SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Antalya'da da Şaşırtmadı! 1-0

0
Güncellendi - 2021-09-25 18:04:16
YMS, Antalya'da da Şaşırtmadı! 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi ve 89. dakikada Güray Vural'ın kaydettiği golle maçı 1-0 kaybederek, kötü gidişatı sürdürdü.

STAT: Antalya Stadyumu

HAKEMLER: Mert Güzenge (Hakem), Deniz Caner Özaral (1. Yardımcı Hakem), Mehmet Emin Tuğral (2. Yardımcı Hakem), Davut Dakul Çelik (Dördüncü Hakem), Emre Malok (VAR), Bülent Birincioğlu (AVAR)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR: 25. Ruud Jorge Boffın, 2. Sherel Constancio Floranus (Dk.70 77. Bünyamin Balcı), 4. Edınaldo Gomes Pereıra, 8. Nuri Şahin (Dk.69 88. Hakan Özmert), 9. Hajı Amır Wrıght, 11. Güray Vural, 15. Andrea Polı, 16. Alfredo Kulembe Rıbeıro, 23. Amılton Mınervıno Da Sılva, 41. Gökdeniz Bayrakdar (Dk.70 27. Houssam Eddıne Ghacha), 89. Veysel Sarı,

YEDEKLER: 1. Doğukan Özkan, 6. Eren Albayrak, 7. Doğukan Sinik, 10. Denı Mılosevıc, 12. Paul Omo Mukaıru, 13. Fedor Kudrıashov, 17. Enzo Vıto Gabrıel Crıvellı, 27. Houssam Eddıne Ghacha, 77. Bünyamin Balcı, 88. Hakan Özmert

TEKNİK SORUMLU: Kazım Ersun Yanal

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane (Dk.90+2 77. Mert Miraç Altıntaş), 10. Adem Büyük (Dk.73 20. Walter Bınene Sabwa Bwalya), 11. Ibrahim Didier Ndong, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 26. Semih Kaya, 16. Sadık Çiftpınar, 30. Benjamın Tetteh, 44. Mounır Chouıar (Dk.88 14. Stephen Patrıck Mallan),

YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 20. Walter Bınene Sabwa Bwalya, 14. Stephen Patrıck Mallan, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 80. Muhammed Emin Sarıkaya, 77. Mert Miraç Altıntaş

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOL: Dk.89 Güray Vural (Antalyaspor)

Dakika 3: Yeni Malatya atağında Ndong, ceza sahası dışından vurdu, Boffin topu aldı.

Dakika 5: Mustafa Eskihellaç sağdan atak geliştirdi, ortaladı. Veysel topu uzaklatırdı.

Dakika 9: Antalya atağında Frediy ceza sahası dışından sert bir şut çıkardı. Sadık'a çarpan top korner. Atıştan sonuç yok.

Dakika 11: Wright sağdan ceza sahasına girip içeriye çıkardı, Sadık araya girdi.

Dakika 15: Güray soldan ceza sahasına ortaladı, Wright'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

Dakika 17 GOL POZİSYONU: Mustafa Eskihellaç kendi taşıdığı topla ceza sahasının önünde sert şut çıkardı. Top direğin dibinden auta gitti.

Dakika 19 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya yine Mustafa Eskihellaç'la atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortaladığı topla penaltı noktası üzerinde buluşan Mounir, çok uygun pozisyonda vurdu, direğin üstünden aut.

Dakika 23: Antalya kontraatağında Fredy, ceza sahası dışında buluştuğu topu kaleye şutladı. Savunmadan seken top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 29: Fredy sağdan ceza sahasına ortaladı, araya giren Sadık Çiftpınar topu uzaklaştırdı.

Dakika 31: Tetteh, Ahlatya ceza sahasının solundan ortasını kaptı, topa dokunan olmadı.

Dakika 38 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya yine tehlikeli oldu. Tetteh sağdan ceza sahasına girdi, Adem'e pas çıkardı. Kale önünde topa vuran Adem, auta gönderdi.

Dakika 43: Wright sağdan ceza sahasına girdi, defans tehlikeyi savuşturdu.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 48: Malatya atağında Ndong, Wright tarafından faulle durduruldu.

Dakika 52 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya atağında, Mounir ceza sahasının solundaki Haddadi'ye pas çıkardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Haddadi'nin şutunda topu son anda çelen Boffin gole izin vermedi.

Dakika 61: Mounir'in ceza sahası dışından şutu auta gitti.

Dakika 73: Bu dakikada yerini Walter Bwalya'ya bırakan Adem Büyük, bu değişiklikten pek memnun olmadı.

Dakika 81: Naldo, atak başlatmak isterken Mounir'in müdahalesiyle yerde kaldı. Serbest vuruşu defans karşıladı.

Dakika 84: Antalya atağı kornerle kesildi. Korner atışından sonuç yok.

Dakika 88: Fredy'nin ceza sahası dışından şutu Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 89 GOL: Antalyaspor, bu dakikada golü buldu. Bünyamin sağdan ceza sahasına ortaladı, gelen topu Güray ceza sahasının solundan yaptığı vuruşla, Semih Kaya'nın görüşünü engellediği Ertaç'ın yanından ağlara gönderdi:1-0

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Acilen hamzahamza oğlu gelmali takımın basina
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Ben çok şaşırdım.Neden mi?Bu takımın T.ekibi bu haliyle Antalya ya galibiyet için gittiklerini açıklamışlardı.Çok ilginç!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Malatya ya hoca olarak,oyunu okuyan,futbolcuların hatasını en aza indiren çalışmaları yaptıran,en çok da, üç maçtır arkasını unutup, bize kaybettiren SEMİHİN kulağını çekecek, ÇAĞDAŞ ATAN gibi bize bir hoca lazım....................
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (2 yıl önce)
    Böyle buralara yazıp çizmeyle olmuyor şu dernekler ne iş yapar derebeyleri falan hep beraber oturup yönetimle konuşmaları lazım burdan ahkam kesmekle olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Şaşırdık mı? Hayır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    TRT de 1.lig maçlarını seyrediyorum süper ligde oynayabilecek bir çok futbolcu var neden Malatya olarak 1.ligden ülkemizi tanıyan oyuncuları transfer etmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (2 yıl önce)
    Herkes birilerini kötülemiş ama bizim asıl sorun 6 numara pozisyonunda oyuncu olmamasıydı ve alınan Ndong ile bu sorun çözülmedi. Geçen sene Zeki'ye ondan önce Murat Yıldırım'a sövenler suskun. Ndong iyi oynuyor diyen bile gördüm. Ndong savunma içine kaçıyor ve rakip bizim sahada tam takım yerleşiyor, maç Malatya'da bile olsa bu durum değişmiyor. Böyle olunca maçlarda bizim kale önünde oynanıyor ve rakip bir şekilde gol veya goller buluyor. Skor 3-1 aleyhlerine bile olsa 4-3 yenip gidiyorlar. Sağ bek konusuna girmeye gerek yok. Takviyeler belli, verimleri belli. Diğer mevkilere girmeye gerek yok. Rakiplerimiz bizim takımdan kimseyi transfer etmez. Ama biz her takipten 11 ismi kadromuza katmak isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu anda sadece Murat Yıldırım olsaydı, çok yukarılardaydık. Onu küfürlerle gönderdiniz, İrfan Can ve Altayın, hatta Ertaç ın son maçta yaptıkları hataları Abdulsamed yapsaydı, çocuğu idam ederdiniz. Kubilayı bitirdiniz, Tettehi yemeyin bari. İki tane sağbek aldınız , sağ bekte Semih oynuyor küfrediyorsunuz. Stoperlere küfrediyorsunuz, orta saha olmayınca , rakip oyuncular direk dörtlü savunma ile karşılaşıyor, her dakika bu olunca hata yapıyorlar. İlk defa hoca değişikliğinden yanayım, her değişiklikte takım gol yiyor. Acele EROL BULUT gelmeli, Antep onu kovmadan biz alalım. Transferleri yapan sportif direktör hemen yollanmalı. Ne iş yaptığı belli değil. Ryan Abid ve Haddadi olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Acilen yılmaz vural geçsin takımın başına bu 21 kişilik uyuyan adamları o toparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (2 yıl önce)
    Münirin, ademin mustafanın kaçırdıkları gol olup yenseydik irfan buz istifa denmeyecekti. Futbol böyle işte. Kötü teknik direktör takımı pozisyona bile sokamayandır. Hamza gibi. Pozisyonsuz maç bitiriyorduk. Şimdi her maç kaç pozisyonumuz var ama atamıyoruz. İrfan mı gitsin atsın. Bireysel hatalardan kaç maç gol yedik. İrfan mı gitsin adamı tutsun. Kadro bu arkadaş. Sabırlı olmak lazım bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (2 yıl önce)Rıfat isimli kullanıcı yorumuna
    Hamza hocanın aldığı puanlar bizi ligde tuttu istatistiklere bakılınca netolarak görülecektir, onda da umut kubilay takıntısı vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Haydi kaplanlar Hatay maçında göreyim sizi.Bu işi netleştirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sahanın en kötüleri her maçda hiç değişmiyor.Mustafa-Adem-Semih ve Sadık.Tetteh topu aldığında pas verip orta yapacağı kimseyi bulamayınca isyanları oynuyor.takımın sağ kanadı hiç yok.bu durumda mucize beklemek saflık olmazmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sergen hoca dan sonra onca teknik adam ve futbolcu geldi gitti biz hala aynı yerde kıvranıyoruz. Hoca nın gitmesi gerekir bu net ama gelen de zor başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevdet (2 yıl önce)
    Tettehe ne kadar tahammül edeceğiz yaptığı ne var sahada dolaşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKAN (2 yıl önce)
    Çok ama çok acilen İrfan Buz ile yollar ayrılmalı, zararın neresinden dönersek kardır. Bu takıma Erol Bulut ve Serger Yalçın dan sonra teknik direktör gelmedi. Onların da kıymetini yönetim ve başkan Adil Gevrek bilmedi. İyi bir teknik direktör ile anlaşıp ilk 10 içinde bitirmeliyiz. Yoksa paraşütsuz Küme düşeriz. Atı alan Üsküdarı geçer.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    adil takımı ticarethaneye çevirdi kaliteli oyuncuları sat çöpleri al sonuç 120 milyon satış 100 milyon borç sivas her sene taş gibi takım kusun 0 satış borçsuz yorumsuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Futbolcuların zerre kadar suçu ve günahı yoktur.Bu oyuncuları Bu takıma Adil gevrek yönetiminin T.Ekibi ve menejeri beğendi ve aldı.Yönetimin zihniyeti,Futbolcuların kapasitesi ,hocanın da bildiği bu kadar.Statda yer yokluğundan ayakta seyrettiğimiz maçlardan bugünlere 2000-3000 seyirciye oynayan bir klüp haline getirdiler.Malatya yı futboldan da soğuttular.Son 3 yılda yaşananlara bakılırsa bunların Malatya ve Malatyaspor sevgisi ile zerre kadar alakaları yoktur.Malatyaspor klübü resmen Ali babanın çiftliği.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    İrfan hocayı severim ama kaç haftadır taktiksel hatalardan yeniliyoruz. Takım 70.dakikadan sonra tel tel döküldü sadece 2 oyuncuyu değiştirdi. 80 dakika münır e nasıl dayandı merak ediyorum.Adem ve Mustafa hiç birşey yapamadılar. Antalyada 70 dakika kötü oynadı ama 5 kişi değiştirerek takımı canlandırdı. İrfan hoca gitmeyecekse şu 3 lü defans oyununda vazgeçmeli .Kimin nerde oynadığı belli değil.Güya 5 li ortasaha oynuyoruz orta saha yol geçen hanı. Defansımız özellikle de Sadık çok iyiydi.Bu maçı hakkı bu olmamalıydı.Yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bu takımın disipline ehtiyacı var Musait olana değilde zor yerde olana pass veriyorlar iki guruba bölünmüş bir takım gol atamaz Malatya sporu degil kendilerini düşünerek oynuyorlar Aldıkları paralar haram olsun Yüzleri kızarmadan kamaraya srtıyorlar dalga geçiyorlar yuhhh olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovideski (2 yıl önce)
