SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Yeni İsim Sponsorunu Buldu

0
Güncellendi - 2021-07-30 23:14:33
Yeni Malatyaspor Yeni İsim Sponsorunu Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un 2021- 2022 sezonunda isim sponsoru Öznur Kablo oldu. YMS, bu sezon 'Öznur Kablo Yeni Malatyaspor' adıyla ligde mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında 'Helenex'in isim sponsoru olduğu Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki sezonki sponsoru ile ilgili olarak kulübün sosyal medya hesabından, "Öznur Kablo, Yeni Malatyaspor’umuzun sezon sonuna kadar isim sponsoru olmuştur. Öznur Kablo’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz." bilgisi verildi.

Öznur Kablo, Malatyalı işadamı İbrahim Balarısı'na ait bir şirket. Balarısı, uzun yıllar önce Malatyaspor Kulübü'nde de başkan adaylığı gündeme gelen bir isimdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Umudumuz (2 yıl önce)
    Sene yanlış hatırlıyorsam 95-96 efsaneye ( MALATYASPOR'A) başkan oral Çelik olacak yerel kanallardan birine İbrahim balarısı katıldı dediği cümle ise şu " yapmayın yahu Malatya'da hafta sonu yapılacak ne var insanların eğlencesi 2 haftada bir maç bunu da çok görmeyin" harika oldu ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (2 yıl önce)
    İbrahim balarısı bey çok fanatik bir malatyasporlu bir işadamı idi geçmiş dönemde çok büyük katkı vermiş bir iş adamı malatya sevdalısı bir insanken diğer malatyalı iş adamları gibi küstürülen uzaklaştırılan güzel bir insan makarnamıza sponsor olması çok güzel.olmus .Yeni sezonda inşallah hem kulübümüze hem öznur kablo ailesine sans getirmesini temmenni ediyorum emeği geçenlere teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH.. Yakışır.. Hemde MALATYALI bir işadamı mızın firmasının "ÖZNUR KABLO" sponsorluğu çok çok anlamlı ve gurur verici.. "ÖZNUR KABLO MALATYASPOR A" 2021-2022 sezonunda SÜPER LİGDE BAŞARILAR diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (2 yıl önce)
    Öznur Çalık ne zaman kablo fabrikası kurmuş?
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    çok şükürki bunu engelliyememişler bizim vekil yada vekiller
    0
    0
    Yanıtla
  • Evvela İbrahim beye Malatyaspor için verdiği destek için bir taraftar olarak teşekkür ediyorum..Ancak uydurma,palavra senaryolara kimse inanmıyor.Bunu taraftarlar çok iyi biliyor. O vekil yada vekiller pandemi nedeniyle Tff üzerinde baskı yapmasaydı Bu sene bu takım süperligde değil 2.ligde top oynayacaktı.Sende bu boş yorumu yapamayacaktın.Hem kel,hem fodulsunuz.Millete hala yalan yanlış bilgi veriyorsunuz. Rüzgar hiç ummadığın bir anda ters esebilir.Malüm küresel iklim krizini yaşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (2 yıl önce)
    Çok güzel bir sponsor. Hayırlı olsun. İbrahim Balarısı hemşehrimize teşekkürler. Malatya nın geçek babayiğit i. Allah ına gurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Keşke bu kulübe başkan olarak gelse sayın balarısı, inanın adil gevrekten kat kat daha iyi yönetir kulübü.İsim sponsorluğu yetmez başkan olarak takımı almalı sayın ibrahim balarısı.Kendisine teşekkür ederiz katkısından dolayı.
    0
    0
    Yanıtla