SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yolundaki Kazada 5 Ölü, 3 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Elazığ karayolu Kale ilçesi yakınlarında meydana gelen, 3 aracın karıştığı trafik kazasında  1'i polis 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Bu arada, eski SSK Hastanesi kavşağındaki kazada da 5 kişi yaralandı.

KALE YAKINLARINDAKİ KAZADA 5 ÖLÜ

Edinilen bilgiye göre, kaza İzollu mevkiinde meydana geldi. Malatya yönüne gelmekte olan 44 LF 651 plakalı aracın belirlenemeyen bir nedenle karşı şeride geçip, 01 YV 976 ve 07 E 6129 plakalı araçlara çarpması sonucu oluşan kazada, Diyarbakır’da görevli polis memuru 31 yaşındaki Abdusselam Ekici, 22 yaşındaki Selami Çeçen ve 55 yaşındaki Vahide Çeçen kaza yerinde hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan 50 yaşındaki Şerif Ekici ile 33 yaşındaki Fehriye Çeçen de kurtarılamadı ve ölü sayısı 5'e yükseldi.

31 yaşındaki Metin Çeçen ve 65 yaşındaki Abdulvahap Kolcuk  ile 30 yaşındaki Kübra Ekici'nin tedavileri sürüyor.

ESKİ SSK ÖNÜNDEKİ KAZADA 5 YARALI

Öte yandan, Cumartesi gecesi eski SSK Hastanesi önündeki kavşakta meydana gelen zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 53 yaşındaki Hayri Ş. yönetimindeki 44 DH 177 plakalı otoyla, Ankara yönüne giderken, kavşakta ters şeride girdi ve karşı yönden gelen düğün konvoyunda bulunan 48 yaşındaki Ahmet K. yönetiminde bulunan 44 KD 704 plakalı otoyla çarpıştı. Kaza yapan araçlar, savrularak 26 yaşındaki Burak K. yönetimindeki 44 ABE 185 ve 27 yaşındaki Serkan E. yönetimindeki 34 CHM 676 plakalı araçlara çarpınca zincirleme kaza oldu.

Kazada araçlarda bulunanlardan 32 yaşındaki Sevim Elibal, 12 yaşındaki Yezda Tanca Korkmaz, 46 yaşındaki Perihan Korkmaz, 67 yaşındaki Nuriye Korkmaz ile 49 yaşındaki Gülseren Şahin yaralandılar. Yaralılar Malatya'daki hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • İsa (2 yıl önce)
    Bu şehrin yetkililerinden umudu kestik artık yıllardır bu yolda katliam gibi kazalar oluyor. İnşallah halimizi yukardakiler görür bir önlem alırlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sedat (2 yıl önce)
    Kale yoluna ölüm yollu dense yeridir çok kıymetli canlarımız insanlarımız o yolda yitip gitti bugüne kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yvz (2 yıl önce)
    Malatya ile kömürhan köprüsü arası eds sistemi kurulmalı her gun bu yolda canlar gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)Yvz isimli kullanıcı yorumuna
    O yola EDS olur mu? Sehirlerarasi bir yol orası... maksimum bu yollarda 110 km hız olur EDS koyarsanız 50 ile mi gitsinler araçlar... karşı seride geçtiyse şoför kesin uyumuştur
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir söz (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Niye olmasın Gölbaşı da şehirlerarası yol ama EDS var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    EDS O Yolda kaç km ile gidilmesi gerektiriyor ise o hıza ayarlanır. 50 km. gibi bir mecburiyeti yoktur. Ve kale ilçesi içinden de 110 km ile geçilmez çünki orası meskun mahaldir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    EDS 110 km/saat hızına göre de çalışır. Böylece gece saatleri bile olsa hız sınırlarına uyar birçok sürücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Abdüsselam ekici kardeşim çok değerli bir ogrencimdi lise yillarinda polis olacağını söylemişti çok sevdiği vazifesine başlamıştı..çok kıymetli babası şerif abim de mükemmel bir insandi evlatlarını çok güzel yetistirmisti Rabbim rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin amelleri nur olsun... sözün bittiği yer:(
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    Katliam gibi kaza ALLAH c.c rahmet eylesin amin
    0
    0
    Yanıtla
  • zafoo (2 yıl önce)
    kardeşim kalede akşam korkuudan 50-60 la gidiyorum pat patı alan sorumsuz şehirler arası yola çıkıyor, ne ışık ne reflaktör, en sonunda bizde birini altımıza alacaz o olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    Kaledeki yol gidiş geliş hendek ve bariyerle tamamen ikiye ayrılarak hem karşı istikametten gelen araçların, hem de bahçelerden mermi gibi fırlayan çapa motorları ile traktörlerin geçişi engellenmeli. Ayrıca yolun sağında bulunan kayısı tezgahları kaldırılmalı. Yoksa ölümlere devam gardaş.
    0
    0
    Yanıtla