    İrfan buz gider gitmeye de..bu takımı sanki gelende zor adam eder..gibime geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Adim adim kümeye gidyoruz tebrikler başkan ve ekibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Tebrikler !... Avaraj ve moral takımı oldunuz. Sivas geçen hafta YMS i yendi Karagümrüğe 4 gol attı. Antalya YMS i yendi, şaha kalkar artik. Kamil Can a katılıyorum. nereden buldunuz Walter'i, helal olsun (yoruma gerek yok). YMS i izlemeye devam edin (yüreğiniz kaldırır ise), süper ligin moral takımı oldu. Sevgili YMS'e gönül veren kardeşlerim, kendinizi üzüp harap etmeyin, YMS maç filan alamaz. Rakip takımlar için çok güzel antreman ve motivasyon takımı olur. Hakkını yemiyelim süper ligde böyle takımlarada ihtiyaç var. selamlar, sevgiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Arkadaslar merak etmeyin yönetiminde kaçacağı gün yaklaşıyor su an ne toplasam derdinde bu arada üzülerek söylüyorum bu yıl DÜŞTÜK .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu takım küme düşmüştür,yazın biryere
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Kadro kalitesi inanılmaz kötü neden se Adem Büyük 3 yıllık sözleşmeden sonra saha dan görene pes yedek kulübesinde hamle yapacak 1 tanemi futbolcun olmaz walter denen adamı getirmişler saha da geziyor o miraç 3.lig den gelmiş takımı kurtarmak için saha ya giriyor yazık gerçekten kim gelirse gelsin irfan da gitse ne köy olur ne kasaba takım yetersizzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    İrfan buz oyunu okuyamıyor.Onun için maçı çevirecek hamleler yapamıyor.Her oyuncu değişikliğinden 1 dakika sonra gol yiyen bir takım olduk.Geç olmadan İrfan Buz gönderilmeli.Gerçi bu yönetimin getireceği yeni hocanın da İrfan Buz'dan farklı olacağını tahmin etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (2 yıl önce)
    Takım eline geçen gollük pızisyonları değerlendiremeyince ,son dakikalarda oyundan düştü.Hoca ileride oynayıp yürüyecek hali kalmıyanları oyundan almayı düşünemedi..Hocanın artık kimsenin birşey demesine gerek kalmadan durum değerlendirmesi yapmasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Yönetim hoca futbolcular neyin peşinde yazıklar olsun her hafta rezillik sahipsiz Malatyam...!
    0
    0
    Yanıtla
  • öğrenci (2 yıl önce)
    böyle giderse kesin küme düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Öncelikle yürümekten aciz, top kayıpları yüksek olmasına rağmen 90 dakika sahada kalan Mustafa ile bencil oynamasına rağmen 87 dakika sahada kalan Mouniri tebrik ederim. Bu hoca ve yönetim ile olmaz, beş değişiklik hakkı var onu bile kullanmaktan aciz. Keşke Ballotelli bizde olaydı bu hocayı çoktan gönderirdi. Bir de yaz boyunca nokta transferler yapıp üst sıralara oynayacağız diyen bir basın sözcüsü vardı, ondan da açıklama bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Normal sonuç. Zaten Malatya dan kimse bişey beklemiyor artık. Malatya %100 düşecek bir takım. Kadro ve teknik ekip ortada. Bunlar bu ligde oynamaları futbolun doğasına ters. Bunlar 2. Ve 3. Lig de oynayacak futbolcular. Bunların burada oynatılması zaten işi bitiriyor. Hoca dersen zaten bu ligi kaldıramaz hiçbir zaman. Velhasıl Y. Malatyaspor kesin düşer ve hatta idda ediyorum bu sezon 3. Bir galibiyet alamaz. Haa şans eseri belki 2_3 beraberlik alabilir. Ve yine idda ediyorum sezon sonuna kadar 10 puanı geçemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    İrfan Buz, ne zaman istifa edeceksin acaba? Takım senin futbol bilmezliğinden ne zaman kurtulacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Balık maalesef baştan kokar...yazık taraftara...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İrfan Buz katliamı devam ediyor,yönetim uyuyor,taraftar her hafta kahroluyor.İrfan hocanın iyi niyetle bu işi yaptığına kesinlikle inanmıyorum.Takım perişan halde.Daha ligin başındayız olacak iş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Asıl bence gitmesi gereken Adil gevrek ve menajer
