SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Mesaj Veriyorum, Bu İş Bitti!"

0
Güncellendi - 2021-09-15 03:37:50
A- A+ PAYLAŞ

"SİYASET, BÜROKRASİ, STK'LAR, JETONLA ÇALIŞAN BASIN DA KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEK.." Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Malatya Esnaf Odaları Birliği (ESOB) tarafından Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada çeşitli çevrelere sert mesajlar verdi.

“Siyaset de bürokrasi de STK’lar da, jetonla çalışan basın da kendine çeki düzen verecek”

Selahattin Gürkan; Vali Aydın Baruş, ilçe belediye başkanları, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin ve meslek odaları temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Siyaset de kendine çeki düzen verecek, bürokrasi de kendine çeki düzen verecek, sivil toplum da kendine çeki düzen verecek, basınla ilgili – jeton anlamında çalışan basın da kendine çeki düzen verecek” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, Malatya halkının kendisine böyle bir dizayn yapma gücü verdiğine işaret ederek, “Bu millet bize bu gücü vermiş, bu tür şeylerin önün açmak için. Biz bu milletten aldığımız bu gücü her ne tür koşul ve şartlarda olursa olsun, yerine getirmekle mükellefiz. Ne zaman millet derse ki ‘dur’, ‘hadi eyvallah’ deriz. Ama milletin gücü yanımızda olduğu müddetçe bu tür şeylere prim vermeyiz” diye konuştu.

“Hoşgörümüz, herşeyi sineye çekme anlamına da yorumlanmayacak” uyarısında bulunan Gürkan, “Dolayısıyla bu mesajı Malatya'ya vermek durumundayız. Efendim ‘dur ya, şuna zarar olur, şuna kar olur’. Bu iş bitti arkadaşlar, bütün Malatya’ya mesaj veriyorum. Bu iş bitti. Yanlışın yanında duranlar hep zarar edecektir. Onun için biz yeni bir sayfa açacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Bülteni’nde Gürkan’ın bu sözleri yer almadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin medya kuruluşlarına gönderdiği konuyla ilgili kurumsal bültende Başkan Selahattin Gürkan’ın bu sözleri yer almadı.

Basın bülteninde yer alan sözler ise şöyle:

“ Ahi demek kardeş demektir. Bir arada olmak, sevginin, doğrunun, dürüstlüğün, erdemliğin timsali anlamındadır. Evran’da şahmeran demektir. Yani dünyayı adalet terazisiyle tutan anlamındadır. Ahi Evran, eline, beline ve diline sahip olacaksın demiş. Esnaflığın temel esası da budur. Emek hırsızlığı yapmayacaksınız diyor. Hırsızlık yapmayacaksın ne oldum demeyeceksin diyor. Şehrimizde birliği, beraberliği ve düzeni kurmak mecburiyetindeyiz. Malatya, insanlık medeniyetinin başladığı yerdir. UNESCO tarafından da tescil edilmiştir. Şehrimiz Anadolu Ahi Evranlarının Anadolu fetih edilmeden önce Anadolu’nun fethini yapan sancaktır. STK’larımız, basınımız, bürokratlarımız, belediye başkanlarımız, esnaflarımız adil, adaletli, hakka ve hukuka riayet etmek durumundadır. Biz toplumumuzda dürüstlüğü ve erdemliği esas alırsak, toplumumuzda yokluk diye bir kavram kalmaz. Biz kendi görevimizi en iyi güzel şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Hakka, hukuka, komşu hakkına, müşteri hakkına, alacaklıya, verecekliye çok dikkat edeceğiz.

Doğrunun ve hakkın yanında olacağız. Şehrimiz mazisine layık istikbale hazırlanacak. Bu konuda emek hırsızlarına, engel olmak isteyenlere hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz, müsamaha da göstermeyeceğiz. Bunlara valisiyle, belediye başkanlarıyla, STK’larla, basın yayın kuruluşlarıyla ve bütünüyle de Malatyalı hemşerilerimizle müsaade etmeyeceğiz. Biz bunu yaparsak Malatya çok daha ileriye gider. Malatya şuanda Türkiye’nin parlayan yıldızıdır. Malatya dünyanın parlayan yıldızı olacaktır. Malatya’da namuslu ve dürüst esnaflar kaçırılma durumunda kaldı. Burada dedikodu ve iftira mekanizmasından dolayı göçüp gittiler. Öncelikle birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Yanlışın yanında durunlar zarar edecektir. Yeni bir sayfa açacağız dürüst ve erdemli olarak şehrimizi geçmişine layık geleceğe hazırlamak mecburiyetindeyiz. Aldatarak ticarette bir yere varamayız. Kandırarak siyasette bir yere varamayız. Kendinizi gizleyerek başka bir yere gidemezsiniz. Berrak olacağız, şeffaf olacağız, açık olacağız, aleni olacağız, kamunun ve devletin hakkını zerre i miskalini gerçek anlamda koruyacağız. Yapılan işi engelleme anlamındaki şeylere müsaade etmeyeceğiz. Esnafımızın Ahilik Kültür Haftasını kutluyorum. Ahi Evran’a layık esnaf olmayı diliyorum”

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • pasa44 (2 yıl önce)
    Nerede yeni alt merkezler, devasa yeşil alanlar, çocuk parkları. Şehir hastanesi Elazığ’a yapıldı, bölge müdürlükleri Elazığ’da. Yüksek hızlı tren yok, Kuzey Çevre yolu yok, Şehir hastanesi yok. 10 yıl önce Tokat Malatya’nın ilçesi gibiydi, şimdi gidin bakın adam venedik’e çevirmiş beğenmediğiniz Tokat’ı. Malatya yerinde sayıyor, Elazığ Belediyesi bile bizimkilerden iyi çalışıyor, meydanlar, parklar yapıyor. 25 yıl önce Münir Erkal hafif raylı sistem diyordu, teleferik diyordu şimdi hepsi hayal oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah aşkına Elazığ'ı örnek vermeyin 15 yıldır neredeyse her hafta gider gelirim belediyecilik namına tek bir iş yok meydanmış olan meydanı söküp yerine yeni taş koymak mı meydan yapmak. Eksikler yok mu, var ama Elazığ demeyin onlar bizi överken siz yerin dibine sokuyorsunuz. Gidin Elazığ'a anket yapın kahir ekseriyetle Malatya Elazığ dan daha gelişmiş sonucu çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Türkiye'nin ve Malatya'nın sorunu yetkiyle devleşen, polemiklerle beslenen siyasetin kendini yenileyememesidir. Malatya trafik sorunu var evet ama 20 yılda merkezin park sorununu çözecek bir proje yapılmadı. Tepeden tırnağa herkes çalışmak için talimat bekler oldu. Eyvallah başkanlık temsil makamı ya diğerlerine ne oluyor hepsi postu serip yatıyor. İşe alınmada referans olunuyor gidip işe başlayan yok şunun yok bunun adamıyım deyip postu seriyor. Yeter artık kendinize gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Bence biri kendisine sadece belediye Başkanı olduğunu hatırlatmalı zira böyle giderse yakında Allah tarafından gönderildiğini iddaa edebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (2 yıl önce)
