SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Heyetinden İki Bakana Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-10-08 16:20:45
AKP Heyetinden İki Bakana Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP İl Başkanı İhsan Koca ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ile Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay’dan oluşan Malatya heyeti ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. İçişleri Bakanlığında gerçekleşen ziyarette Bakan Soylu Malatya heyeti ile birlikte kentte devam eden ve gerçekleştirilecek olan projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Malatya heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleşen ziyarette, 2020 yılında yaşanan depremin Malatya’da oluşturduğu hasar boyutu, deprem sonrası yapılan çalışmalar, afet konutlarının son durumu ele alındı.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ve görüşmelerinin çok verimli geçtiğini ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mirro (2 yıl önce)
    Seçim yaklaşıyor galiba nasıl çalışıyor lar helal olsun algısı aslında çay içmeye gitmişler afiyet olsun insanların gözünün içine sokmaya gerek yok Malatyalı biliyor Malatya için neler yaptığınızı yorulmayin her zamanki gibi keyfinize bakın vakit yaklaştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Allah aşkına bırakın malatyayı şu bu şehrini,ülke zamlarla ekonomik sıkıntılarla mahvolmuş,fakir ezilmiş bitmiş bir torba kömüre makarnaya mahküm edilmiş,memur işçi fakirleşmiş,eğitim bitmiş,saygı sevgi bitmiş,insanlık sizlere ömür gitmiş...bol bol devlet bütçesi ile bol bol heyet oluşturun bol bol gezin halkı kandırın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Malatya44 (2 yıl önce)
    Malatyamızın hakkı olan Karayolları 8.Bölge Müdürlüğünu, Elazığ B.Başlanı Şahin ŞERİFOĞULLARI ve Ak Parti Mv.li Metin BULUT merkez dışına taşımak için girişimde bulunmuştur. Merhum ÖZAL 80'lerde Karayolları 8 Bölge Müdürlüğünü Malatya Merkeze taşımak istemişti fakat ömrü vefa etmedi. Şimdi bu aziz hatıraya sahip çıkıp istihdam ve yatırım kaynağı olan 8.Bölge Müd.lüğünü Güzel Malatyamıza kazandıracak yürekli siyasilere ihtiyacımız var.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolge mudurlugu dwyip deyip oleceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Malatya44 (2 yıl önce)Halil isimli kullanıcı yorumuna
    İlimiz için 2. Ordu neyse Bölge Müdürlükleride odur. Lütfen İlimize sahip çıkalım, Malatyamızın buna ihtiyacı var. Bu arada merak etme bunu istedi diye kimse ölmedi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende 44malatya44 Baktı bu yazdıklarına hiç alakam yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (2 yıl önce)
    Çok verimli geçmiş.Kime göre verimli ne konuştunuz ne talep ettiniz Malatyanın hangi sorununu iki bakanımıza sundunuz. Böyle haber bültenimi olur verimli geçmişmiş. Sizin seçen bizleriz ama bize paylaştığınız sorunları talepleri bültene ekleme gereği bile duymayacaksınız. Valla sizinki iyiymiş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Hakan (2 yıl önce)
    Bülent Tüfenkçi'yi Malatya da unutmuşlar! Ha birde MBB Selahattin Gürkan'ı unutmuşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent Yasar (2 yıl önce)Ahmet Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bunların ki hizmet değil gruplaşma.
    0
    0
    Yanıtla