SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biraz Kredimizi Tükettik, Çok Şükür Kazandık"

0
Güncellendi - 2021-10-22 23:56:37
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig'de Altay'ı 2-1 yendikleri maçta aldıkları 3 puanın önemli olduğunu belirtti.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Gevrek, maç boyunca takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Karşılaşmada iyi oynayarak önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Gevrek, "Üç puan almak önemliydi. Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 yenerek 3 puan aldık. Bu maçın kazanılması önemliydi, deplasmanda kazandığımız maçı burada 3 puanla taçlandırdık. İyi bir yoldayız, iyi bir takımımız var. "diye konuştu.

Beş hafta kazanamayan bir takımın taraftarının önünde önemli bir galibiyet aldığına dikkati çeken Gevrek, şunları kaydetti:

"Herkesi tebrik ediyorum, çıkışımız devam edecek. Hocamız iki maçında da galibiyet aldı, artık önümüzdeki Kasımpaşa maçına bakacağız. Maç maç gidiyoruz, 5 maç üst üste kaybettik, hakikaten biraz kredimizi tükettik. Çok şükür iki maç üst üste kazanarak hem moral hem de konum anlamında iyi bir yere geldik. Maraton uzun. Önümüzdeki Kasımpaşa maçını deplasmanda kaybetmeyeceğiz, oradan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz."

Stattaki taraftar sayılarının yavaş yavaş artmaya başladığını belirten Gevrek, "Bilet fiyatlarını Anadolu takımlarının ortalamasını alarak belirledik, en ucuz biziz. Bilet fiyatlarıyla alakalı taraftarımızın talebi varsa değerlendiririz. Maçı bugün kazandık ama taraftarın desteğiyle kazandık. Taraftarın takıma destek olarak sahip çıkması çok önemli, bugün burada yaşadık. Bundan sonraki maçlarımıza da taraftarımızı davet ediyoruz. Bu stadı doldurarak oynamak istiyoruz. Hafta içi olmasına rağmen gelen taraftarlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Tf44 (2 yıl önce)
    İyi bir takımımız var.diyorsun ama iyi bir takımımız yok bence sen bile inanmıyorsun Kasımpaşa yi yenebilecegine düşme hattına aramızda sadece üç puan var.farkindamisin bilmem ama kazandığımız maçları çok Zor kazanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    İnşallah futbolcuların alacaklarını zamanında ödersinde yeni bir kriz çıkartmadan sorunsuz şekilde sezonu bitiririz.Sumudica yolladığın diğer hocalara benzemez ufak bir kriz çıksa bırakır ve seni rezil eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Arkadaşlar belki kızacaksınız ama söyleyeyim 3 -5 tl'nin hesabını yapmıyorum ama şunu sorayım kombine almıştık pandemi çıkınca 2 ci yarı maçlarına gidemedik o haklarımızı neden vermiyorlar kendi alacaklarının hesabını iyi yapıyorlar mesela kart ücreti sadece soruyorum bunlar bizim hakkımız değilmi haklarımızı iade etseler ez az 5-6 maç alacağımız var içerden insanlar tekrar maçlara gidebilirler diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Düşünceniz ve talebiniz gayet olağan kim neden olumsuz tepki göstersin ki? Bu konuda yönetimin duyarlı olması gerekir .sizde bende çok iyi biliyoruz ki ses çıkmaz .sesin çıktığı zamanlar galibiyetler sonrası şöyleydi böyleydi çok iyiydik sesleri yükselir.goztepe kulübü bu konuda gerçekten örnek bir klüp...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tam bir Malatyalı (2 yıl önce)mehmet yuksel isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle haklı bir düşünce. 2. yarı statlar kapalıydı. kombinelerin parası peşin alındı ama biz maça gidemedik. şöyle bir şey söyleyeyim (bu haksız olduğunuz anlamı taşımasın) statlar kapalı iken verdiğim kombine de kulübüme helali hoş olsun. zor zamanlarda bir gelir kaynağı olan kombineler belki seyircisiz zamanlarda bi yardım amacı taşır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Galibiyet alındı başkan basına boy boy poz vermeye başladılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Stad yapılmayacak en yanlış yeri nasıl kim tespit etmiş çok merak ediyorum. Gerçi genelde öyle. Şimdili devlet yönetiminde önce yanlış yapılıyor, sonra düzeltilmeye çalışılıyor. Develtin parası çok ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tam bir Malatyalı (2 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Resmen boş konuşmuşsun. Stat yapılması gereken en güzel yere yapılmış. sırf yorum yapmak için yazmışsın. neyin kafası bu anlamış değilim. nereye yapılacaktı peki. Malatyapark arkasındaki otoparka mı yapılacaktı. otogar için de 1999 yılında aynı tepki olmuştu. şimdi diyorlar keşke Taha tekstilin oralarda olsaydı çok içerde kalmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Satadin yeri eski yer olmalı parası olmayan gidemez en az üç saat yolda geçiyor bura İstanbullu en kıssa zamanda Battalgazi Belediyesi'nin yeri ile yer değişmeli kapalı çarşının üstü demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (2 yıl önce)
    Syn başkan, ms klübünde başkan olarak bulunduğunuz süre zarfında emeğiniz elbette inkar edilecek değil. sayısı pek azimsanmayacak birçok taraftar ve klüp arasinda artık doku uyuşmazlığı oluşmuş ve kronik bir vaziyet almış olduğunu düşünüyorum. Bu takımın ana renkleri nedir(sarı siyah -sarı kırmızı)? 27400 kisilik stadın 5 te biri bile neden dolmuyor? danışmanlariniz veya müşahade bulundugunuz kişiler sizleri yanlış veya eksik bilgilendirmelerde mi bulunuyor?bu takımı istanbulda mı yönetmek doğru olanı bu mudur?takımın şeffaf ekonomik dengeleri nedir? ...uzayıp giden bircok soru cevabını beklemekte.. bu taraftar sizlerin bazı konularda yalnız kaldığını da görüyor ve bazen sizlere istifa tepkisi gösterse bile üzülüyor . bu şehrin kendi takımına kaybolan futbol sevgisinin mimaŕı siz veya bir başkası olmasın çok kırılgan ve hassas bir taraftarımız var bu mutlaka göz önünde bulundurulmalı .başarılarınız malatyaspor nezdinde daim olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Tebrikler başkan teşekkürler ederiz..şu stadın yerini bir değişsen gidip maç seyretmek bir işkence
    0
    0
    Yanıtla
  • sizin evin bahçesi müsaitse oraya alalım :) sanki masa yeri değiştiriyo
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)sdt isimli kullanıcı yorumuna
    :)))))))))
    0
    0
    Yanıtla