    bu ağız iyi bir ağız değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    arkadaşlar google earth açın geçmiş fotolara bakın malatyamızın o güzel o şirin o caddelerinin sokaklarının o yemlik yeşillik hallerini bi görün ve derin bir ah çekin. dışarıdan gelenler hatta otobüslerle çevre yolundan geçenler ya bu memleket nekadar güzelmiş böyle diye havaslanırlardı, bir çakır geldi arkadaş bunlar resmen memleket düşmanları ağaç düşmanları o sokaklar o caddeler o sözde yol kenarlarındaki cep parklar e gurbanım şehir mezarlığı yetmedimide şeherin içini mezarlığa çevirdiniz o kaldırım kenar hol gibi beyaz beyaz taşlar. ayıptır ayıp sırf mabetaş mıdır esenlik taşmıdır artık para kazanacak diye yazıklar olsunnnn sizin gibi siyastçilere yollar desen ayıptır lan günahtır lan yeni sanayi sitesi kömür tevzi kavşağından istasyona gelinceye kadar akla karayı seçiyoruz köyümüzün yolları bile stepze olmasına karşılık malatyanın sokak ve caddelerinden daha güzel daha bakımlı.. işine bak başkan efendi bu millet ne sağır ne kör nede topal seni o göreve getiren tepe taklak seni ordan indirmesinide bilir. Rabbime şükür ki sana rey vermedim vicdanım rahatmı rahat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır carmuzu daki ve Tevfik temelli deki Asırlık çınarları kerneği, tecdeyi yok etti. Kimi kandırıyorsunuz. Selo bağımsız dan girsin oyum yine ona. Çatlayindindar geçinen menfaatçılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    “Hoşgörümüz, herşeyi sineye çekme anlamına da yorumlanmayacak” uyarısında bulunan Gürkan, “Dolayısıyla bu mesajı Malatya’ya vermek durumundayız. Efendim ‘dur ya, şuna zarar olur, şuna kar olur’. Bu iş bitti arkadaşlar, bütün Malatya’ya mesaj veriyorum. Bu iş bitti. Yanlışın yanında duranlar hep zarar edecektir. Onun için biz yeni bir sayfa açacağız” ifadelerini kullandı." Biten iş, kapanan defter AK Parti. Alacağını aldı işi bitti. Bakalım açacağı yeni sayfa chp mi olacak? yoksa başka bir parti mi? Tüm şehir bunun eninde sonunda olacağını biliyor ve cevabını merak ediyor. Zaman gösterecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • NAZİRE (2 yıl önce)
    Haberi de okudum yorumları da okudum. Ben oy vermedim ama doğru söylüyor adam yarası olan gocunur diye meşhur bir sözümüz var herkes bilir.Her meslekte her sektörde olduğu gibi Gazeteciler cemiyeti kendi meslektaşlarında bulunan çürük elmaları bilmiyor mu ne desinler. Siyasi ve bürokratlar işlerini ne kadar hakkı ile yapıyor. STK lar ise elinizi vicdanınıza koyun bir de öyle düşünün bütçesi makam aracı olan araçtan inmez ona sallar buna sallar. Tamamının derdi siyaset olup acaba beni vekil yaparlar mı diye oturdukları koltuğun hakkını vermez. Mesela örnek TMO bu yıl kayısı taban fiyatı açıkladı mı bilen var mı. Mesela sağa sola sallayan bir başkan kayısı coğrafi işareti ile ilgili ne yaptı bilen var mı. Mesela diğer başkan okul servisleri ile ilgili fiyat açıklaması yaptı mı bilen var mı. Mesela nüfus müdürlüğü düzgün otoparkı olan bir yer yapacak mı bilen var mı. Mesela tapu müdürlüğü eski yerine geçecek mi bilen var mı. Mesela emniyet müdürlüğü şehir içi minübüslerine neden bu kadar taviz veriyor Mesela yeni cami 3 yıldır neden bitmiyor nerede bu gazeteciler neden gidip orada resim veren siyasetçilere soramıyorlar. Sadece onlar gidince haber yapıyorlar. Başkan az bile söylemiş ağzına sağlık bu memlekette gerek mesleğini icra edip evine ekmek götüren gazeteciler STK başkanı olup devran sürenler siyasetçi olup ticareti büyüyenler borçlusunuz kardeşim bu memlekete. Varsa belediye başkanının yanlış işi çıkın sizde söyleyin ekonomi tepetaklak esnaf vatandaş sıkıntıda herkes işini içinde Allah korkusu aklında kul hakkı ile yapsın. Kimse bin yıl yaşamayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle rektörleri unutmuşsun. Kuzey çevre yolu yeni Şİre pazarı ne oldu. Ya beyler deresi köprüsü evlere şenlik. Kendine arsa devşiren STK başkanı ise daha geçen ay manşetlerdeydi. Okullar açıldı çevre yolunda trafik sıkışıyor emniyet müdürü nerede Vekiller ise geziyor hedef 2023 deyip oy derdindeler. En çok da yeni malatya sporun galip geldiği maçlarda maçı analiz edemeyip eksikler yerine skora odaklanan gazetecilere gülerim her hafta
    0
    0
    Yanıtla
  • Basını besleyenin yani jetonun sahibinin hiç mi suçu yok. STK ları gezip oy isteyenin hiç mi suçu yok. Yalan haber yaptırıp algı oluşturanların hiç mi suçu yok Yalan söyleyip milletin aklıyla dalga geçenenin hiç mi suçu yok. Yapma NAZİRE. ADAM YETERSİZ. Malatya bunu hak etmiyor. Yazık yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli (2 yıl önce)
    Sahi Malatya'da gazeteciler cemiyeti filan var mı? Sesleri çıkmadığına göre ya yok, yani yok hükmünde ya da jetonla çalıştıklarını kabul ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (2 yıl önce)
    O kumbaralara (parayla haber yapan sözde basın mensuplarına, kuruluşlarına) siz de jeton atmadınız mı sayın başkan, doğru söyleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kaç gün geçmiş başkanın ayar verdiklerinden çıt yok, adamlar memnun halinden demekki, koltuğuma oturmuş çekirdek çıtlatırken bir taraftanda kolamı yudumluyorum, filmin sonu çok heyecanlı reklam girmez umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (2 yıl önce)
    Mağrur Olma Padişahım ; Ne iş ? Herkes herkese ayar veriyor ..Bunların derdi millete ayar vermek mi ! Hizmet etmek mİ ! Ayarı halk verir ...Zamanı geldiğinde ,Verdiği ayar da ayar olur ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Berat (2 yıl önce)
    Bu ne tekebbür yahu? Siyasete, bürokrasiye, STK'ya ayar vermeyi kendinde bulma cesaretini nereden alıyor bu Beyefendi? Bu üstten bakış, kibir Erdoğan hatırı için oy veren tabana ihanetten gayrı bir anlam taşımıyor. En önemlisi Belediyeden nema beklentisi olmayan tek bir STK olsaydı bu açıklamalar sonrası yer yerinden oynardı. Bu uslup siyaset kurumuna olan güvenimizi de tüketiyor. Hizmetleriyle gündeme gelemeyenlerin hezeyanlarıyla gündem olması acınası bir durum velhasıl...
    0
    0
    Yanıtla
  • Necatin (2 yıl önce)
    Vatandaş koyun sanki kim ne pislik çeviriyorsa açıklasana sana yetkiyi verene önce şeffaf ol ne oluyor ne bitiyor vatandaşın bilmeye hakkı var hep laf salatası bin yıllık sorun çözüldü yüz yıllık hizmet eğrilen direği düzeltme vs...iş yap iş...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    olay ne,söyle vatandaş bilsin, şeffaf yönetim hani nerede?yimpaş olayını bastırmaksa, bu havalar yemez.seçilene saygı mutlaka gösterilmelidir.seçilende kendini bilmeli şeffaf olmalıdır.işte bu çok zordur.efelenmek ise çok kolaydır.belliki vekilliğe soyunur artık,gösterilir mi?kesinlikle gösterilir hemde seçilecek yerde olur.bakan olurmuyum havasında..
