SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi Gölet Var Su Yok!"

0
Güncellendi - 2021-09-17 07:26:07
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2012 yılından bu yana inşaat çalışmaları devam eden, elektrik ve sulama sorunu çözülemeyen Erkenek Gölet alanını ziyaret etti, AKP milletvekillerine ve yetkililerine çağrı yaptı.

"Erkenek halkı her seçimde gölet yapılacak diye oyalandı"

Ağbaba’nın açıklaması şu şekilde:

“Yılan hikayesine dönen Erkenek Göleti’ni milletvekili olduğumdan beri dile getiriyorum. 2012 yılında Meclis’te yaptığımız bir tartışmada Veysel Eroğlu söz vermişti. Gölet 2012’den beri yapıldı, yapılacak. Şimdi geldiği hal bu. Önemli bir milli servet, sorumsuz siyasetçiler eliyle yok olmak üzere. Erkenek halkı her seçimde gölet yapılacak diye oyalandı, oy alındı. O günden beri her AKP milletvekili söz veriyor. Erkenek Göleti’nin durumu ortada. Erkenek halkı kandırıldı, yalan söylenerek insanlar oyalandı. Hala ortada bir gölet yok. Daha doğrusu gölet var su yok, su var gölet yok. Buradan yetkilileri göreve davet ediyoruz. Ayrıca Malatya’ya her geldiklerinde Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye laf söyleyen AKP milletvekillerine çağrı yapıyorum. Eğer Valiliğin, Kaymakamlığın araçlarını kullanmıyorsanız buraya kendi araçlarınızla gelin, hem de göletin içler acısı halini, hem de bu bölgedeki yapılmamış yolların halini görün. Eğer biraz utanıyorsanız gereğini yapın.”

Erkenek gölet alanına ilişkin sorunları Meclis gündemine taşıdığını ifade eden Ağbaba, “Göletin yapım maliyeti bugünün parasıyla yüz milyonlarca liradan fazla. Bu kadar para boşu boşuna harcandı, halkın kaynağı adeta iç edildi. Şimdi göletin tahliye kanalı bile heder olmuş durumda. Erkenek halkı bu gölet için oy verdi. Ha bugün yapılacak, ha yarın yapılacak diye yıllarca beklendi. Şimdi ne gölet var, ne su var. Daha doğrusu su varken gölet yok, gölet varken su yok. Takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Söğüt göleti su tutmuyor,Elmalı goletinin su kaynağı yok yeterli su toplamaz,erkenek goletinin durumu ortada gerekli. İncelemeler yapılmadan yapılan yatırımlar boşa giden paralar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Sen ne dersen de ne yaparsan yap Olmaz olamaz Ayrıca chp ve kılıçdaroğlu nu bizde eleştiriyoruz Çünkü yalan iftira siyaseti yapıyor Ayrıca hiç bir icraatınız yok olmadığı gibi Kendi yapacağınızı söylediğiniz söz verdikleriniz bile kandırmaca Kılıçdaroğlu na gelince Bazen düştüğü duruma üzülüyorum adamın siyaset becerisi yok zorla getirip oraya oturttular o yüzden ne dediğini ne istediğini ne yapacağını bi yerde dile getirirken bir başka yerde unutuyor Yağmur duasına edildiği zaman İzmirde chp zihniyeti dalga geçmişti Aynı İzmir belediyesi Aptal bir semazen ile zikrini fikrini bir daha ortaya çıkarmış oldu Neyse ne yazıyorum ki Zaten yayınlamayacak editör chp ye pek bir düşkündür kendileri Ben neden yayınlamadığı halde yazıyorum biliyormusun editör bey En azından bi okuyucum var sizden birileri okuyor nasıl olsa bunu okuyun ben yine yazarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhalefetin ne dediğinin ne önemi var?Yalan söylese ne olur?Söylemezse ne olur?Bu ülkede İktidarda 19 yıldır tek başına ülkeyi yöneten bir parti var.Gerisi gürültü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yine gürültü yapıyor sayın vekilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Acele etmeyin hepsi olur, zaten sulama sezonu bitti, ne var bunda Erkenekliye sor hele,acele ediyormu..................................
    0
    0
    Yanıtla