SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Malatya Tanıtım Günlerine Katıldı

0
Güncellendi - 2021-10-23 15:08:54
Vali Malatya Tanıtım Günlerine Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, açılışında hazır bulunamadığı Malatya Konfederasyonu (MAKON) ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Arslantepe’den Yenikapı’ya” temalı Malatya Tanıtım Günlerine bir gün sonra katıldı.

Malatya Tanıtım Günleri kapsamında etkinlik alanında İstanbul’da yaşayan Malatyalılara ve etkinliğe katılan misafirlere Malatya’da yapılan, devam eden ve yapılacak olan projelerin tanıtıldığı Malatya Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, Kurum ve Kuruluşların stantlarını gezen Vali Aydın Baruş, İstanbul’da yaşayan memleket özlemi çeken Malatyalılara ve etkinliğe katılan misafirlere  tarih, kültür ve yöresel lezzetlerinin tanıtılması açısından Malatya Tanıtım Günlerinin önemini vurguladı.

Vali, UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesine girmeye hak kazanan Arslantepe Höyüğünün Malatya için büyük önem taşıdığını ifade ederek tüm İstanbulluları “Arslantepe’den Yenikapı’ya” temalı Malatya Tanıtım Günlerini gezip görmeleri için davet etti.

İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 24 Ekim tarihine kadar sürecek olan Malatya Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Malatya’nın tarihi ve kültürü başta olmak üzere turistik ve doğal güzellikleri, yöresel yemekleri ve birçok ürünü misafirlere tanıtılacak.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Meliha (2 yıl önce)
    Allah aşkına Malatya dediğiniz 700-800 bin nüfusu olan ufak bir memleket. Ankara'nın bi ilçesi kadar var yada yok... Malatya Elazığ gibi yerlere atom bombası düşse gazetelerde üçüncü sayfalarda ancak yer alırsınız. Bir de tanıtım günleri deyince teknoloji de bir buluş var sandık. Ama tebrik edilecek bir yanınız var. Anadolu'nun butik bir şehri olmanıza rağmen haber sitesi açmayı akıl etmişsiniz Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyin kafasındasın? Etkinliğin amacı belirtilmiş zaten. İstanbul da geleneksel olarak bir çok şehir bu etkinlikleri yapıyor yıllardır. Butik bir şehir dediğin Malatya Türkiyenin 30 büyükşehrinden birisi. Dünyanın kaysı meyvesi üretiminde merkezi. Siz önce kendinize bakın. Biraz bilgi ve kültürünüzü artırın sonra yorum yapın.
    0
    0
    Yanıtla