SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Bir Deprem Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2021-09-22 04:49:38
A- A+ PAYLAŞ

Deprem Uzmanı Prof.Dr. Naci Görür, Malatya'da 21 Eylül saat 10.31'de meydana gelen 3,3 büyüklüğündeki depremle ilgili görüşlerini soran takipçilerine, Salı gecesi verdiği yanıtta Erkenek- Çelikhan bölgesinde ciddi bir deprem beklendiğini bildirdi.

cumhuriyet.com.tr'de "Prof.Dr. Görür'den korkutan uyarı" başlığıyla yayınlanan haberde şöyle denildi:

"Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da meydana gelen depremin ardından kentte yaşayan takipçilerini büyük bir deprem beklendiği konusunda uyardı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde gündüz saatlerinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Prof.Dr. Görür, bölgedeki vatandaşları uyararak şu bilgileri paylaştı:

Malatyalı takipcilerim bugünkü Malatya depremiyle ilgili birşeyler söylememi istediler. Bu deprem Muhtemelen Malatya Fay zonunda oldu. Bu zonun DAF ile olan kesişim bölgesinde ve DAF üzerinde ( Erkenek-Çelikhan) gelecekte ciddi bir deprem bekliyoruz. Burada son deprem 1893’tü."

Haberin linki:

prof-naci-gorur-bolgedeki-takipcilerini-uyardi-gelecekte-ciddi-bir-deprem-bekliyoruz

cumhuriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Sayın hocam basına çıkarak vatandaşları uyarmanıza gerek yok, gidin yetkilileri uyarın tedbir alsınlar. Basındaki uyarılar vatandaşlar arasında korku, panik ve travma ya neden oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Hadi ordan nerde bir küçük deprem olsa hemen orda büyük deprem bekliyor. Türkiye nin her yeri deprem bölgesi önlem alınması gerekir o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı n (2 yıl önce)
    Ciddi deprem bekleniyor ise, ciddi tedbir ve önlemler alınıyormu, 20 Ocak 2020 depreminde oluşan bir takım kaotik durumlardan ders alındı mı, biz çok sıkıntı çektik ve daha çok sıkıntı çekenleri gördük, inşallah devlet görevlileri tedbir almıştır, yoksa büyük bir depremde çok vahim durumlar ile karşı karşıya kalabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bilimci (2 yıl önce)
    Korku pompalamaya gerek yok depremlerin periyotları vardır bu konu hakkında twitter da ramazan demirtaş hocayı takip edip paylaşımlarını inceleyebilirsiniz detaylı ve teknik olarak anlatıyor ayrıca bu olan depremde küçük bir kırıkta mevdana geldiği için kaale bile alınmaz kafanızı takıp stres yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Haritaya bakılırsa bu deprem DAF'in üzerinde olmadı ki DAF daha aşağıda kalıyor...Hem kesistigide yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ama kimse duymuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat akkul (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Haber verdim doğalgazınız 2 gün sonra geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya dalga geçme ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Evliyim çocuğum var aynı zamanda yaşlı annem babam benimle, toplam üç soba yakıyorum sende benimle geç dalganı
    0
    0
    Yanıtla