SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Fatih Karagümrük İle 5'inci Kez Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2021-09-17 17:00:50
YMS, Fatih Karagümrük İle 5'inci Kez Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, bu akşam VavaCars Fatih Karagümrük ile 5'inci kez karşı karşıya geliyor.

YMS'NİN HEDEFİ 3 PUAN..

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, bu maçla ilgili hazırlıklarını Perşembe günü tamamlamıştı. Ev sahibi ekip, rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor.

Yeni Malatyaspor'da, Kaleci Ertaç Özbir ile Karim Hafes'in sakatlıkları devam ederken, takımla beraber çalışmaya başlayan Tetteh ve Rahman Buğra Çağıran'ın, Teknik Direktör İrfan Buz'un görev vermesi halinde Fatih Karagümrük maçında oynayabilecekleri belirtildi.

Akşamki maçta, hakem Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Hakan Karabalcık yapacak. Maçın 4. hakemi Oğuzhan Çakır.

DAHA ÖNCE 4 KEZ KARŞILAŞTILAR..

Yeni Malatya Stadı'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak maçta rakibi karşısında 3 puanı arayacak olan Yeni Malatyaspor, Fatih Karagümrük ile daha önce 4 maç oynadı. Bu karşılaşmaların 2'si golsüz beraberlikte sonuçlanırken, 1'er maç da Yeni Malatya ve Fatih Karagümrük'ün galibiyetleriyle son buldu. Bu maçlarda Yeni Malatya tek gol atabilirken, rakibinden 3 gol yedi.

Yeni Malatyaspor ile Fatih Karagümrük takımları arasındaki maçlar ve skorları şöyleydi:

19.11.2014 - TFF 2.Lig

Yeni Malatyaspor: 0 – Fatih Karagümrük: 0

01.04.2015 – TFF 2.Lig

Fatih Karagümrük: 0 – Yeni Malatyaspor: 1

Gol: Dakika. 79 Aydın Çetin (Yeni Malatyaspor)

12.09.2020 – Süper Lig

Fatih Karagümrük: 3 – Yeni Malatyaspor: 0

Gol: Dakika. 3 Ervin Zukanovic Dk.56 Artur Sobiech, Dk.74 Erik Sabo (Fatih Karagümrük)

29.01.2021 – Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 0 – Fatih Karagümrük: 0

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (2 yıl önce)
    Futboldan anlamayan futbol fakiri Samet sen yorum yapma yok efendim 3 5 2 olmazmış kanatlar çok iyi olacakmış yok bilmem ne bı süs otur yerine.Agzini acipta yanlış yapılan eksik yapılan transferlere ödenmeyen maaşlara birşey diyebildi mi soyleyemezsin cunki söylemek cesaret ister çıkarı olmayan konuşur bı süs bı süs futbol fakiri adam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah 3 puan alirsiniz basarilar diliyorum Defensive saglam tutalim kaleci fazla one cikmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Karagümrük,hafife alınacak bir takım değil,hocada!!!!
    0
    0
    Yanıtla