SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelerde Meydana Gelen Olaylar

0
Güncellendi - 2021-07-30 16:14:49
İlçelerde Meydana Gelen Olaylar
A- A+ PAYLAŞ

Kale'de şüpheli ölüm.. Evleri kurşunlandı ve dövüldüler.. Elektrik kıvılcımı tarlayı yaktı.. Yere düşüp patlayan tüfek yaraladı.. Hırsızlık.. Cezaevindeki kavgalar.. İş kazaları..

KALE’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM:Akuşağı Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü Z.K. (46 yaşında) isimli şahıs evinin banyosunda yüz üstü yatar şekilde yaralı olarak bulunmuştur. 112 ekipleri tarafından şahıs hastaneye kaldırılmış olup yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

AKÇADAĞ’DA KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL: Darıca Mahallesinde, 27 Temmuz 2021 günü E.İ. , B.İ. ve K.İ. isimli şahısların yaşadıkları evlerine 23 Temmuz 2021 günü girilerek darp edildikleri ve evlerine av tüfeğiyle ateş edildiği ihbarı alınmıştır. Olayın failleri olduğu değerlendirilen M.U. , H.U. ve İ.G. isimli şahısları yakalama çalışmaları devam etmektedir.

AKÇADAĞ’DA TAKSİRLE YARALAMA:Taşevler Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü İ.K. isimli şahsa ait ruhsatsız av tüfeğinin yere düşerek patlaması sonucu D.Ş. isimli şahıs elinden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralamıştır.

YEŞİLYURT’TA İŞ KAZASI:Özal Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü 2.OSB’de faaliyet gösteren plastik fabrikasında işçi olarak çalışan K.R. isimli şahıs fabrikada çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sağ elini ham madde kauçuk makinesine sıkıştırması sonucu, elinden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

AKÇADAĞ’DA DİĞER KABAHATLER: Taşevler Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü, Taksirle Yaralama olayında kullanılan İ.K. isimli şahsa ait av tüfeğinin ruhsatsız olduğu tespit edilmiş olup şahsa (944) TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır.

ARAPGİR’DE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME:Eğnir Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü H.E. , M.K. ve A.Y.K. isimli şahıslar müracaatta bulunarak S.E. isimli şahsa ait büyükbaş hayvanların ekili arazilerine girerek zarar verdiğini beyan etmiş ve şikâyetçi olmuşlardır.

KULUNCAK’TA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME:Başören Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü H.K. isimli şahıs müracaatta bulunarak S.Ş. isimli şahsa ait küçükbaş hayvanların (70) kök kayısı fidanına zarar verdiğini beyan ederek şikâyette bulunmuştur.

KALE’DE TEHDİT:Sarıot Mahallesinde 28 Temmuz 2021 günü R.K. isimli şahıs müracaatta bulunarak kardeşleri R.K., N.K. ve V.K. isimli şahısların kendisini tehdit ettiklerini beyan ederek, kardeşleri hakkında şikâyetçi olmuştur.

DOĞANŞEHİR’DE İŞ KAZASI:Elmalı Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü Ö.D. isimli şahsın çapa motoru ile seyir halinde ilerlerken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan elektrik direğine çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan G.D. ve N.D. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

AKÇADAĞ’DA DİLENCİLİK YAPMA:Levent mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü önleyici kolluk devriyesi esnasında Y.U., G.U., T.U.ve R.Ö. isimli şahısların dilencilik yaptığı tespit edilmiş olup, şahıslar hakkında kabahatler kanunu gereği 204 TL (Toplam; 816 TL) idari yaptırım cezası uygulanmıştır.

ARGUVAN’DA TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA:İsaköy Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü elektrik direğinden çıkan kıvılcım nedeniyle gerçekleşen yangın sonucu; M.D. ve A.K. İsimli şahıslara ait, (70) adet kayısı ağacı ve yaklaşık (100) dönüm arazi yanarak zarar görmüştür. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülmüştür.

DOĞANŞEHİR’DE TAKSİRLE YARALAMA:Erkenek Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü T.Ç. isimli şahıs traktörle bahçede ilaçlama yaptıkları esnada, A.B. isimli çocuk çalışır vaziyette bulunan traktörün şaftına kolunu kaptırması sonucu, sol kolundan hafif şekilde yaralanmıştır.

YEŞİLYURT’TA İŞ KAZASI: Fatih Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü 1.OSB’de faaliyet gösteren süt ürünleri fabrikasında işçi olarak çalışan H.K. isimli şahıs peynir kesme makinesi ile çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol el işaret parmağını kaptırması sonucu yaralanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanmıştır.

ARAPGİR’DE İŞ KAZASI:Sinikli Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü alabalık tesisinde işçi olarak çalışan B.K. isimli şahıs iş dönüşü tekneden indiği esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu ayak bileği kırılarak hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

YEŞİLYURT’TA EVDEN HIRSIZLIK:Dilek Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü H.Ç. isimli şahıs müracaatta bulunarak evinin yatak odasında bulunan (1.600) TL ve (6) adet cumhuriyet altınının yengesi M.Ç. tarafından çalındığını beyan ederek şikâyette bulunmuştur.

YEŞİLYURT CEZAEVİNDE KASTEN YARALAMA:Yeşilyurt Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna 28 Temmuz 2021 günü Bıçak ve Diğer Aletleri İzinsiz Olarak Satma, Satın Alma, Taşıma Ve Bulundurma suçundan tutuklu M.C., Hırsızlık suçundan tutuklu A.G. ve Y.G. isimli mahkûmlar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, birbirlerini karşılıklı olarak hafif şekilde yaralamışlardır. Olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

YEŞİLYURT CEZAEVİNDE KASTEN YARALAMA; Yeşilyurt Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna 28 Temmuz 2021 günü Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan tutuklu İ.Y. , Hırsızlık suçundan tutuklu H.S. , Uyuşturucu suçundan tutuklu S.Ö., Uyuşturucu suçundan tutuklu B.Y. ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan tutuklu N.K. isimli mahkûmlar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, birbirlerini karşılıklı olarak hafif şekilde yaralamışlardır. Olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

BATTALGAZİ’DE YARALAMALI TRAFİK KAZASI:Kapıkaya Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü A.İ. isimli şahsın yönetimindeki 34 BTM 914 plakalı otomobilin tekerinin patlaması nedeniyle aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Z.D.K. , H.H. ve R.İ. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

DOĞANŞEHİR’DE YARALAMALI TRAFİK KAZASI:Erkenek Mahallesinde, 28 Temmuz 2021 günü Ü.B. isimli şahıs motosiklet ile seyir halindeyken tali yola dönüş yapan E.K. isimli şahsın idaresindeki çapa motoruna arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza sonucunda araçlarda yolcu olarak bulunan A.B. , B.K. isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız