SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gürkan'ın Yanlışlarından Dönmesi Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2021-10-07 23:47:14
A- A+ PAYLAŞ

MHP İL BAŞKANI SAMANLI'DAN GÜRKAN'A ELEŞTİRİ VE UYARILAR.. "KENDİSİNE ZARAR VERİYOR"..  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yaptığı bazı icraatlar ve tavırları ile Gürkan'ın çevresinin kimi konulardaki tutumlarını eleştirdi ve Gürkan'a bir dizi uyarıda bulundu. Samanlı, katıldığı bir televizyon programında, "Selahattin Gürkan'ın altı oyuluyor. Kendisi bunun farkında mı bilmiyorum ama yanlışlarından dönmesi gerekiyor" diye konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Gürkan'ın yanlışlarından dönmemesi halinde, gelecekteki bir seçimde elinin daha da daralacağını belirterek, Cumhur İttifakı'nın bir ortağı olarak oluşacak seçimde Gürkan'a destek veremeyebilecekleri imasında bulundu.

Mesut Samanlı, restorasyonu yapıldıktan sonra, kültür ve sanat merkezi olarak açılışı yapılan Taşhoran Kilisesi'nin açılış törenine de bilinçli olarak katılmadıklarını söyledi.

"Malatya'da petrol istasyonu kıtlığı varmış gibi..."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'ın YİMPAŞ binaları ve arazileri hakkında aldığı uzun vadeli kiralama yoluyla özelleştirme kararını sert bir dille eleştiren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, "YİMPAŞ ile ilgili konuda da hassas davranıp, özelleştirmeden ziyade, bir an önce orayı Malatya halkının hizmetine sunması gerekir. YİMPAŞ arazisinde bir petrol istasyonu durumu gündeme geldi. Sanki Malatya'da ve o bölgede petrol istasyonu kıtlığı varmış gibi -ki hemen karşısında ve yanında petrol istasyonu var - bunu da doğru bulmuyoruz." dedi.

"'Malatya Cumhurbaşkanı' diye karşılanması kendisinin zararınadır"

Vuslat TV'den Sinem Davut'un sorularını cevaplandıran MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Selahattin Gürkan'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ve bu görevinini sınırlarının farkında olarak tavır ve tutum takınması gerektiğine işaret ederek, "Selahattin Gürkan'ın geçen günlerde bir programda,  "Malatya'nın Cumhurbaşkanı" diye karşılanması bile Selahattin Gürkan'ın faydasına değil, zararına olan bir şeydir" dedi.

"Kendisi de bundan hoşlanıyorsa kendisine zarar veriyor"

Selahattin Gürkan'ın farklı çevreler tarafından farklı alanlara itilmek istendiğini söyleyen Mesut Samanlı, "Kendisi bunun farkında değil mi, yoksa farkında olup da bundan hoşlanıyor mu bilmiyorum. Eğer, farkındaysa ve bundan hoşlanıyorsa kendisine zarar veriyor" diye konuştu.

"Gürkan'ın yanlışlarından dönmesi gerekiyor"

Başkan Gürkan'ın yanlışlarından dönmesi gerektiğini ifade eden MHP Malatya İl Başkanı Samanlı,  "Çünkü, yarın oluşacak bir seçimde, elinin daha da daralacağını düşünüyoruz; sonuçta Cumhur İttifakı olarak biz de kendisine destek oluyoruz. Bu yanlışlardan dönmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'ın, başta YİMPAŞ bina ve arazilerindeki tutumu başta olmak üzere, çeşitli icraat, tutum ve davranışlarına yönelik yaptığı, açıklamalar şöyle:

"Yani geçen günlerde bir Kilise açılış da kültür ve sanat adı altında yapıldı ama ertesi gün bir ayin töreni düzenlenmesi de Malatya'da büyük bir etki yaratmıştı. Buna da değinelim; biz de açılışa katılmadık bilinçli olarak... Çünkü, bu açılışın bir kültür sanat etkinliği olmadığını biliyorduk ve katılmadık, sonrasında da bu tahminimizde yanılmadığımızı gördük.

Aynı hataya bir kez daha YİMPAŞ'da düşülmemesi gerektiğini düşünüyorum. YİMPAŞ binası alınırken (Bakanlıktan, Belediyeye devredilmesi) hizmet adı altında alındı ama...

"Gürkan'ın altı oyuluyor"

Yani ben, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın altının oyulduğunu düşünüyorum. Bir şekilde hatalar zincirine sürükleniyor ve bu bilinçli yapılıyor. Bir an önce bundan dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Peki hedef ne? İşte onu kendisinin (S. Gürkan'ın) bulması gerekiyor.

Geçen günlerde bir programda,  "Malatya'nın Cumhurbaşkanı" diye karşılanması bile Selahattin Gürkan'ın faydasına değil, zararına olan bir şeydir.

"Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın alanı neyse o alanda çalışmalıdır"

Selahattin Gürkan Belediye Başkanı'dır. Gürkan'ın, Büyükşehir Belediyesi'nin alanı neyse o alanda çalışmalıdır ve bu alanda hizmetlerine devam etmesi lazım. (Selahattin Gürkan) maalesef, farklı çevreler tarafından farklı alanlara itilmeye çalışılıyor. Kendisi bunun farkında değil mi, yoksa farkında olup da bundan hoşlanıyor mu bilmiyorum. Eğer, farkındaysa ve bundan hoşlanıyorsa kendisine zarar veriyor. Çünkü, yarın oluşacak bir seçimde, elinin daha da daralacağını düşünüyoruz; sonuçta Cumhur İttifakı olarak biz de kendisine destek oluyoruz. Bu yanlışlardan dönmesi gerektiğini düşünüyorum.

"YİMPAŞ arazisine petrol istasyonu izni vermesini doğru bulmuyoruz"

YİMPAŞ ile ilgili konuda da hassas davranıp, özelleştirmeden ziyade, bir an önce orayı Malatya halkının hizmetine sunması gerekir. YİMPAŞ arazisinde bir petrol istasyonu durumu gündeme geldi. Sanki Malatya'da ve o bölgede petrol istasyonu kıtlığı varmış gibi -ki hemen karşısında ve yanında petrol istasyonu var - bunu da doğru bulmuyoruz.

YİMPAŞ bina ve arazileri, halkın faydası için, özellikle gençlerin yararlanabileceği, kültürel faaliyetlerin yapılabileceği mekanlar olarak düzenlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ki, Başkan Gürkan da sürecin başlangıcında bu yönde açıklamalar yapmıştı".

 malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • Mehmethan (2 yıl önce)
    Yimpaşa gelince sayın samanlı 20 yıldır atıl halde olan müptezellerin adeta mekanı haline gelmiş bi yer kâra geçincemi gözünüze battı ? Önce bu sorunun cevabını verin yada sizmi oraya göz diktiniz ? Beledyenin kasasından 1 lira çıkmadan ora yapılacak yıllık kirası Beledyeye ödenecek bunun neresi yanlış ? Şark kurnazlığı yapmayın çamur atmayın neyin desteğinden bahs ediosun Selahattin Gürkan bağımsızda seçim kazanmıştır siz kendinize bakın hdp bile sizden önde... Malatya halkı çalışan başkanı görür inadına SELAHATTİN GÜRKAN
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmethan (2 yıl önce)
    Malatya için gece gündüz demeden hep sahada olan bir başkan profili gördünüz bunu hazmedemediniz. Sağcı solcu alevi sünni oy verdi vermedi demeden her bölgeye ayrım yapmaksızın hizmet götürdü bunu yediremediniz! Menfaati bitenin dostluğu da biter derler sizinkide o hesap... Bir kilise açılışı nekadar gündem oldu sözde müslümanız dinimiz saygı hoşgörü dini siz unutmuşssunuz bunları biz yaradılanı yaradan dan ötürü sevenleriz. Başkanımızı bu hoş görüsünden ve mukaddeslere olan saygısından ötürü canı gönülden kutluyor ellerinden öpüyorum. Rabbim Malatyamızın başından eksik etmesin biz razıyız Allah ta razı olsun kendisinden.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kızılhaklı (2 yıl önce)
    Mesut bey keşke konular hakkında büyükşehir belediye başkanından bilgi alsaydı kulaktan dolma şeylerle çıkıp konuşmasaydı hoş olmamış bence, eleştirenler yimpaş çürüseydi diye düşünüyor sanırım yoksa başka izahı yok
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Okn (2 yıl önce)
    Keşke belirli makamlara getirilen kişiler konuşa bilen birşeyler ifade ederken saatlerce sıkılmadan dinlenilmek istenen kültürü ile bilgisi ile duruşu ile ve icraatleriyle hayranlık uyandıran örnek alınabilecek kişilerden seçilebilse.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Selahattin başkandan malatya halkı çok umutluydu.adeta malatyayı yıkıp yeniden bir şehir imar edecek gözüyle bakıyordu,ama malesef sayın gürkan icraat ten çok laf üretmeye başladı.pireyi deve gösterdi.kendini övdü durdu.en büyük yanlışı bu.yok Malatya nın 100 yılını planlıyoruz.yok cumhuriyet tarihinde ilk defa.yok ilk kez falan...bu söylemler ile halkı kendinden soğuttu.işin özü buu
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Sayın İl başkanı gerçekleri gördü ve söyledi hani şehirde ne değişti eski projelerin isimleri bir bir değiştirilip yeni isimlerle gündeme getiriyor. Esenlikte fiyatlar uçuyor 3 harfli marketlerde patates esenlikle 1 lira oynuyor yumurta bir kartonda 9 lira oynuyor el insaf.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Herkes haddini bilecek MHP dava partisi desteğini cektimi dağılırlar Mesut beyib söylediği şu millet ittifakı olarak iktidar ortağı olan bizleri de fikrini alın bu sonderece anlamsız ve Malatya halkına yararı olmayan kararlar alınmaması gerekir kimse partiler üstü değildir anlamadan dinlemeden olumsu yorum yapanlar mesut başkanın dediğini önce bı incelesinler kilise kültür müzesi olarak düşünüldü söylemek istediğimiz o tarihi eser yani yoksa bizlerin kimsenin dinine karistigimiz yok özgür Gürkan bu anlamsi hareketleriyle imajını zedeliyor insallh duElir
    %34
    %66
    Yanıtla
  • İbo (2 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum da cımbızla lafları alıp ona göre yorum yapanlar var evet mesut bey cok güzel yorumlamış eger bir belediye başkanı sadece birilerin başkanıysa olmaz ben tüm konuşmayı dinledim başkan kendi menfaatine tek bir şey demedim partisi icinde istemedi ne istediyse ne dediyse milletti icin dedi parti gözetmeden ihtiyaclı olanlara koşalım dedi ama belli ki bu yine yaramaz kimseye oturacak ses cıkarmayacak susacak korkacak sinecek biri istiyorlar gecmişte oldugu gibi sagolsun yumuşak bir karnınyokki bunları söylüyor inanıyorum olsaydı yumuşak karnı onuda sustururlardı Sesimiz oldunuz sagolun Mesut Samanlı saygılarla
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yerli Akıl (2 yıl önce)
    Avrupa'nın hangi şehrinde belediye cami yapıp Müslüman halka teslim etmiş ibadet için? O camileri yine Müslüman halk yapmıştır. bir sürü engellemeye ve yıkıma rağmen...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsamettin (2 yıl önce)
