SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepe'de Cinayet

0
Güncellendi - 2021-10-06 22:09:21
Yeşiltepe'de Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

CİNAYETİN FAİLİNE OPERASYON.. Yeşiltepe'de gece meydana gelen olayda, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için seri operasyonlar başlatılırken, şüpheli Çarşamba sabaha karşı 03.00 sıralarında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Salı gecesi 21.00 sıralarında Yeşiltepe'de hurdacıların da bulunduğu Seyran Mahallesi'nde meydana geldi. Burada silahlı kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis ekipleri, Engin Kaya adlı şahsı bir minibüsün içerisinde pompalı tüfekle yaralanmış olarak buldular. Olay yerine gelen 112 Ambulansı ile göğüs, sırt ve bacaklarının arka kısmından yaralı olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 34 yaşındaki Engin Kaya, kurtarılamadı.

Minibüsün bulunduğu yerde başka emareye rastlanamadığı, olayın Afet Evleri mevkiinde gerçekleştiği, yaralının bulunduğu yere minibüsle kaçarak gelmiş olduğu değerlendirilirken, olayın failinin poliste suç kaydı bulunan şahıslardan 37 yaşındaki Faruk B. olduğunu saptadı. Şüpheliye ait araç, içerisinde kardeşi A.B. olduğu halde Koyunoğlu Mahallesi'nde ele geçirilirken, A.B. kardeşinden haberdar olmadığını öne sürdü.

Şüphelinin Koyunoğlu ve Çukurdere mahallelerinde bulunabileceği adreslere yönelik olarak, Özel Harekat timlerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonlardan sonuç alınamadığı, arama ve operasyonlar başlatıldı. Şüpheli Faruk B., 03.00 sıralarında Koyunoğlu Mahallesi'nde saklandığı bir evde yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Çınar Kaya (2 yıl önce)
    Ben amcasının oğluyum alah mekanını cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (2 yıl önce)
    ALLAH c.c. büyük Günahlardan saklasın bizleri amin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Bütün adli vakalar, asayis olaylari, uyuşturucu, cek, senet,tefe ve aklınıza gelebilecek her türlü pislik mevcut. Orası açık kaldıkça faaliyete devam ettikçe bu tarz olaylar kaçınılmazdır. Ya sürekli kontroller uygulamalar olmalı ve bu kontroller sonrası ağır müeyyideler uygulanmalı, ya da tamamen kapatılmalı. Bu tarz insanlara özgür yaşama hakkı verilmemeli. En ağır şartlar altında maddi manevi yaptırımlar uygulanmalı. Yoksa bu tarz adamlar islah olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (2 yıl önce)
    Yaşanan münferit olaylardan sonra şehrimizi Teksasa benzetmek neyin nesi. Sanki Dünyada tek suç işlenan yer Teksas...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Şehir gene teksasa döndü Ercan müdür ilk geldiğinde sık sık uygulamalar olurdu gene gevşek bırakıldı Allah sonumuzu hayır ede
    0
    0
    Yanıtla
  • Uygulama olunca cinayetmi önleniyor. Bu nasıl bir bakış açısı.. O zaman polis 24 saat uygulama yapsın...
    0
    0
    Yanıtla