SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Bayramlaşma Töreni

0
Güncellendi - 2021-07-22 01:19:15
AKP'de Bayramlaşma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında yapılan bayramlaşma törenine, AKP Malatya Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Kısa süreli ve dar kapsamlı da olsa partililerle bir araya gelip bayramlaşmak istediklerini ifade eden AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Bu bayram hiç olmazsa kısa süreli de olsa dar kapsamlı da olsa bir araya gelelim istedik. Bu bayramlaşma hasretinin geniş AK Parti ailesi olarak giderelim istedik. Sizlerin, ailenizin, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. Allah bayram tadında nice bayramlara sağlıkla sıhhatle hepimizi ulaştırsın. Bu uğurda bu inançla tüm ümmetin umudu haline gelen ve gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle, çabalarıyla elbette siz AK Partili gönüldaşlarımızın, teşkilat mensuplarımızın da karınca kararınca destekleriyle. Çok güzel günleri göreceğimize gönülden inanıyorum. Allah Cumhurbaşkanımızın ve onun himayesinde siyaset yapan AK Partili gönüldaşlarımızın yollarını açık etsin, yardımcıları olsun. Daha güzel günlerde daha güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle hepinizi selamlıyorum” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kadir (2 yıl önce)
    bu arkadaşlara tavsiyem haber olmamak insanlar her gördüğünde biraz daha uzaklaşıyor ak partiden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İnşallah son bayramlaşmanız olur 2022 de şeçim olurda bayramlaşmayı yapamazsınız halk sizde kurtulur halk olarak tek isteğimiz bu
    0
    0
    Yanıtla
  • İnş inş inş aminnn
    0
    0
    Yanıtla