SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alnımız Ak, Başımız Dik Çıkıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-08-24 02:23:52
A- A+ PAYLAŞ

"Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları" Bahri (Erenli) ve Düzyol mahalle sakinleri ile devam ediyor. “Her şey halkımızın daha huzurlu daha kaliteli bir yaşamı için” diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazili vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Battalgazi daha güzel günlere, büyük adımlarla ilerlemektedir” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan ve AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci   ile birlikte Erenli ve Düzyol mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, taleplerini tek tek not alan Başkan Güder, ilçeye yapılan ve devam eden projeler hakkında vatandaşlara geniş bilgiler verdi. Sorunların çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine talimatlar veren Başkan Güder, daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlamak için gece gündüz çalıştıklarına dikkat çekti. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmaya söz alan muhtarlar, Battalgazi’nin gelişimden ilçe halkını memnun olduğunu ifade ederek, Başkan Güder’e hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten Düzyol Mahalle Muhtarı Şevket Aytar, “Yaşadığımız deprem sonrası Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız her daim bizlerin yanında oldu. Rabbim devletimize zeval vermesin. Battalgazi’de yapılan hizmetleri herkes biliyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e şahsım ve mahallemiz adına çok ama çok teşekkür ediyorum” derken, Bahri Mahalle Muhtarı Nuri Bağ, “Vekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Devletimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın sayesinde daha rahat yaşabileceğimiz evlere sahip oldu. Hizmetler üst seviyede. Ben tekrardan teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu.

AKP ilçe teşkilatı olarak sahada güçlü bir şekilde yer aldıklarının altını çizen Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “AK Parti hükümeti ve yerel yönetimlerimizin yapmış olduğu güzel hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak için sahadayız. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden; büyük bir azimle vatandaşlarımızın sorunları çözmek adına daha çok çalışmalıyız. 24 Ocak depreminde 2 bin 650 tane evimiz hasar gördü. Düzyol’da depremden etkilenen ilçelerimizin arasında 52 ev hasar gördü. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla güzel evler yapıldı, vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderildi. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“BATTALGAZİ’MİZ HİZMET VE YATIRIMLARIN EN GÜZELİNE LAYIK”

Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyip çözmek için mahalle toplantılarına ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün siz değerli vatandaşlarımızı ziyaret etmekten mutlu ve onurluyum. Depremde etkilenen mahallerimizde yapılan evlere baktığımız zaman ve vatandaşlarımızın memnuniyetini görmüş olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Milletvekilimiz sayın Öznur Çalık hanımefendi ile ilçemizdeki mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Şunu söylemek istiyorum, bir idareci milletin içerisindeyse ve zamanının çoğunu millet ile iç içe geçiriyorsa eğer o idareci başarılıdır, başarılı olmak zorundadır. Çünkü siz millet ile iç içe olduğunuz zaman onların herhangi bir sorunu varsa eğer, o soruna hemen vakıf olup çözme imkanı bulacaksınız. O sorunları çözmediğiniz taktirde bir daha vatandaşın içine çıkamazsınız. Göreve geldiğimiz ilk günden beri sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi ‘Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik’. Battalgazili vatandaşlarımıza hizmet sözümüz var. Bu sözümüzü tutmak ve Battalgazi’mizi daha yaşanabilir güzel yarınlara hazırlamak için tüm ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Battalgazi’miz hizmetlerin ve yatırımların en güzeline layık” dedi.

“HALKIMIZIN KARŞISINA ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK ÇIKIYORUZ”

‘Yapılan tüm hizmetler sayesinde halkımızın karşısına alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıkıyoruz’ diyenMilletvekili Öznur Çalık, “Öncelikle depremden zarar görmüş vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Erenli, Düzyol ve Kamıştaş’ta evlerimiz bitti, yapımı devam eden ilçelerimiz mevcut. Biten konutları depremzede ailelerimize teslim etmeye başladık. Bizler bu konutların hak sahiplerine teslimini gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz. Hizmetlerin adresi AKP’de hiçbir zaman durmak yok. Her zaman hizmet ve yatırım vardır. 20 yıllık iktidar dönemimizde buna en güzel örnektir. Malatya’da ilçelerimizi ziyaret ettiğimiz zaman belediyelerimizin yaptıkları hizmetleri ve yatırımları görünce çok ama çok mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımız bizlere teşekkür ettiğinde de gururlanıyoruz. Eksik kalanları yapmamız gerektiğini de biliyoruz. Düzyol’daki vatandaşlarımız, cami eksikliklerini bizlere ilettiler. Düzyol’a camimiz hayırlı olsun diyelim. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunları, en kısa sürede çözülecek. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Yapılan tüm hizmetler sayesinde halkımızın karşısına alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıkıyoruz” Diye konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Halil (2 yıl önce)
    maskeler nerde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Başınız dik çünkü boğazınıza kadar batmıssınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Taştepeye de bekliyoruz. Hiçbir hizmetin yapılmadığı ama seçim dönemlerinde unutulmayan Taştepe mahallesi. Gerçi sizin lüks araçların lastiklerini Taştepe in çukur yollarında yıpratmaya gerek yok devletin malına zarar gelmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Seçimde göreceğiz akmı kavramı bu insalar sizden bıkmış inşallah sizden bu millet kurtulacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Yönetenler yönetilenlerin artık sorgulamaya araştırmaya ve süslü sözlerle kandırılma döneminin bittiğinin farkına varmaya başladığının farkına varınca ,ateş bacayı sardı....GİDECEKSİNİZ,kaçış yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Haksızlık yapanların yaptığı yanına kar kalıyor. Usulsüzlük yapanların yaptığı yanına kar kalıyor. Gri pasaport olayından ses var mı? Kendi bakanlığına usulsüz dezenfektan satan bakandan ses var mı? İstanbul belediyesinde saptanan ve hazırlanan 50 tane usulsüzlük dosyasına içişleri el koydu haber var mı? vs. vs. yaz yaz bitmez. Yok yok. Hiç birinden ses yok. Neden? çünkü alnınız ak başınız dik ??????????????
    0
    0
    Yanıtla