SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gece Gündüz Çalışıp İktidara Taşıyacağız'

0
Güncellendi - 2021-10-25 02:27:23
'Gece Gündüz Çalışıp İktidara Taşıyacağız'
A- A+ PAYLAŞ

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle sebebiyle bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti’nin, Meral Akşener liderliğinde 25 Ekim 2017 tarihinde kurulduğunu ifade eden Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, “İyiler hareketi bugün 4 yaşında. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile halkın teveccüh gösterdiği bir parti olmuştur. İyiliğin bulaşıcı olduğunu her zaman söylüyoruz. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Malatya İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Gece gündüz çalışacağız ve partimizi iktidara taşıyacak, Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Klavyeciler rüyalarda geziyor, inşallah uyanmazlar...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Rüyanızda iktidar olursunuz ancak ?
    0
    0
    Yanıtla