SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Çığlığı Üzerine Polis Bölgeye Gitti Ve..

0
Güncellendi - 2021-09-14 03:49:14
Kadın Çığlığı Üzerine Polis Bölgeye Gitti Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Tecde'deki Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arkasındaki bölgeden gece kadın çığlığı duyulması üzerine bölgeyi tarayan polis ekibi, çığlık atan kadını buldu ve kadınla konuştuktan sonra 'normal' görevine döndü.

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arkasındaki dağlık- bahçelik alandan kadın çığlığı duyulduğu yolunda polise yapılan ihbar üzerine, bölgeye ekip gönderildi. Bir süre araştırma yapan polis ekibi, çığlık atan kadına ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, belirtilen bölgede erkek arkadaşıyla bulunan kadın, bulundukları yer yakınından geçen Derme Suyu Kanalı'na düştüğü için 'istem dışı' çığlık attığını ve herhangi bir saldırıya uğramadığını söyledi.

Kadının bu ifadesi üzerine, polis merkezini bilgilendiren ekip normal görevine döndü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Meyvecilik araştırmanın yukarısı daki dağlık alanda ne ararsan var geceleri sabaha kadar fuhuş serbest sabaha kadar arabanın biri iniyor biri çıkıyor uyuşturucu serbest sabahlara kadar yüksek sesle müzik dinlemek, kavga, silah sıkmak ne ararsan var ama ne hikmetse birtane polis devriyesi yok Malatya Emniyet müdürünü bu bölgede bizzat kendinin bir gece denetlenmesini istiyorum gelişen tecde bölgesine ve Malatyaya yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Ne kadar inadırıcı cevap vermiş kendini savunmak için
    0
    0
    Yanıtla
  • herhangi biri (2 yıl önce)
    tabi bu habeer olarak yayınlanmasaydı olmazdı
    0
    0
    Yanıtla