çevreye rahatsızlık veren Motosikletin sorgusunda Hacizli, Çekme Belgeli olduğundan gerekli işlemler yapılmıştır.

-Ayrıca, Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince, Müşteki şahıslar beyanında eski çalışanı şüpheli U. K.ve arkadaşı M. A’nın kendilerini tehdit ederek Fırat Mahallesinde bulunan işyerini dağıttıp bıçak ile bir şahsı kolundan yaralaması üzerine şüpheli şahıslar suça konu bıçakla yakalanmış tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız