SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye, Alanya'da Farklı Yenildi

0
Güncellendi - 2021-10-23 19:25:15
M.Yeşilyurt Belediye, Alanya'da Farklı Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 9.haftada konuk olduğu Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’a 3-0 mağlup oldu.

Lig’de 7 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan Yeşilyurt Belediyespor, 9.haftada deplasmanda Alanya Kestelspor ile karşı karşıya geldi. Turuncu yeşilliler, ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

STAT: Alanya Milli Egemenlik Sahası

HAKEMLER: Göksu Furkan Güngör, Mücahit Şentürk, Kağan Yıldızlar, 4. hakem Tolga Tuna

ALANYA KESTELSPOR: 41.Onur Behiç Özalgan, 34.İbrahim Ethem Sevinç, 68.Vehbi Furkan Yıldırım (Dk.78 Mutlu İlengöz), 5.Talha Özler, 4.Murat Şimşek, 6.Salim Farsak, 20.Alp Huy, 77.Cihan Halil (Dk.58 Ahmet Ülük), 99.Batuhan Kurt (Dk.78 Samet Bulut), 10.Ali Berke Timurcioğlu (Dk.61 Hüseyin Erkan), 17.Ahmet Buğrahan Tuncay

YEDEKLER: 97.İsmail Ünal, 70.Berkay Arı, 16.Mutlu İlengöz, 8.Hüseyin Erkan, 7.Murat Sevimler, 11.Ahmet Ülük, 9.Samet Bulut

TEKNİK SORUMLU: Fahrettin Sayhan

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 5.Fatih Gürden (Dk.46 Caner Yılmaz), 7.Alpay Aldemir (Dk.61 Furkan Karabatak), 14.Caner Çolak (Dk.74 Avni Kürşat Özmen), 17.Metehan Andaç Özlü, 21.Selim Dedekoç (Dk.80 Ulaş Girgin), 22.Salih Sarıkaya, 27.Musa Buğrahan Kavaklı (Dk.46 Deniz Ataç), 44.Erhan Gözetlik, 55.Burçin Yüksel, 99.Volkan Serim

YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 3.Ulaş Girgin, 10.Deniz Ataç, 11.Avni Kürşat Özmen, 29.Caner Yılmaz, 28.Furkan Karabatak, 77.Sinan Yazıcı

TEKNİKSORUMLU: Hayati Palancı

GOLLER: Dk.12 Ahmet Buğrahan Tuncay, Dk.17 Talha Özler, Dk.87 Ahmet Ülük (Alanya Kestelspor)

SARI KARTLAR: Batuhan Kurt (Alanya Kestelspor), Fatih Gürden, Selim Dedekoç, Caner Çolak, Metehan Andaç Özlü (Yeşilyurt Belediyespor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Ercan YILDIRIM- Alanya Postası

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    bu sonuc takima yakismadi isallah gelecek maclarda daha iyi sonuclar alirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediye sonuca gidecek iyi futbol oynamıyor.Aldığı galibiyetler rakibin daha zayıf olmasından kaynaklanıyor.Mevcut Teknik direktör yerine iyi bir hocanın getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk-İzmir (2 yıl önce)M.Sinan Öztan isimli kullanıcı yorumuna
    Sinan kardeşim bu takımı bu lige Hayati hoca getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Öztan 'nın görüşüne katılıyorum. Takım coşkulu, rakibi bunaltan akan oyunda posizyonlar bulan oyun oynamıyor. Selçuk bey Hayati hocanın takıma 3.liğe çıkmasında mutlaka katkısı var.Ancak bu demek değil ki bu takımı ilelebed çalıştıracak.
    0
    0
    Yanıtla