SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çapa Motoru Elektrik Direğine Çarptı, 4 Yaralı..

0
Güncellendi - 2021-07-28 22:09:40
Çapa Motoru Elektrik Direğine Çarptı, 4 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde çapa motorunun elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Ömer Demirtaş'ın kullandığı çapa motoru, Elmalı Mahallesinde yolun kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Demirtaş ile motoru kasasında bulunan Gülseren, Nurgül ve Zehra Demirtaş yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Yine bir pancar motoru, yine bir çapa motoru kazası. Artık yeter, amacı dışında kullanılan şu derme çatma motordan yapılmış taşıma işinde yasal olmayarak kullanılan araçların trafiğe ve insanlarımıza verdiği zarar haddini aştı. Bir an önce mahalle muhtarları ve Jandarmanın ortak çalışmaları sonucunda bu tür motorların karayollarına çıkışlarının yasaklanması ve çıkanların ise ağır para cezalarına çarptırılmalarının sağlanması gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    bu motorlar tam trafik canavarı geçen malatyanının karanlık alt geçidinden giderken bu canavarların biri ile karşılaştım. ne sinyallari ne ışık yansıtıcıları var emniyet vali ne iş yapıyor bu memlekette.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Bu çağda bu tür haberler duymak istemiyoruz yetkililer köylerin girişlerine bir kamera koysalar sabah ve akşam bu pat patlarla amacı dışında tarlalara giden yolcu ve yük taşındığını görecekler ama biz ne yapıyoruz görmedik,duymadık, bilmiyoruz yani üç maymunlari oynuyoruz,geçmiş zamanda adamın birisinin çocuğu olmaz derki Allah'ım bana bir çocuk nasip edersen tarla sürdüğü iki öküzunden şu sarı öküzü kurban edeceğim,Allah bu insanın dileğini kabul eder ama o insan öküzüm giderse ne yapacağım tarlalar ortada kalır der ,durumu bir arkadaşına anlatır arkadaşı derki sen o sözü verirken yanında duyan varmiydi o insan demiş ki kimse yoktu yanlizdim arkadaşı o zaman demedin say demiş,adam durumu birde hocaya sorayım der ,hoca efendi derki , Allah her yerde hazır ve nazırdir derhal verdiğin sözü yerine getiresin,işte bizede bu pat pat gerçeğini anlatacak ve üzerine gidecek bir yetkili lazım.
    0
    0
    Yanıtla