SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobili Kurşunladı, Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-07-22 21:21:36
Otomobili Kurşunladı, Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Şeyh Bayram Mahallesi'nde bir araca ateş açılmasıyla ilgili olarak olayın şüphelisinin suç delili olan, tek atımlık 'bazuka' adlı av tüfeğinden bozma silahla birlikte yakalandığı bildirildi. Bu arada, Göztepe Mahallesi'nde bir kişinin telefonunu gasp eden şahıs da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"-Konu: Araç Kurşunlama-6136 SKM

Şeyh Bayram Mahallesinde birbirleriyle husumetli olan taraflardan, şüpheli şahıs müştekiye ait araca hedef gözeterek av tüfeği ile ateş eder ve olay yerinden uzaklaşır. Yapılan takip sonucu şahıs av tüfeği ile birlikte Hidayet Mahallesinde Battalgazi ve Asayiş Şube ekiplerince yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

-Konu: Yağma(Gasp)

Müşteki sosyal medya üzerinden tanıştığı şüpheli ile Göztepe Mahallesinde buluşur ve şüpheli müştekinin 5.000 TL değerindeki telefonu zorla alır. Şüphelinin sosyal medya üzerindeki fotoğrafı üzerinde yapılan çalışmalar sonucu faili meçhul şüpheli tespit edilmiş, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yakalanmış tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali (2 yıl önce)
    malatya hırsız gaspçı eroinmandan geçilmiyor Allah aşkına şu parklara bir mobese takın bir şeyler yapın doğurup doğurup salmışlar gençleri ne ahlak var ne saygı ....bu gidişat gidişat değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Sayın Malatya Emniyet Müdürüm sahi bir zammanlar almış olduğunuz BEKÇİ lere ne oldu şimdilerde görünmez oldular da halbuki gece olunca parklardaki mahalle aralarındaki olumsuzluklara bir nebze olsun çare olmuşlardı gece olunca o parkları Polisler neden dolaşıp şüpeli gördüklerine kimlik bari sormazlar
    0
    0
    Yanıtla