    Başkanın eleştirileri doğrudur ve destek verdiği bir Belediye Başkanını eleştirmesi normal karşılanmalı. Taş Horon Kilisesine gelince (kimse yanlış anlamasın) herkesin ibadet ve inancına saygılıyım. Ancak Mesut beyin de belirttiği gibi Sanat ve Kültür Merkezi olarak açılan bir yerde 2 gün sonra Malatya dışında gelen papazların ayin yapmasını doğru bulmuyorum. Yimpaş binası da Malatya halkının istifadesi için kullanılabilirdi, mesela Tanzim Satış mağazası olabilirdi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • tuncay (2 yıl önce)
    mesut başkan doğru söylemiş selahattin gürkan şov yapıyor agzına sağlık
    %50
    %50
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Başkan Malatyayı iyi yönetiyor.Bu eleştiri yapanlar kendi partisine baksın.Önce orayı bir düzene sokun.% 5 LERE DÜŞTÜNÜZ.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Çayı çok kaçırmışsınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gursel akgun (2 yıl önce)
    Selahattin Başkan, bütün Malatyaya eşit bir şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Çalışmalarını takdir ediyoruz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • gursel akgun (2 yıl önce)
    Malatyada kırsal bölgeler, bu dönemde hizmet almaya başladı, Bu kentte yaşayan her kesimin hizmet alması gerekiyor. Bu hizmeti Selahattin Başkan götürüyor. Daha iyisinin olması için, öneri götürmek gerekir.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    SayınSelahattin Gürkanı gayet başarılı buluyoruz. Kıskanmayın başkanımızı. Bırakında adam çalışsın. Bazı hataları olabilir, o da insan ancak genele bakmak gerekir.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Niye böyle değişti ne oldu da böyle oldu işe aldığı personel hepsi paydaşları halk günü bile yok halktan koptu Mehmet Çınar Osman Güder bunlar halkla bütün
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 yıl önce)
    Mesut Samanlı'nın bu açıklaması takdire şayan bir açıklamadır... Selahaddin Bey hududunu seçildiği günden bu yana her fırsatta aşmıştır..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    puhhah aman dikkat sonra kendi adayını çıkarır samanlı ve silme alır Malatya'yi
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Çok gülünç.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bunu niye ciddiye alıp haber yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nişan (2 yıl önce)
    Mesut efendi kimsenin dini ibadeti kimseyi ilgilendirmez. Kimsenin alkolü îçkiside Herkes işine baksın... ! ! !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Selahattin Gürkan günümüz Türkiye'sinin en yalın halidir. Anlayana :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Her şeyin en iyisini bilen başkanı kimse kandırabilirmi acaba, birilerinin lafıyla hareket ediyorsa muhtemelen işine geliyordur. Bayram değil seyran değil deyimi misali Mesut başkan niçin medyada bu cümleleri sarfetti anlamaya çalışıyorum, ittifak bir partinin il başkanı rahatsız olduğu konuları Selahattin başkana özelden söyleyemiyor mu acaba diye soru işareti bırakıyor akılda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim (2 yıl önce)
    Selahattin başkanı o makama getiren milletvekileri olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Belediye başkanını bizde çok eleştiriyoruz.Bu konuyu kilise açılımı ile yorumlamak ise tam Bir bedbahtlıkdır.Bir Müslüman olarak Mesut beyin,kilise ilgili görüşlerini şiddetle reddediyorum.Biz avrupada cami bulabiliyor ve gidiyorsak .Bir isevi de önceden var olan yeniden açılan kiliseye gidebilir ibadetini yapabilmelidir.Bunun neyini protesto ediyorsun.Tribünlere oynamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Başkan önce VİP aracından inmeli geçmişini hatırlamalı. Nereden geldiğini unutmamalı. Malatya milletvekilleriyle poz vermek yerine , çalışanlara emirler yağdırmak yerine ,talimatlar peşinden koşmak yerine, sokakları caddeleri gezmeli. Her köye gidip kurban bayramıymış gibi sürekli poz vermek yerine ,kurbanları bağışlayın kesmeyin yazık yerine ,köylünün ihtiyacını sorup gitmek yerine, hemen ihtiyaçları gidermeli.(Köylerdeki kurbanların kesim için emri vakileri kimlerin verdiğini de biliyoruz.) Malatyanın bazı tek yön sokaklarını artık cadde kıvamına getirmeli. Trafiği açmalı. Kentsel dönüşümü hızlandırmalı. Fiber optik yaygınlaşmalı. Elektriksiz sokak kalmamalı. Susuz köy toprağı olmamalı. Milletin ekmesine biçmesine destek vermeli. Kaldırımsız sokak ,ziftsiz yol bırakmamalı.Hırsızlıkları yolsuzlukları ortaya çıkarmalı. Ha şunuda unutmayalım; kendi ve ailesinin mal varlığınıda her sene açıklamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Bence Selahaddin başkan menfatinize uymayan birseyler yaptı ondan bukadar açıklama yapma gereği duydunuz.kilise konusundaki fikirlerinizi keske içinizde tutsaydıniz dinler özgürlüğü var malatya da
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Mhp il başkanı Dost acı söyler demiş ve doğru söylemiş maalesef ben de Selahattin Başkan'ın şahsına güvendiğim için oy verdim ama hayal kırıklığına uğradım. Dişe dokunur bir icraati olmadı asvalt ve kaldırım yapıp önünde poz veriyor. Bunlar belediyeciliğin rutin işleri zaten. Gerçi Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkanları da hayal kırıklığı çıktı, bu da Malatya'nın makus taihi olsa gerek. Bu şehir Münir Erkal'dan sonra belediye başkanı görmedi. Erkal; şehirler arası otogar, Esenlik Marketler, Şehir Mezarlığı, Kernek Şelalesi, Fahri Kayahan ve Yeşiltepe alt merkezleri, nakliyeciler ve galericiler sitesi gibi unutulmaz projelere imza atmıştı, kalsaydı hafif raylı sistem ve teleferik projesi vardı ama olmadı. Şimdi aday olsa gözü kapalı veririm.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yunus (2 yıl önce)
    Selahattin Başkan kendi oyuyla seçildi ittifak adayı olduğu için değil.Bağımsız koysa yine veririz ona oyumuzu helal
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Aynen alırdı üç beş oy.
    0
    0
    Yanıtla
  • Jülide (2 yıl önce)Yunus isimli kullanıcı yorumuna
    Ağam bu benim oyumdur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyacan (2 yıl önce)
    Mesut başkanın rahatsızlığı kiliseden bence. Ama unutulmamalı ki Avrupa ve amerikadada camiler var ve müslümanlar serbestçe ibadetlerini yapabiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Sayın il başkanı görüşlerinizin tamamının altına açık imza atıyorum hayatımda ilk defa Parti'ye değil sayın Gürkan a oy verdim Gürkan i müfettiş olduğu günlerden tanıyorum kamunun yararını her şeyin önünde tutan iyi bir devlet adamı idi kul hakkı yedirmez ve yemezdi Battalgazi belediyesinde yaptığı güzel işler ortada idi ama bende yanildigimi hissediyorum sayın Gürkan ekibini kuramadı,malum güç odaklarinin etkisine girdi,gözle görülür bir projeye imza atmadı,takdir ettiğim yönü kırsala hizmet götürürken parti vb ayrımcılık yapmadı,yani beydagina yine kar yağdı diyorum, bir il düşünün yirmi yıldan beri siyesetine 50 ye yakın insan karar veriyor,işte selahattin başkan bunlarin istememesine rağmen aday olmuştu,bundan dolayı çok ümitli idik,daha zamanı var inşallah yanilirim,yanilmaktan Malatya adına çok mutlu olurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Çıplak (2 yıl önce)
    Helal olsun Mesut başkan. Biri çıkmış ve kral çıplak demiş. Akplilerde ayakta uyusun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Malatya mizda Mehmet Yaşar Çerçi vardı bir zamanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT (2 yıl önce)
    Söylemlerin etkili olması için öncelikle inançlara saygı duymak lazım. Adı üstünde kilise orası elbette ayin yapacaklar.Biz bir bakkal açınca dualar ile açıyoruz..İnançlara saygılı olmak dinimizin emri olup Osmanlı da bu konularda hassasiyet göstermiştir. Başkan sizinle adaşız aynı zaman da mesela biz Almanya da bir cami açıp ertesi gün namaz kıldığımızda bize tepki gösterilse...Olmadı bu başkan dinlere ve ırklara saygı duymak öncelikle sizlerin görevi. Gürkan olayın da ise MHP kontenjanından belediyede meclis üyesi olan meclis üyeleri de YİMPAŞ yeri ile sizinle aynı düşüncede mi öyle ise neden meclis de red oyu vermemişler. Umarım eleştirdiğin gibi eleştiriye açıksındır. Mesut başkan yimpaş konusunda sizinle aynı fikirdeyim fakat haberde geçen diğer iki konunun iki idareci arasında konuşulup telkinlerde bulunmanız karşılıklı tartışmanız daha şık olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Tasarruf yapıyoruz diyip yine ihale ile devam ediyorlar maski ve Büyükşehir yine aynı özellikle su konusu nda hep aynı mütahitler.................. .
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Selahattin Gürkan'a gelene kadar yanlarındaki insanlar bu memleketin sahibi sanıyorlar kendini, lütfen bir belediyeyi gezin bırak çözüm üretmeyi doğru düzgün soruna cevap veren yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet ali (2 yıl önce)
    MHP İl Başkanı söylediklerinde haklı kısmen haklı.. Haksız olduğu tek konu ise kilise, Yurtdışında binlerce camii de nasıl namaz kılınıyorsa şehrimizde bulunan kilisede de Hristiyan yurttaşların ibadet etme hakkı var. Selahattin Başkan çevresinde gezdirdiği adamların güdümünden kurtulamıyor. yakın çalışma arkadaşları sayın başkana hiç bir değer katmadığı gibi, Başkanın zararına çalışıyorlar. Battalgazi belediyesindeyken ki ekibinin kat kat fazla imkanı olmasına rağmen ve daha fazla adam çevresinde gezdirmesine rağmen her geçen gün daha kötü bir izlenim bırakıyor Malatyalıların gözünde. Sayın başkanın biran önce yapası gereken yakın çalışma arkadaşlarını değiştirmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman1453 (2 yıl önce)
    hepiniz aynısınız susun bakalım nereye kadar 2023 az kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    yimpaş benzinlik ile ilgili yanlışada yanlış dediğiniz teşekkür ederim başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derebeti (2 yıl önce)
    İl başkanı kendi işine baksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Halal Olsun Dayioğli (2 yıl önce)
    Açıklamalara katılmamak elde değil çünkü kibir ve gurur abidesi haline gelmiş bir başkanın yetki ve görevlerinin birileri tarafından hatırlatılması gerekiyordu bunu öncelikle akp il başkanı yapması gerekirken ( gerçi kendileri Lordlar kamarasından oldugu için ) gerek bile duymamış ama ittifak ortağı il başkanı gerekeni söylemiştir tebrik ediyorum hislerimize tercüman oldugu icin kıymetli İl başkanına
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (2 yıl önce)
    Başkanım sıkma canını kendi kendini bitirdi Gruru kibir adamı bitirir Malatyalının gözünde bitmiş halk karşısında personel karşıda gitmesi için dört gözle bekleniyor otursa oy alamayacak farkında değil
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Merak etmeyin , bu seçimde hep birlikte ele ele şarkılar söyleyerek gidersiniz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    DEVAMI>>> Unutmadan Kızılay Vagon Fabrikası yatırımını da Sayın Selahattin başkan sahiplenip reklamını yapmıştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Mesut başkan haklı, kernek restorasyonu, yimpaş peşkeşi, gelir gelmez akmercandan ücretsiz milyonluk vip araç, megsaş ekmek büfelerinden karne ile ekmek alanların karneleri iptal edildi, megsaş ekmek büfesi çalışanlarına mesai vermemek için pazar günleri ekmek büfeleri kapalı Türkiyenin hiçbir yerinde halk ekmek pazar günü kapalı olmaz..!!! kendi yapmadığı bakanlıkların yaptığı hizmetleri sahiplenmesi mesela millet parkı, orduzu toki deprem konutları vs, daha ne yazayım bilmiyorum. sosyal belediyecilik sıfıra (0) ' a yakın, otobüs bilet fiyatı desen Türkiyenin açık ara mesafeye göre en pahalı toplu taşıması burda.... vizyon sahibi bir tane projemiz yok malesef.... İnsanın bir hedefi bir hayali olmalı sayın Selahattin Gürkan'ın Malatya için hayali nedir? hayalim dediği proje nedir bilmek istiyoruz, malatya ya metro hayali varmı mesela, her geçen gün artan trafiğe karşı yeniçevreyolu muhabbetinden başka bir çözümü varmı mesela... Malesef Malatya 10 yıl geriye gitti, gidiyor, Ahmet Münir Erkal gibi ufuk ve vizyon sahibi insan lazım Malatyamıza 20 senedir halen Ahmet Münir Erkal'ın mirasını yiyorlar sonradan başkan olanlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Kilise tamam. Cami yolda. Çok büyük bir cami projesi var. Cuma Camii diğer adıyla Selatin Camii. Seçim gelmeden bir de cemevi yapıldı mı ondan sonra gelsin oylar. Hangi partiden girerse girsin yüzde 70'in altına inmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Birbirinizden farkınız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Taraflı davranmıyor diye selehattin başkandan rahatsızlar. Selehattin baaşkan size fazla gelir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yimpaş peşkeş çekilmiş. Stadın oraya saçma bir park yapılmış. Her yerde Park metre. Trafik berbat. Bostanbaşı girişi felaket kötü. Orada 50 bin kişiye bir tane park açmış, başka alan yok. Okul yapılacak alan bırakmamışlar. Şehit Fevzi 2 yıldır yapılacak, yeni başladılar. Tecde yolu dar yapıldı, bostanbaşı kanalı derelik gibi. Yüzakı yakınca bağlantı yolları 3 yıldır yapılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla