SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Stadında Net Skor: 2-0

0
Güncellendi - 2021-08-28 21:35:29
Yeni Malatya Stadında Net Skor: 2-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Gaziantep Futbol Kulübü'nü, 45. dakikada Adem Büyük ve 68. dakikada da Benjamin Tetteh'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada, konuk takımın 2 topu da direğe çarptı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Murat Ergin Gözütok , Selahattin Altay, 4.Hakem Direnç Tonusluoğlu, Volkan Bayarslan (VAR), Adem Cinek (AVAR),

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 22.Abdulsamed Damlu, 5.Oussama Hadadi, 7.Mustafa Eskihellaç (Dk.89 3.Phılıp Gameli Awuku), 8.Aabid Rayene, 10.Adem Büyük (Dk.89 19.Haqı Osman), 13.Wallace Fortuna Dos Santas, 14.Stephen Patrick Mallan (Dk.57 11.İbrahim Didier Ndong), 16.Sadık Çiftpınar, 26.Semih Kaya, 30.Benjamin Tetteh (Dk.77 90.Kubilay Kanatsızkuş), 66.Jospin Nshımırımana

YEDEKLER: 99.Ahmet Eyüp Türkaslan, 3.Phılıp Gameli Awuku, 11.İbrahim Didier Ndong, 15.Eric Ndizeye, 17.Mert Örnek, 19.Haqı Osman, 77.Mert Miraç Altıntaş, 80.Muhammed Emin Sarıkaya, 90.Kubilay Kanatsızkuş, 97.Hasan Özkan

TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: 1.Günay Güvenç, 3.El Hadji Papy Mison Djılobodjı, 6.Alın Dorinel Toşca, 8.Jefferson Nogueıra Junıor, 15.Ertuğrul Ersoy, 20.Recep Niyaz, 25.Joao Vıtor Brandao Fıgueıredo (Dk.57 7.Kenan Özer), 27.Hamza Mendyl (Dk.75 11.Halil İbrahim Pehlivan), 52.Alexander Merkel (Dk.75 22.Torgeır Borven), 70.Stylıanos Kıtsıou, 28.Angelo Nicolas Sagal Tapıa (Dk.86 26.Mirza Cihan)

YEDEKLER: 71.Mustafa Burak Bozan, 4.Ulaş Zengin, 17.Oğuz Ceylan, 7.Kenan Özer, 11.Halil İbrahim Pehlivan, 16.Pawel Mıroslaw Olkowskı, 21.Doğan Erdoğan, 22.Torgeır Borven, 26.Mirza Cihan, 53.Yusuf Türk

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

GOLLER: Dk.45 Adem Büyük, Dk.68 Benjamin Tetteh (ÖK Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Wallace (ÖK Yeni Malatya), Mendyl, Recep Niyaz ve Djilobodji (Gaziantep FK)

Dakika 5: Yeni Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Mallan'ın kullandığı atışı defans karşıladı.

Dakika 7 DİREKTEN DÖNDÜ: Bu dakikada, Gaziantepli Sagal uzaktan sert bir şut çıkardı. Yan direğe çarpan top auta gitti.

Dakika 10: Malatya atağında Aabid, Tetteh'i defansın arkasına kaçırmak istedi, ancak kontrolsuz ortası autla sonuçlandı.

Dakika 13: Bu dakikada Gaziantep ekibi tehlikeli geldi. Sagal'ın sağdan ortasına Figueiredo kafaya yükseldi, ancak vuramayınca, tehlike autla bitti.

Dakika 17: Aabid, rakip savunmanın arkasına sarktı, Gaziantepli defans oyuncusunu geçip kaleciyle karşı karşıya kalmak isterken, ayağından fazla açtığı top auta gitti.

Dakika 21: Figueiredo ceza sahası dışından kaleye vurdu, Sadık'a çarpan top kornere çıktı.

Dakika 22 DİREKTEN DÖNDÜ: Gaziantep'in kazandığı korner atışını Sagal kullandı. Ceza sahasına gelen topa yükselen Djilabodji kafayı vurdu, direkten döndü.

Dakika 28: Sagal'ın soldan ceza sahasına gönderdiği topa Sadık ayak koydu.

