SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çolakoğlu ve Toygar'da Stablize Çalışması

0
Güncellendi - 2021-10-24 15:02:44
Çolakoğlu ve Toygar'da Stablize Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çolakoğlu ve Toygar mahallelerinde toplam 7 kilometrelik stabilize çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin bu çalışması vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Toygar Mahalle Muhtarı Muhittin Doğan, “Mahallemizin yolu çok bozuktu. Burası çok işlek bir yol. Evlerin yoğun olduğu bir mevki. Yazın toz, kışın ise çamurdan dolayı büyük sıkıntı yaşıyorduk. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyorum. Başkanımıza mahalledeki sorunumuzu ilettik ve talimatı üzerine kısa süre içinde burada stabilize çalışması gerçekleştirildi. İnşallah bu çalışmalarla vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Battalgazi Belediyemiz gerçekten çalışıyor, ilçenin her bir karesine hizmetler götürüyor. Alt yapı oluşturuldu ve inşallah gelecek senede asfalt çalışması gerçekleştirilir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız