SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YÖK Üstün Başarı Ödülü Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2021-10-06 16:01:26
YÖK Üstün Başarı Ödülü Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİNE ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI VERDİ.. Üniversitelerdeki bilimsel araştırma ile gerçekleştirilen çalışmaları, projeleri, tezleri ve topluma hizmet faaliyetlerini teşvik etmek amacıyla, Yükseköğretim Kurulu tarafından verilen “YÖK Üstün Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden Dr. Sema Arısoy da ödüle layık görüldü.

YÖK Üstün Başarı Ödüllerini kazananlar, YÖK tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni”nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Dr. Arısoy'a YÖK Üstün Başarı Ödülü

Sağlık Bilimleri, Fen ve Mühendislik Bilimleri ve Sosyal ve Beşeri Bilimler olmak üzere 3 kategoride verilen YÖK Üstün Başarı Ödülleri arasında en prestijli ödül olarak nitelendirilen YÖK Sağlık Bilimleri Üstün Başarı Ödülü'nü, “Santral Sinir Sistemine Yönelik Nanopartiküller İlaç Taşıyıcı Sistemlerin Geliştirilmesi ve Parkinson Hastalığında Tedavi Etkinliğinin Değerlendirilmesi” başlıklı doktora tezi ile  İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Dr. Sema Arısoy kazandı.

Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Biyoteknoloji ABD'da görev yapan Dr. Sema Arısoy ve doktora tezinin danışmanı Prof. Dr. Tansel Çomoğlu'nun ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ödül töreni sonrası sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, YÖK Üstün Başarı Ödülü'nün Malatya'ya gelmesini sağlayan Eczacılık Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Sema Arısoy ve danışman hocası Prof. Dr. Tansel Çomoğlu'nu kutladı.

Rektör Kızılay'dan kutlama

Prof. Dr. Ahmet Kızılay kutlama mesajında, "Sağlık bilimleri "Yılın Doktora Tezi" ödülünü, İnönü Üniv. Eczacılık Fakültesi farmasötik teknoloji anabilim dalından Dr. Sema Arısoy ve tez danışmanı Prof. Dr. Tansel Çomoğlu aldı.  Dr. Sema Arısoy ve tez danışmanı Prof. Dr. Tansel Çomoğlu'nu tebrik ediyorum. "Santral Sinir Sistemine Yönelik Nanopartiküller İlaç Taşıyıcı Sistemlerin Geliştirilmesi ve Parkinson Hastalığında Tedavi Etkinliğinin Değerlendirilmesi" teziyle Dr. Sema Arısoy ve tez danışmanı Prof. Dr. Tansel Çomoğlu'na Sayın Cumhurbaşkanımız ödül verdi" dedi.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Muhalif mikrop (2 yıl önce)
    Sayın rektör Turgut Özal tıp merkezi adeta Malatyaspor gibi oldu adil başkan da tüm iyi oyuncuları gönderip yerine alt liglerden oyuncu alıyor tüm iyi hocalar gitti bu konu ile ilgili hiçbir açıklamanız yok fakat popüler her olaya bir açıklamanız var paylaşımınız var Son iki yılda 30’un üzerinde hoca gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç eczacı (2 yıl önce)
    İnönü eczacılık Fakültesinden geçen yıl mezun olan bir öğrenci olarak hatırlayacağım iki hocam var bir Kadir hocam biri Selami hocam hem insani hem de mesleki olarak bana değer kattılar vasıfsız bir yönetimden sonra fakülteye adeta çağ atlattılar. Dekanlık katına Hocalarımıza soru sormaya gidebildik çok şükür. Öğrenciden yada başka şeylerden korkup kapıya güvenlik koymuyorlardı. Kendilerine saygılarımı sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Bu şehre iki üniversite fazla kardeşim. Altta bir arkadaş da iyi yazmış." Eline bir avuç kayısı çekirdeği tozu ve plaket alıp Beştepe koridorlarında gezmek bir şey mana ifade etmiyormuş." diye tekrardan ağzına sağlık. MTÜ'yü kapatıp İnönü'ye bağlasanız Malatya'nın adı daha çok ön plana çıkar. Artık arkadaşına üniversite önerenler bile İnönü'yü öneriyor. MTÜ'ye gelmemesini söylüyor ki haklılar da... Malatya'da tek marka İnönü Üniversitesi bunu anlasak iyi olur. Turgut Özal Üniversitesi bu böyle devam ederse İnönü'nün yanından bile geçemez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Demekki neymiş eline bir avuç kayısı çekirdeği tozu ve plaket alıp Beştepe koridorlarında gezmek bir şey mana ifade etmiyormuş. Bilim var mı bilim? İnönü Üniversitesi ekibini tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim um (2 yıl önce)
    Tebrikler öncelikle. Emek verilmiş ve ilgili alanda yapılacak yeni çalışmalara kaynak oluşturacak bir çalışma. Ancak doktora tezi geçen yıl tamamlanmış ve İnönü Üniversitesi değil, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü olarak kayıtlı. İnönü Üniversitesi bu başarının neresinde?
    0
    0
    Yanıtla
  • çok güldüm sana ... kayısı çekirdeği tozuna devamm
    0
    0
    Yanıtla
  • Çünkü, YÖK Üstün Başarı Ödülü'nü kazanan akademisyen, İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin akademik personeli... Daha fazla izaha ihtiyaç var mı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Şehrimiz ve Üniversitemiz adına gurur duyduk.Basarilarinizin devamını diliyorum.Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla