SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Öğretmen Koronaya Yakalandı, Kurtulamadı

0
Güncellendi - 2021-10-17 23:17:58
Genç Öğretmen Koronaya Yakalandı, Kurtulamadı
A- A+ PAYLAŞ

SEZARYENLE ALINAN BEBEĞİ DE ÖLDÜ.. Hamile iken Eylül ayında koronavirüse yakalanan 27 yaşındaki lise öğretmeni, tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da görev yapan Melek İnci Göktuğ (27)'un  daha önce sezaryen yöntemi ile alınan bebeğinin de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

CHP’den, 2014 yılındaki yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hakan İnci’nin amcasının torunu olduğu öğrenilen Melek İnci Göktuğ, özel bir lisede Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yaptığı Şanlıurfa’da Eylül ayında koronavirüse yakalandı.

Bir süre tedavi gören ve Covid-19’u atlatan, ancak toparlanamayan genç öğretmen Melek İnci Göktuğ'un bu süreçte, bebeği sezaryenle alındı.

Genel durumu kötüleşen Melek İnci Göktuğ, tedavisinin Malatya’da devam etmesi amacıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne nakledildi ve tedavisi burada sürdürüldü.

Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki tedavisi yaklaşık 3 hafta devam eden Melek İnci Göktuğ, tüm müdahalelere rağmen, 16 Ekim 2021 tarihinde yaşam mücadelesini kaybetti.

Melek İnci Göktuğ, 17 Ekim Pazar günü, Malatya Şehir Mezarlığı Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Dört yıllık evli genç kadının, daha önce sezaryenle alınan bebeğinin de Şanlıurfa'daki hastanede öldüğü öğrenildi.

Hakan İnci, “Yeğenim Melek, Covid savaşını kaybetti”

CHP’den 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hakan İnci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeğeni Melek İnci Göktuğ’un vefatından duyduğu üzüntüsünü dile getirdi.

Yeğeni Melek İnci’nin uzun süredir verdiği Covid-19 savaşını, “Mübarek Kandil Günü” kaybettiğini vurgulayan Hakan İnci, yeğeninin fotoğrafı eşliğinde paylaştığı mesajda şunları söyledi:

“Amcam oğlu Ali İnci’nin kızı, yeğenim Melek uzun süredir vermiş olduğu Covid hastalığı savaşını kaybederek, bu mübarek Kandil günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başımız sağ olsun…”

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • abuzer (2 yıl önce)
    her ölüm zor ama genç olursa tarifsiz kalanlara sabır Melek e rahmet diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Rabbim mekanı nur etsin,genç bir yaşam hayatın baharında,ölümün bir nefes kadar yakın olduğunu unutmadan insanca yasamayı öğrenmeliyiz.ailesine sevenlerine sonsuz sabırlar ihsan eylesin Yüce yaradan
    0
    0
    Yanıtla
  • Muammer Yıldırım (2 yıl önce)
    Mekanı Cennet olsun. Rabbim sahiplerine sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın.
    0
    0
    Yanıtla