SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Müdür I.OSB Sanayicilerini Bilgilendirdi

0
Güncellendi - 2021-10-20 08:50:34
Genel Müdür I.OSB Sanayicilerini Bilgilendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yatırımcıları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü ile araya getirerek, son teşvik uygulamaları hakkında bilgilendirdi. 

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen toplantı da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Yurdal Şahin, yatırımcılarla bir araya geldi. 

Kısa bir süre önce göreve gelen Malatya 1. OSB Yönetim Kurulu’nun davetlisi olarak Malatya’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Yurdal Şahin, yatırımcılara  6.Bölge Yatırım Teşvikleri ve Cazibe Merkezleri konusunda bilgi verdi. 

Toplantıda Malatya 1. OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Baştürk, 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Topgül, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu,1. OSB Müdürü Remzi Yaşar, 2. OSB Müdürü Vahap Erdem, yatırımcılar katıldılar. 

Şahin, Malatyalı yatırımcıları yatırım teşvik sistemini detaylı bir şekilde anlattı.  

Şahin, Malatya 1. OSB yönetim Kurulu ile birlikte bazı fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  

Malatya 1. OSB Yönetim Kurulu’nun bilgilendirme toplantılarına devam edeceği öğrenildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Derman Herzaman (2 yıl önce)
    Güzel bir etkinlik, ama adam gelmiş Ankaradan, bu iş olacaksa Sadık nerde. Oda başkanı, o var mı yokmu? Olsa ama önde kendi olurdu. Demekki odada möhöm işleri varmış ki. Ama niye yok bu da önemli ama. Yinede oguz iyidir. En azından millete kayısı ikram ediyi. Tanıtıyı bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (2 yıl önce)
    Sistemde bir sorun var. Sanki bu teşvik ve destek binlerce küçük sanayici için olup bunlardan onlarca büyük sanayici çıkarabilsek memleket olarak daha faydalı olacak. Mevcut fabrikaların makinalarını yenilemek amaçlı olursa sistem hantallaşır. Yenilenen sistem hantallaşır mı..!! Evet sistem büyümeye ve küçükleri büyütmeye yönelik değil ise makina yenileme ile aynı ebatta kalan fabrikalar ve aynı istihdam ile devam ederiz. Sistem hatalı yukarıdan aşağı Planlama strateji öngörü sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • baran (2 yıl önce)
    honi moske, lo honi susyal mesafe.
    0
    0
    Yanıtla