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Başkanın son görüştüğü STK'lar ESOB, KAGEM ve Cuma Camii Grubu. Hangisini kastediyor acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    bu yazacağım gerçi selahattin gürkanı ilgilendirmiyor milletvekillerini ilgilendiriyor. ama sayın gürkanı da eleştirecem.. sayın öznur çalık malatyamıza hızlı tren hayırlı olsun demiştti.. sivasa geldi. kahraman maraşa söz verildi. malatya ya bişe yok.. 25 senedir çevre yolu muhabbeti yapılıyor. komşu illerin hepsine çevre yolu yapıldı malatya da çevre yolu ne durumda bilen yok. komşu illerin gelen giden uçak sayılarına ve satlerine bakın bide malatya nınkine bakın süperlig takımı var. iki tane devlet ünversitesi var.. üç tane organize sanayin var. kayısı başkentisin. avrupanın ve türkiyenin birinci karaciğer nakli malatyada yapılıyor. bunlar olmasına rağmen malatyaya gelen ve giden uçak sayıların bakın malatyalılar malesef elazığ havalimanını kullanıyor. ya milletvekilleri işi bilmiyor. yada malatya üvey evlat. sayın gürkan sana gelince allah aşkına sen kendi reklamından başka malatya ya ne yaptın. malatyada sosyal aktivitenmi var.. sosyal kültürmü var. tiyatro müzik kültürümü var. belediyeye ait sportif faliyetlerinmi var. malatya trafik sorununu mu hal ettin demiyorum hal ettinizmi çünkü bunda önceki belediye başkanlarıda sorumlu malatyaya ne yapıyosunuz ne yapttınız şu memlekette halbur üstü insanlar kaçan kaçana yaa. bide gelen insanlara bakın.. yaa arkadaş malatya dışında yaşayan malatyalılar kendi memleketlerine yabancı gibi yaa malatya yı malatyalılara sevdiirn arkadaş. rahmetli turgut özal malatyaya atadığı valiler göreve başlamadan özalın yanına giderlermiş. malatya ile ilgili ne yapmamızı istersin bizden istediğin bir şey varmı diye sorarlarmış. rahmetli özalda aynen şunu diyormuş. malatyayı ve malatyalıları sevin yeter dermiş zaten malatyayı ve malatyalıları seversen hizmet kendiliğinde kendiliğinde gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Bu biten iş hangi iş, anlayan beri gelsin. Galiba ilk seçimde gidici olduğundan bahşediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • arif (2 yıl önce)
    Yolun yolumuzdur reis ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (2 yıl önce)
    Bizler jetondan filan anlamayız bize iyi hizmet lazım yollar berbat mayın tarlası bu yoldan daha iyidir gelin Pınarbaşı yoluna girin mahallede yol namına bişey yok haftanın üç günü sular kesik ev interneti üç aydır yok herkes bir birini üstüne atıp aradan çekiyor seçim zamanı da kapıdan çıkmazlar bakalım nereye kadar gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Belediye başkanlığını yanlış anlamışsınız Selahattin bey, sömürge ülkesinin valisi değilsiniz,ayrıca kimsenin sizden öğrenecek bir ahlak kriteri de yok. Üstelik bildiğim ve inandığım kadarıyla Allah tarafından peygamber olarakta gönderilmediniz.Siz bunları boşverin Daire başkanlarınıza bakın,emrinde ki personeli kendi inşaatında ücretsiz çalıştırıyor. Önce belediyeye çeki düzen ver sonra konuşalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baki (2 yıl önce)
    Malatya, Malatya olalı böyle zulüm görmemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu işe bir el atması lazım, Milletvekili vekil değil, özellikle bir tanesi var ki adamı olmayanı biraz elinden iş geleni, birde "Malatyalıysa" hemen değiştir. başka memleketli ata gitsin. (herkes biliyor açıklamaya gerek yok.) Malatya' da Malatyalı bürokrat bırakmadınız. Çoğu kaçtı gitti. gitmeyenlere de ne zulümler yaptınız. Dedikoduyla, yalakalıkla, işe yaramaz insanları yönetim kadrolarına doldurdunuz. Dedikoduyla devlet yürümez, Malatya' yanın büyük resminden baktığınızda. belediye başkanı kendini kaf dağında görüyor. her şeyi ben bilirim. (Dünyada bir ilk.) Vekil- vekille konuşmuyor, vekiller birbirini boğazlayacak, birlik beraberlik yok, Mülki amir ihalesiz iş yapanları cezalandırmıyor, görevden almıyor, Adalet yok. Liyakat yok. bakalım nereye kadar gider bu patlak teker.