Dakika 33: Malatya atağından Aabid, ceza sahasının sol çaprazından direkt kaleye vurdu, sert şutu yandan autla sonuçlandı.

Dakika 34: Gaziantep kontraatağında Jefferson sağdan bir orta çıkardı. Defansın müdahalesinde top kornere çıktı. Atıştan sonuç yok.

Dakika 39: Adem Büyük, ceza sahasına girdi sol çaprazdan topu içeriye çevirdi, Gaziantep savunması tehlikeyi önledi.

Dakika 41: Recep Niyaz'ın ceza sahası dışından şutu auta gitti.

Dakika 45 GOL: Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ün golüyle öne geçti. Aabid'in ortaladığı top rakip defansı aştı, Adem Büyük plase vuruşla golü kaydetti: 1-0

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık galibiyetiyle kapandı.

Dakika 46: Recep Niyaz'ın uzaktan sert şutunu, Kaleci Abdulsamed kornere çeldi. Sagal'ın kullandığı korner atışını Malatya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 49: Figueiredo sağdan topu kaleye ortaladı, Abdulsamed aldı.

Dakika 51: Jefferson'un uzaktan sert şutu üstten auta gitti.

Dakika 54: Sagal, Malatya ceza sahasına girdi, sağ çaprazdan kaleye vurdu, Kaleci Abdulsamed mutlak gole izin vermedi.

Dakika 56: Yeni Malatya atağında Tetteh ceza sahasının sağından kaleye vurdu, top yan ağlarda kaldı.

Dakika 57: Yeni Malatyaspor'da Mallan'ın yerine hafta içerisinde Fransa'nın Dijon takımından tranfer edilen İbrahim Didier Ndong oyuna dahil oldu.

Dakika 63: Merkel'in ceza sahası dışından attığı sert şut defanstan döndü.

Dakika 64: Malatya atağında Tetteh, geriden atılan topla savunma arkasına sarktı, ancak ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 66: Tetteh, cesa sahasında topla buluştu, ancak istediği gibi vuramayınca önemli bir pozisyon kaçtı.

Dakika 68 GOL: Yeni Malatyaspor, Tetteh'le farkı ikiye çıkardı. Savunma arkasına sarkan Tetteh, kaleciyi de geçip topu ağlara yuvarladı:2-0

Dakika 77: Yeni Malatya'nın ikinci golünü atan Tetteh, koşu halindeyken kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemeyince, sedyeyle saha dışına alındı. Bu futbolcunun yerine Kubilay Kanatsızkuş oyuna dahil oldu.

Dakika 78: Gaziantep atağında soldan yapılan ortayı Wallace kornerle engelledi. Sagal'ın kullandığı atış auta gitti.

Dakika 80: Kendi sahasından çıkmak isteyen Semih Kaya, faulle kendini yerde buldu. Atışı Wallace kullandı. Top Gaziantep kalecisine kadar gitti.

4. hakem en az 7 dakikalık ek süreyi gösterdi.

Dakika 90+2: Mirza Cihan'ın uzaktan şutu auta gitti.

Dakika 90+5: Ceza sahası içerisinde topla buluşan Jefferson'un şutu aut.

Karşılaşma, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    'Nuri' bey in yorumlarını da bekliyorduk..ama kendisini goremedik burada..çünku kendisi ne iyi gün dostu ne de kötü gün..varsa yoksa kötüleme.. zaten gerçekleri de bir tek kendisi biliyor ve görüyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (2 yıl önce)
    2 topları direkden döndü..kalemize çekilen şutlar var..galibiyete sevinelim ama eksiklerimiziede görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Bu takımın ileri ucu ve defansındaki elemanları çok kaliteli..Iyi bir orta saha takımı çok iyi hale getirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (2 yıl önce)
    Iki haftadır maçlarımızı aliyoruz şükürler olsun ama sıkıntı oynanan oyun hicde ic acici deil oynanan oyun hic umut vermiyor iki haftadaki rakiblerimiz eger erken gol bulmuş olsalardi emin olunki ilk haftadaki trabzon hezimetini iki maçta da yaşardık bir daha trabzon hezimetini yasamamak icin mutlak suretle oyuna ve sisteme teknik direktörümüz irfan buz tarafından mudahele edilmeli her zaman şansımız veya karşı takımın beceriksizliği olmuyucak kotu rüya görmemek icin sisteme bir an once mudahele edilmesi lazim saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Takim 2 haftadir mac aliyor bizim mactan anlamayanlar sahada futbolmu var diyor. 3 puanin tadini cikarin. Futbol Taktik macidir. Puan alman gerekiyor. erol hoca ne diyor 3 kez geldiler 2 sini attilar bu buyuk bi basaridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Tebrikler ? 3 puana sevindik , ilerisi icin umut verdi takim.Hafez in yerine alternativ biri bulunmali .Haddadi yavas kaliyor Sag tarafda Mustafa müthis isler yapiyor Hem defansda hem ilerde Bu yilin kadrodaki en büyük kazanci . Tehteh in sakatlanmasina üzüldük. Tehteh kanatlara gelip top aldiginda rakip savunmalari bozguna ugratiyor 2 haftadir gelip aldigi toplarla golü bulduk Umariz böyle Devam eder merkezde beklemekle olmuyordu .Sadik tekrar yuvaya döndü katki saglayacagindan süphemiz yok , Lakin ikili mücadelelerde dikkatli olmali . Mallan küstürülmemeli iyi futbolcu Jospin topsuz oynarken pozisyon hatasi yapiyor ve final paslarinda daha bitirici olmali gelisi güzel topu uzaklastirmamali Tehteh sakatlandi Kubilay yedekde kalmayi kabullenmez Insallah ve Tehteh i aratmaz sans ayagina geldi Eger Transfer bitmediyse kesinlikle bir Forvet olmali !
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    buyuk kaptan senor hoca senin oyununu gormuyor ve milli takima cagirmiyor ancak Sen gonlumuzde milli formayi hak ediyorsun milletin gonlunde millisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)
    Eksikler var mı? Tabiki de var.. fakat köstek yorumcuları göremedim.. utançlarından yorum yazmaya, PARDON , takımı ve kulübü gömmeye yanaşmamışlar.. hani Trabzon'dan 5 yedikten sonra, daha sezonun ilk maçında, o futboldan çok iyi anlayan arkadaşlar bugün neden konuşmuyor.. ortada iyi futbol olup olmadığı çok farklı bir konu..veya yönetimin hataları.. falan filan.. nasıl olursa olsun önemli olan galip gelmek.. herkes takımın iyi olmasını ister..ama bizim elimizde olan birşey değil bu..mevcuttaki takim ve yönetim bu..iyi veya kötü.. gerçekler herkes tarafından bilinir veya bilinmez.. ben Malatyaspor'luyum..ve ne olursa olsun.. memnuniyetsiz bile olsam takımı desteklemekle mükellefim..ilk maçtan takımı gömmek taraftarlıkla alakalı birşey değil.. o insanlar gitsinler başka takım tutsunlar..ya da 3 buyuklerden kimi tutuyorlarsa gidip onların maçını izlesineler.. olmuyorsa da ille Malatyaspor u seviyorum diyorlarsa da eldekiyle yetinmeyi bilsinler.. herşeye rağmen taraftar olmayı öğrensinler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatyam, tüm takımların oyun sistemi ve kadroları tam oturmadan sezon başında alınan 3 puanların değeri moral ve motivasyon açısından daha önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (2 yıl önce)