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    "Gol atanın kazanacağı bir maçtı. Antalya attı ve gol oldu." Bu adam, teknik direktör falan değil arkadaş. Takımın ne yaptığını anlayan varsa lütfen söylesin. Sanki ayaklarında 10 kilo demir var. Ayrıca, bu Mustafa denen fukaranın ne yapamadığını göremeyen, Semih'e oyuncu diye bel bağlayan, Ademin iki haftadır lakaytlığına tahammül eden, oyuncu değişikliklerini zamanında yapamayan, yapsa da kurtarıcı diye 94. dakikada tıfıl bir genci alan adam bu memleketten bir an önce gitsin. Yeter arkadaş bizim kaderimiz mi bunları çekmek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Takım dökülüyor nasıl idman yapıyorlar nasıl taktik var anlamak zor Malatya ya yazık oluyor bunların umurunda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağı (2 yıl önce)
    Tebrikler yine kaybettiniz, durmak yok böyle devam uzatmalar başlamış bizahmet oyuncu değişikliği yapılıyor, gerçi yedeklerde skor değiştirecek oyuncuda yok, rize giresunla beraber 4. düşecek takım aranıyor, 3. belli zaten yazmaya gerek yok, lige yeni çıkan altay zirvede
    0
    0
    Yanıtla
  • dakika 90 oyuncu değiştiriyoruz antalya 4 oyuncu değiştirdi oyuna canlılık kattı biz aynı yorgun oyunucularla maçı tamamlamaya çalıştık sanki yedek yok oyuncu değiştir oyunu soğut
    0
    0
    Yanıtla
  • Burakkkkk (2 yıl önce)
    İstifa edin erdemli insan hesap verir gider irfan hocamizda al adil git istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (2 yıl önce)
    İrfan bizi kumeye götürüyor.Acilen gorevine son verilmeli.Kesinlikle ama kesinlikle superlig capinda teknik direktör degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Başkan futbolcu buluyorsun hoca bulamıyorsun bunu nasıl beceriyorsun. Hocaları yarım kalan hikaye diye ikinci kez yetersiz hocaları getiriyorsun. Allah aşkına hocanı sportif direktörünü al ve git. Bu ekipten birşey olmaz takım kesin küme düşecek. 3 yıldır bize eziyet çektirenlere Allah’ta çektirsin. İstifa istifa istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz Özcan (2 yıl önce)
    İrfan buz istifa.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    İnşallah bu sezon ligden düşersiniz bizde kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Macera bitti rüyadan uyanalim yoksa yarın çok geç olacak,hem başkan hemde hoca gitmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • basri batı (2 yıl önce)
    moral bozmayın. beraberlik hakkimizdi. takım toparlanır. semih çok aksıyor. onun dışında herkes mücadele ediyor. hocanın ipini çekip ortalığı karıştırmayın. biraz daha sabır lazım. hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence de tam destek.Bu sene bu süper lig kesinlikle nihayete erecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu irfan buz hoca moca değil...ya elinde o kadar oyuncu var son dakikalar oyuncu degistirsene bre adam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim var güvenebileceği kimse yok takımın geneli yetersiz bu lig için 1.ligde bile küme düşerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yazık tek kelime ile yazık onursuzluk kol geziyor anlayana
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Haddadi futbolcu falan değil. Dönüşte getirmeyin,orada kalsın. Antalya da iş bulma ihtimali daha fazla olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bir takımın ilk on birine bakmam yedeklerine bakarım ve o takım hakkında kanaat sahibi olurum maalesef Malatya ile ilgili olumlu düşüncelere sahip değilim,yanilirsam çok mutlu olurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Ya Allah ya Bismillah Malatyanın kaplanları
    0
    0
    Yanıtla