SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Eğitimin 2 Şefi Korona Kurbanı

0
Güncellendi - 2021-10-21 17:11:39
Milli Eğitimin 2 Şefi Korona Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da milli eğitim camiasında görevli 2 şef, birer gün arayla covid-19 nedeniyle tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybettiler.

Edinilen bilgiye göre Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şubesi Şefi Mustafa Türkalp (49) ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Murat Hasçelik (41) bir süre önce yakalandıkları korana virüs hastalığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındılar. Yaklaşık 3 hafta önce Covid-19’a yakalanan Mustafa Türkalp, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Murat Hasçelik ise Turgut Özal Tıp Merkezinde durumları kötüleşince entübe edildiler. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Türkalp önceki gün, Murat Hasçelik ise dün vefat etti.

Evli ve 4 çocuk babası Mustafa Türkalp’ın cenazesi memleketi Erzincan’a gönderilerken evli ve 3 çocuk babası Murat Hasçelik’in cenazesi ise Malatya Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • deniz ışık (2 yıl önce)
    muradım zaten moralmen kırık kalbim seni görünce dahada üzüldüm ALLAH rahmet eylesin peygamber efendimize komşu olasın inşallah amin amin amin ben senden razıydım ALLAH'da razı olsun kardeşim çocuk yaşta babasını kaybetmiş yetimim ama insan,adam gibi adam diyeceğim insanların başındaydın. rabbim annene ablalarına eşine çocuklarına sabır ihsan eylesin :(
    0
    0
    Yanıtla
  • zurna44 (2 yıl önce)
    Allah (cc) rahmet etsin, yakınlarına sabır versin. Okullar acilen kapatılmalı gidişat iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44darende (2 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Milli eğitim e gelen giden iş yoğunluğundan sebep cok buda haliyle coronaya davetiye çıkarır oldu. Mesai 10.00 ile 16.00 arası olsun yoksa allah muhafaza önüne gicilemez bir hal alacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Okullarda temaslı olarak karantinaya alınana öğrenciler dersanelere sokaklara gidiyor.Kontrol yok.hatalı uygulamaların kurbanı oluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Rahmet Etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    makamları cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Amim
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Anlamadığım tek şey aşıya rağmen pozitif vakalar ve ölümler hiç azalmıyor diğer bir konu toplum olarak önlemleri bırakmış durumdayız kontrol ise hiç yok eğitim camiasının başı sağolsun kardeşlerimize rahmet diliyorum mekanları cennet olsun Allah kederli ailelerine sabırlar versin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • AŞILI VATANDAŞ (2 yıl önce)Eğitimci isimli kullanıcı yorumuna
    Şu an virüs yayılımını ateşleyen her yer açık,restoranlar,kafeler,çay ocakları,okullar,dersaneler vs.Ayrıca artık marketlerde bile insanların yarısı maskesiz.Bu rahatlık ve serbestlik aşısız dönemde olsaydı günlük sayılar yüzbinleri bulurdu.Şu an aşı sayesinde sağlık sistemi ayakta kalabiliyor.Aşı olmayanlar,maskesiz gezenler virüs yayılımını artırarak belki birilerinin hayatını kaybetmesine neden oluyor.Ama belliki bunu umursamayanlar var!! Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok güzel bir açıklama, aklınıza sağlık?
    0
    0
    Yanıtla