SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Yaralandı, Helikopterle Malatya'ya Gönderildi

0
Güncellendi - 2021-10-09 17:49:44
Ağır Yaralandı, Helikopterle Malatya'ya Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir genç yaralandı. Yaralı gencin durumu kritik olunca hava ambulansı ile Malatya’ya sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, D-300 devlet kara yolu Somuncu Baba Bulvarında karşıdan karşıya geçmeye çalışan 15 yaşındaki Melih K, Battal K. yönetimdeki 34 ABM 047 plakalı Ford marka otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza yerine çağrılan ambulansla Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin durumu ağır olması nedeniyle, doktorlar tam donanımlı hastaneye gitmesi gerektiği kararını verdi.

Malatya merkezde konuşlu bulunan hava ambulansı, yaralı genç için istendi. İlçe stadına inen hava ambulansı ile yaralı genç Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • hasan balcı (2 yıl önce)
    sağlık ocağı gibi hastane açarsanız ne olsa malatya merkeze yollarsınız.Acil müdahelede tam teşekküllü olmalı hastaneler.tamam cildiye,endokrin vb. olmaya bilir ama genel cerrahi,plastik cerrahi,ortapedi tam olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Chp gelince yapacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)Baytar isimli kullanıcı yorumuna
    Denemeden bilemessin
    0
    0
    Yanıtla
  • zalım (2 yıl önce)
    helikopter nereye indi sayın editör
    0
    0
    Yanıtla
  • İlçe stadı diye yazmış ta
    0
    0
    Yanıtla