    0
    0
    Yanıtla
  • seviyeli yorum (2 yıl önce)
    jeton ile çalışan gazeteci ne demek olmaya ki kamu kurumu olan belediyenin sahibi yada ortağı olduğu şirketlerin reklamları ile medyayı beslemek olmasın .jeton da reklam geliri olabilir mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert ali (2 yıl önce)
    Malatyahaber sen üzerine alınma ama başkan çok doğru söylemiş.basın çok değerli meslektir.ama maalesef görüyoruzki bazı haber siteleri ve gazeteler sadece 2 belediyenin basın danışmanlığını üslenmiş durumda.eee ne diyelim siz bizden daha iyi bilirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muallim (2 yıl önce)
    Sayın, hürmetli, devletlü padişahımız, Sultanü'l-guzat ve'l mücahidin, Sultan'ı iklim- i Malayta Selahattin Han yine şehrin tüm bürokratları, temsilcileri ve emekçilerine ayar tevdi etmeye çalışmışlar.. Maldia dergisi, yanılmıyorsam 2020 Eylül ayı kapağında Sn. Gürkan'ı padişah şeklinde tasvir etmişti. Pek yakın zamanda sayın başkanı yakut taşlı kavuğu ve ipekten kaftanıyla karşımızda görürsek inanın hiç şaşırmayacağım. Yeter bu mikro ölçekli cumhurbaşkanı edaları, vallahi bıhtıhhh ya..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazz (2 yıl önce)
    Selahattin Gürkan daha öncede kontörle çalışan gazeteciler var demişti, ifşa edeceğini söylemişti. neden hala açıklama yapmadı, neyden korkuyor acaba???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkan dört aydır Eski Malatya kavşağı itfaiye karşısındaki kaldırımları bozup o halde bırakıp gittiniz .Tozun pisliğin içerisinde yemek yemeye çalışıyoruz.Ne zaman yapılacak acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Malatya ,Türkiyenin en düzensiz, büyükşehiri.Şehrin merkezinde radikal değişim yapabiliyormusunuz hayır.Böyle gelmiş böyle gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)
    Hayırdır içişleri bakanlığına mı soyundunuz doğru millet yetkiyi verdi dur hadi eyvallah diyecek yakında eskileri çok güzel aratıyorsunuz başka da bi icraat yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Vay ayarcı başkan ???
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (2 yıl önce)
    Sayın Başkanım ÇEVREYOLU hız sınırı 82 km meclis kararı çıkalı aylar oldu ama tabelalar hala 70 i gösteriyor. RADAR tabelasını gören çok yavaş seyrediyor bu da trafikte kuyruklara neden oluyor. Araç hızı 90 a kadar ceza yok 91 olunca ceza yazıyor zaten. Sizden ricam bir talimat vermeniz. Çalışma hayatınızda başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (2 yıl önce)
    Büyük köyümüz Malatya ya: 1-iki tane umumi tuvalet 2-iki tane sabit semt pazarı 3-iki tane yaya alt geçit yapamayıp Hizmet yapıyoruz diyen idareciler, aldığınız her kuruş maaş size cehennem ateşi olarak geri dönsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (2 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın kendisini hangi dev aynasında gördüğünü bilmiyorum ama kendisine tavsiyem ilk önce kendi üzerine düşen görevlerini yerine getirsin, ondan sonra da olaylar ve kişiler hakkında yorumda bulunsun. Malatya sokakları, kaldırımları, trafiği, park sorunu olan caddeleri zaten sizleri bize çok güzel anlatıyor. Bu işler makamınız altında olan kişileri kullanıp gittiğiniz heryerde şahsınızı övdürmekle olmaz. Bırakın sizi hizmetleriniz ve kişiliğiniz ile millet övsün. İnşallah toplumun bütün kesimleri objektif ve çıkarsız bir değerlendirme ile nasıl vizyonsuz kişiler olduğunuzu en kısa sürede anlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sayın gürkan başkalarını dzayin etmeyi ve ayar vermeyi bırak. bi kendine bak yapttığın işlere bak.iki buçuk yıldır başkansın ne projen var ne yapttın. senden çılgın proje istemiyor malatya zaten onu yapacak gücün yok. trafik sorunu. su sorunu yol sorunu ağaçlandırma ve malatyayı yeşile büründürme sorunu nu hal et başka birşey istemiyoruz çünkü malatya merkez kuru yazı yaa. dağları ağaçlandırmaya zaten gücünüz yetmez bari şehir merkezinin ağaçladırmasına önem verin. milletin ağaç kölgesinde oturacak yer bulamıyor. böle basit işleri hal et yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir kibir. Malatya bunu haketmiyor. Malatya'yı büyük bir köy yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir (2 yıl önce)
    Malatya Emiri buyurdu. Fermanımdır! Ben dahil herkes haddini bilecek. (Yanlış söyledim herhalım. Kendim hariç diyeceğidim.) Vali ya da vekil olsa ne yazar. Ben varım BEN! Her işim düzgün, her işim hakkaniyetli, dünyada olmayan icatları yapan BEN, (Bu arada şu patent idaresine de çok gıcığım. İcatlarımı onaylamıyor), ben var ya BEN... ----+ Aferin. Takdir ettim bir kulunuz olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lı. (2 yıl önce)
    Sayın Başkan tamda ahilik haftasında esnafın ahlaklı dürğst olmasından bahsediyorsun doğru ahiliğin anlamı ve gereği de budur TİGEM in üretiği süzme bal bütünbTigem işletmelerinde 45 tl ye satılırken Sultansuyun da terapi merkezinde neden 70 liradan satılıyor çay 4 lira su 3 lira giriş araç 15 lira bu sizce Ahilik anlayışı ile bağdaşıyormu ahlaklı bir işletmecilikmi Sultansuyu tigemde neler oluyor duyan varmı birilerine haksız kazanç elde etirenleri allaha havale efiyoruz kıldığı namazlar hepsi göstermelikmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Jetonla en iyi sen çalıştırmayı bilirsin.Geldiğin günden beri hep laf kalabalığı yapıyorsun.Hizmet sıfır kibir tavan
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (2 yıl önce)
    Bu bahsettiklerinin jetonla çalıştığını nereden biliyorsun ? Demek ki sende zamanında bu ankesörlere jeton attın, başkan çarkın nasıl işlediğini iyi biliyor galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    he bay başkan he halktan kopuk bay başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Selo ağam gene bizle eğleniyi. Yav sen dizaynı bırak işine gücüne bak, hizmet etmeye bak. Malatya sayende büyük bir köy oldu. Malatya’da huzurda var saygıda var. Sen sosyal entegrasyon deyip deyip şehrin huzurunu bozmada…
