SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karı- Koca Birbirine Bıçak Çekince..

0
Güncellendi - 2021-08-03 02:23:51
Karı- Koca Birbirine Bıçak Çekince..
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 7 silah ele geçirilirken, çeşitli suçlara müdahale edildiği, bazılarının faillerinin yakalandığı bildirildi.

Ekiplerin çalışmalarıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi şöyle:

"• Asayiş ekipleri tarafından 2 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 4 tüfek, 15 fişek, 3 adet kesici alet ele geçirilmiştir.

• Müşteki kendisine ait olduğunu beyan ettiği 9 adet Cumhuriyet altınını imam nikâhlı eşinin alıp evden dönmemek üzere ayrıldığını beyanla davacı ve şikâyetçi olur, şüpheli yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

• İnönü Caddesinde bir ikamette aile içi tartışma sonucu eşlerin kesici alet ile birbirlerine teşhirde bulunmaları üzerine kesici alet muhafaza altına alınmış ve eşler Aile İçi Şiddet Büro Amirliğine intikal ettirilerek tahkikata başlanmıştır.

• Fahri Kayahan Bulvarında bulunan bir petrol istasyonunun oto yıkama kısmında bulunan bozuk para kutusunu kırarak içerisindeki 45 TL bozuk parayı çalan iki şahıs yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

• Halep Caddesinde bir inşaattan 100 adet sıhhi tesisat borusunu çalınması olayının faili meçhul iki şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

• Akçadağ’da meydana gelen üç ayrı kayısı hırsızlığı olayı ile ilgili olaya karışan araç ve şüpheli tespit edilerek İlçe jandarma ekiplerine bilgi verilmiştir.

• 28.07.2021 günü meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili kendisini Polis-Savcı olarak tanıtıp arayan şahsın Müşteki O.D.’nin bankada bulunan parasını çektirmek üzereyken müşteki ekiplerimizce engellenmiş tahkikata başlanmıştır.

• Saray Mahallesinde abartı egzoz ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet durdurulmuş, sürücünün ehliyetsiz olduğu anlaşılmış işlem yapılmıştır.

• İlimizde iki farklı olayda meydana gelen motosiklet ve 2 adet kol saati çalınması olayları ile ilgili şüpheli T.P. yakalanmış, mahkemece tutuklanmıştır. Suça konu motosiklet bulunarak müştekisine teslim edilmiştir.

• Saray Mahallesinde bir iş yerinde 1072 SKM kapsamındaki sigaramatik muhafaza altına alınmış, işletmeci hakkında tahkikata başlanmıştır.

• Turgut Temelli Caddesinde bir motosiklete abart egzoz ve ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılmıştır.

• Uçbağlar Mahallesinde bir motosiklete plakasız ve ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılmıştır.

• Dur ikazına uymayarak kaçan motosiklet yakalanmış ayrıca kask takmamaktan işlem yapılmıştır.

• Yapılan kontrollerde sürücü Ehliyetsiz ve Kasksız olan bir motosiklet işlemlerinin ardından trafikten men edilmiştir.

• Turgut Temelli Caddesinde yapılan uygulamada; 22 Araç, 34 Motosiklet incelenmiş, 49 GBT yapılmış sonuç olarak; Bir motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve abartı egzozlu motosiklet kullanmaktan, bir motosiklete ise plakasız, yetersiz ehliyet ve abartı egzozlu kullanmaktan trafik yönünden işlem yapılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız