SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye, Kızılcabölük'ü de Geçti

0
Güncellendi - 2021-10-17 19:41:04
M.Yeşilyurt Belediye, Kızılcabölük'ü de Geçti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahasında Denizli ekibi Kızılcabölükspor’u Volkan Serim ve Alpay Aldemir’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

STAT: Yeşiltepe

HAKEMLER: Burak Güner, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Yahya Kemal Yurtbilir, Muhammed Mehmetcan

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 5. Fatih Gürden (Dk.46 Deniz Ataç), 7.Alpay Aldemir (Dk.90 Furkan Karabatak), 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.85 Avni Kürşat Özmen), 21.Selim Dedekoç, 22.Salih Sarıkaya, 29.Caner Yılmaz (Dk. 56 Musa Buğrahan Kavaklı), 44.Erhan Gözetlik, 55.Burçin Yüksel, 99.Volkan Serim.

YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 3.Ulaş Girgin, 10.Deniz Ataç, 11.Avni Kürşat Özmen, 27.Musa Buğrahan Kavaklı, 28.Furkan Karabatak, 77.Sinan Yazıcı.

TEKNİK SORUMLU: Hayati Palancı

KIZILCABÖLÜKSPOR: 85.Amaç Ulaş Bayram, 5.Ali Aydın, 7.Adem Aydın (Dk.85 Can Bayırkan), 8.Alpay Eroğlu, 9.Mehmet Kaan Türkmen, 11.Furkan Şamil Çetin, 20.Yunus Emre Karakaya, 23.Anıl Yıldırım, 30.Mehmet Akif Şerifoğlu (Dk.71 Mustafa Altun-Dk 83 Emre Tekin Pınar), 49.Kıvanç Salihoğlu (Dk.71 Yiğit Kadıoğlu), 59.Vedat Saygı.

YEDEKLER: 53.Muzaffer Sarıibraihim, 4.Mustafa Acar, 6.Mustafa Altun, 10.Emre Tekin Pınar, 14.Furkan Çetinkaya, 17.Can Bayırkan, 21.Yiğit Kadıoğlu.

TEKNİK SORUMLU: Hasan Şermet

GOLLER: Dk.16 Kıvanç Salihoğlu (Kızılcabölükspor), Dk.23 Volkan Serim (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Dk.33 Alpay Aldemir, Dk.45 Fatih Gürden Dk.55 Erhan Gözetlik, Dk.75 Selim Dedekoç (Yeşilyurt Belediyespor), Dk.45 Alpay Eroğlu, Dk.66 Adem Aydın (Kızılcabölükspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Selçuk-İzmir (2 yıl önce)
    Tebrikler. Ancak başta koca Yeşilyurt ilçesi olmak üzere futbol şehri Malatya dan 15-20 kişi ile izleniyor maçlar. Bu takım şampiyonluğa koşuyor. Çok üzüldüm TV'de boş trübünleri boş görünce.Amatör küme maçlarında dahi daha fazla seyirci var.Hayati PALANCI Hoca'yı ve futbolcuları tabi yönetimi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyamed (2 yıl önce)
    Tebrikler emeğinize sağlık daim olsun basariniz. Artı hedef süper lig olsın malatya derbisi gormek istiyik?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Tebrikler emeginize saglik
    0
    0
    Yanıtla