    stad sorumlusu toplantılara katılmıyor diye gecen hafta federasyondan uyarı gibi birşey almıştık. Ne kadar amatörce ne kadar vizyonsuzca yönetildiğimiz apaçık ortada. Galatasaray ile aynı dönemde saha zeminini degistirdik adamlar kaçıncı hafta oldu zemin tam otursun diye maçlarını başka stadlarda oynuyoar,biz sezonu acar açmaz yangından mal kaçırır gibi zemini tam oturmamış sahada maç yapmaya başladık. Bir kaç ay sonra geçen seneki sahadan farksız bir saha bizi bekliyor olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Hagi Osman yavaş yavaş takıma adepte edilmeli genç çocuk hızlı iyi bir futbolcu olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Maşallah maşallah maşallah helal olsun Tebrikler gurur duyduk...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatya spor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Büyük kaptan iyiki varsın. Mücadele güzel. Skor güzel. İnşallah Tetteh de önemli bişey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Neden kızıyorsunuz doğru yorum yapan insanlara Takım top oynamadı Antep oynadı Malatya kazandı Malatya sadece mücadele etti takım üst üste doğru paslar yapamıyor Takımın tamamında 5 oyuncu var Yeni alınan gençler var bazıları kiraya verildi Eğer onların içinde bi kaç oyuncu daha çıkarsa iyi En az 4 oyuncu daha alınmalı takım kazanıyor arkadaşlar bu çok güzel bir şey Ama her maçı nefesimiz kesilerek izleriz bu gidişle
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Galibiyete göre konuşuyoruz önce galibiyet için tebrikler ama Antep takımı iyi oynadı iki topları direkten döndü,tetehin golünde teteh arkadan Antepli topçunun ayağına basarak faul yaptı diyorum,galip gelmek güzel,galip gelirkende mutlaka hatalarımızı görmek zorundayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Öncellikle galibiyeti lutfen kutlamışsın.Bu takıma niçin bu kadar karşısın.Bu ligde her puan çok önemli oyunun iyi olmasına puan vermiyorlar.Teteh'in golünde, faul değerlendirmeniz yanlış. Teteh'in Tosca'nin ayağına her hangi bir hamlesi yok.Kosarken ayağının teması tamemen Tosca'nin tereddütlü konuşmasından kaynaklaniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle ilk 11 de sadece 5-6 kişi top oynuyor. Transfer yapılmazsa bahar havası tez zamanda kışa döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pastel Boya (2 yıl önce)
    Cok guzel bir galibiyet amma kimse aldanmasın..Cunku Kral Çıplak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tipik Malatyalı şampiyon olacağız desek inanmazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne bekliyorsun? Bu takım 3 maçta 2 galibiyet aldıysa iyimser düşünmek gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    takım yavaş yavaş oturuyor.ama her ihtimale karşın alternatif futbolcularımız olmalı.gidişat güzel.tedbiri elden bırakmamak lazım.ligin başında alınan puanların,ligin sonuna doğru ne kadar önemli olduğunu iki sezondur gördük.yinede tedbiri elden bırakmayalım.teşekkürler,emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Takımımı tebrik ederim. Maçın adamı Sadık'dı, tebrik ederim. Daha doğrusu defansımız sayesinde maçı aldık her Samed dahil tüm defans çok iyi oynadı. Ama orta saha ve ileride döküldük. Bireysel olarak Abid, Adem ve Tetteh etkili oldu onlarda bir yere kadar... Tettehe çok geçmiş olsun. Takım olarak halen tam değiliz ama iyi olan tarafı yani net olanı skor yapmak onuda yapıyoruz... Gelelim zemine spiker haddinden fazla dile getirdi aslında suçta bulmuyorum...Geçen yılda bu sebeple ulusal basının diline düşmüştük, bu yıl sözde zemininiz yenilendi ama şekil hal ortada neden bir işde düzgün yapılmaz neden yapamıyorlar... Ben 30-35 yıldır Malatyaspor sevdalısıyım İnönü stadında yüzlerce maç oynandı bir çoğunada gittim.... İnönü stadyumunun zeminin böyle rezil olduğunu hatırlamıyorum... Sorumlusu her kimse çıkıp hesap versin yapamıyorsanız bırakın bu işin ehli olan kişilere. Tekrardan galibiyet için teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilk yarı Sadık ve Haddadi'nin hatalarından dolayı iki pozisyon verdik .Ikinci yarı defans daha derli toplu oynadı.Henuz ligin başı sadece 2 maç kazandık daha iyi olmalıyız.Mucadele olarak iyi mücadele ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Evet M.Saim bey ikinci yarı daha iyiydik, kısıtlı kadroya rağmen 3 maçta alınan 2 galibiyet çok iyi inşAllah devamı gelir. Lige iyi başlamakta önemli hatırlarsanız 2001-2002 sezonunda ilk 6 maç olması lazım 0 çekip 7 nci haftada 3 puan almıştık, zor olmuştu ama ligde kalmıştık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 maçta 2 galibiyet fena değil..bu takimin defans elemanları ve ileri ucu çok kaliteli isimlerden oluşuyor..Sadık fb,Semih gs,Wallace lazio kariyerli..forvetteki adem ve tetteh büyük takımda oynayacak kapasiteye sahipler..Iyi bir orta saha ile bu takım ligde iyi iş çıkarır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Yar saçların lüle lüle Antep sana gulagula
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    aynen katlıyorum sayim.helal sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • ktahmet (2 yıl önce)
    Vallahi aklıma geldi. İnşallah hoca Tetteh i oyundan alır, dinlendirir. Sakatlanmasından korktum ?. Nasıl olsa 2-0 öndeyiz. 5 dk sonra Tetteh sakatlandı. Inşallah ciddi bir sakatlığı olmaz. Çok üzüldüm. Takımın eline ayağına canına sağlık. Takımın ciddi olarak sakatlanmalardan koruyacak ve kasları güçlendirecek antrenmanların yapılması gerekiyor. Ligin daha başı sakatlıklar bizi çok zorlar. Zaten kısıtlı kadromuz var. Allah sakatlıklardan korusun. Bu gece için teşekkürler YMS, teşekkürler Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Liglere ara verilecek bu arada kış gelmeden sahaya ne yapılacaksa yapılmalı diyorum,parasal sorun yaşamaz isek sorun yaşamayız, inşallah tettehte önemli bir sakatlık sorunu olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kro memet (2 yıl önce)
    Teşekkürler Malatyaspor teşekkürler adil başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdogan (2 yıl önce)
    Ayıptır demekki messide gelse gene aynı yorumlar.takım galip gelde zemin takım maglup olsa baskan ve oyuncular.baskada birsey demiyorum Sizler gene bos yorumlara devam aynen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Tetteh sezonu kapattı muhtemelen çapraz bağları kopmamıştır inşallah sezonh kapadıysa vay halimize Adil Gevrek in yaptırdığı zemin işte amatör adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • O senin temenin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Cakmak (2 yıl önce)Kamil can isimli kullanıcı yorumuna
    Böyle asagilayici yorum yapmaya utanmiyormusunuz ?????.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çarpaz bağlar bacağın arka ust adelesimi?Bu yorumu neden yapıyorsun bir anlam veremedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (2 yıl önce)
    Bu yaz bu cimleri degistiren sirketi tutup getirip yaptiklari sahayi gostermek ve olmayan cimlerin beedelini istemeeek malatyanin cikarlarini acisindan onemli.. yeni stat guya bir turlu cimi dikis tutmadi.. onun disinda takim defansta iyi orta sahada da pas yaparak tettehi bulursak goruntu daha iyi olur yoksa doldur boşalt tettehe topu gonder imaji var takimda
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Teknik heyetini oyunculari kutluyorum emeginize saglik tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)
    Sözde sahanın zemini yenilendi. Bu 2. maç ve tarla gibi. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. ALLAH sizi bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Buyuk kaptan ayagina saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Belki goller atabiliriz, belki lig de de kalabiliriz lakin hiçbir zaman güzel futbol seyredemeyiz (Ziraat Türkiye Kupasında 3.lig takımına karşı belki)
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin zihniyetin belli boşverrr kendi işine bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)koray isimli kullanıcı yorumuna
    Kasıtlı yorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Takımın ortasahası iptal durumda ryan abid resmen saha da geziyor o genç siyahi de elinden geleni yapıyor ancak bu ligi kaldıracak kapasite değil takımı direkler korudu 2 topu direkten döndü antep in biz bu maçta puan alırsan olağanüstü olur her yönüyle bizi saha da ezen bir Antep var Transfer diye diye ağzımızda tüy bitti ama asil gevrek halen oyalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • anlamıyorsun sus bari sahada 22 futbolcunun en iyisiydi ryan abid
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)Seviye isimli kullanıcı yorumuna
    Adem e verdiği gol pası yeter.. millet boş konuşuyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Orta da futbol oynayan bir takım varmı? Bu ne yaa.
    0
    0
    Yanıtla