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın Gürkan jetonla çalışan basın derken ne demek istiyor. herkesi zan altında bırakıyor. basın buna sesiz kalmaz umarım. basın cemiytleri dernekleri yine mi sus pus olacaksınız. şaşırmayızkı
    0
    0
    Yanıtla
  • Devamkeeee (2 yıl önce)
    Herkes haddini bilecek diyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Vatandaşta hayretler içinde izliyor. Eee kimsenin sesi çıkmıyorsa bizede Gürkan haklı diyip yolumuza devam etmek kalıyor. En acil tarafından Malatya'nın siyasileri, bürokratları, stk'lari ve jetonlari kendinizi bir çek edin. Malatya'da herşey çok güzel oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkanım senin halktan haberin yok seçim zamanı 10 kişiden 8’i Selehattin Başkan olmaz ise oy vermeyiz diyenlerin şuanda 10’da 10’u hiç bir şekilde sen oturursan oy vermeyeceklerini söylüyorlar sen ayarı kesimlere vereceğine önce kendine sonra yanında dolaşan şak şakcılara ver
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli Osi (2 yıl önce)
    Herkes Kendi işini yapsa bu şehirde Birlik beraberlik en üst seviyede olur.Ama Herkes Herşeyi biliyor Arkadaş git Belediyeni yönet ne yapacan sen STK yı,Basını şunu bunu Asli Görevini icra et. Bir Düşünür Derki; Herşeyi Bilen,Hiçbirşey Bilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfü (2 yıl önce)
    Başkan halktan sana açık mesaj. - Şovu, lafı, gösterişi, asıp kesmeyi bırak tevazu sahibi ol. - Senden önce planlanan yada başlayan projeleri sahiplenmeyi bırak kendi ufkunla ortaya koyduğun projelerden bahset. - İhalelerde şeffaflık sağla, Esenlik ve Mestonu belediye ihalelerine abone olmasını, sonrasında aldıkları işlerde milyonlarca zarar etmesini bitir artık. - Seni eleştirenlere karşı hakaret etmeyi, tehdit etmeyi bırak ve eleştirilere kulak ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • Padişahım Çok Yaşa (2 yıl önce)
    Jetonla çalışan basın ne demek ya böyle bir tabir olabilir mi hangi yüzyılda yaşıyoruz kaldı ki devleti temsil makamı Vali iken Vali beyin bulunduğu bir ortamda devletin mihenk taşlarından olan bürokratlar stklar basını tehdit etmek akla ziyan ve kendini beğenmişliğin gurur ve egonun tavan yaptıgı bir kişiliğe bürünmüş selahattin başkan benim anlamadıgım Vali neden sessiz kalıyor neden ben burdayım benim oldugum ortamda bürokratları basını stkları tehdit edemezsin aba altından sopa gösteremezsin demiyor MAĞRURULANMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR ey selahattin gürkan hizmet yap hizmet trafik sorununa çözüm bul heryer keşmekeş sivas caddesi toz toprak pislik içerisinde memleketin kanayan yaralarına merhem olacagına memleketi tehdit ediyor vah malatya vah vah ki ne vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhan (2 yıl önce)
    Şu Bostanbaşı çok daireli eski belediye başkanını mı aratıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (2 yıl önce)Seyhan isimli kullanıcı yorumuna
    Evet inanın bunlar onu da aratıyor. O en azından bazı yerlerin peşkeş çekilmesine izin vermedi. Onun döneminde esnaf kaldırımı işgal edemiyordu, vatandaş yola inmek zorunda kalmıyordu. Şimdi her kaldırım araç parkı ve esnafın deposu olmuş durumda. Göremeyen gözlere ve vicdana da selam olsun…
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (2 yıl önce)
    Bay başkan, ona buna ayar verme işlerini bırak da, kendi işine bak. Büyük bir kasabaya çevirdiğin şu Malatya'ya belediye hizmetlerini getir artık. Mehmet Yaşar Çerçi'nin hem mütevazılığı, hem son derece başarılı belediyeciliğini zaten arıyoruz da sen bize Ahmet Çakır'ı, Cemal Akın'ı bile aratıyorsun ya... Ne diyeyim sana? Hem sen kendini neden bu kadar önemsiyorsun ki, kibirlenme, senden büyük Allah var...
    0
    0
    Yanıtla
  • o gruplardan birine aitsin sanırım.
    0
    0
    Yanıtla