SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşini Kaçıranın Kardeşini Öldürdü

0
Güncellendi - 2021-10-16 16:46:43
Eşini Kaçıranın Kardeşini Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

MALATYA'DAN ÇORLU'YA GİTTİ.. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda, katil zanlısı olarak gözaltına alınan Necati Özdemir tutuklandı. Zanlının ilk ifadesinde Hasan Koyuncu’yu karısını kaçıran ağabeyi Y.K.'nin yerini söylemediği için öldürdüğü öğrenildi.

Olay, önceki gün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Seyhsinan Mahallesinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. İddialara göre, Malatya’da ikamet eden ve işyeri bulunan katil zanlısı Necati Ö.’nün yanında çalışan Y.K. bundan yaklaşık 6 ay kadar önce Necati Ö.nün eşiyle birlikte kayıplara karıştı. Kaçan karısının ve onu kaçırdığını düşündüğü eski çalışanı Y.K.‘nin izini süren Necati Ö., Y.K.’nin kardeşi Hasan Koyuncu’nun Çorlu’da bir iş yeri olduğunu öğrendi.

Yerini söylemeyince öldürdü

Zanlının ifadesine göre dükkana gelerek, Hasan Koyuncu ile konuşmaya başlayan Necati Ö. yaşanan tartışma üzerine yanında getirdiği silahla Hasan Koyuncu’yu vurarak öldürdü. Koyuncu’yu öldüren Necati Ö. daha sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edildikten sonra mahkemedeki ifadesinde pişman olduğunu öne süren zanlı, sevk edildiği adli mercilerce tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bulent (2 yıl önce)
    Ne gereği vardı kardeşim olan sana oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • ozputurge (2 yıl önce)
    ah gardaş olan sana oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yazık ettin kardeş kendine, herkes kendisine yakışanı yapar. Zaten seni silmiş istemeyen biri için ömrünü hapishanede çürütmeye degermiydi? Onlar hayatlarına kaldığı yerden devam edecek eline ne geçti ??
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Ellerine sağlıl kaçan ve kaçıranda ölmeli
    0
    0
    Yanıtla