SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Atölyede Yangın

0
Güncellendi - 2021-10-25 02:28:02
Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Atölyede Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sanayi sitesindeki bir kereste atölyesinde çıkan yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından çevreye sıçramadan söndürüldü.

Küçük Sanayi Sitesi'nde kereste atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar, gazetecilere, yangına kısa süre içerisinde müdahale ettiklerini belirterek, "6 araç ve 18 personelle yangın kontrol altına alındı. Yakın olduğu için bir dakika içerisinde yangına müdahale edildi. Başka bir yere sıçramadan yangın söndürüldü." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız