SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2021-10-25 02:58:50
'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ projesi kapsamında sürücülerde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla yapılan çalışmalarda Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerdeki çalışmalarıyla projeye destek vermeye devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılında “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” projesi kapsamında; sürücülerde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yaya trafiğinin yoğun olduğu ana caddeler ile okul bölgelerinde yatay ve düşey zemin işaretlemelerine devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi proje kapsamında merkez ve ilçelerde yaya geçiş alanlarında zemin işaretleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 71 adet önce yaya figürü, 312 adet yaya geçidi çalışması yapıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından güvenli bir seyahat imkânı sunmak amacıyla Malatya genelindeki yollarda yol çizgi çalışmasının yanısıra yatay ve düşey işaretleme çalışmaları ile birlikte trafik işaret ve işaretleme levhaları ile yollar güvenli hale getiriliyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Necmettin Önal (2 yıl önce)
    TCDD 5. Bölge önünden ne karşıya ne istasyon yönüne geçmek mümkün değil ayrıca bölge binası karşısında bulunan ray taksinin binasının olduğu kısma yaya yolu yapılmış ama sürücüye orada yaya yolu olduğunu gösterir işaret levha yok yani demem o ki insanlar yaralanmadan ölmeden önce önlem alınsın sabah işe gittimizde öğlen yemeğe gidip geldiğimizde büyük sıkıntılar cekmektegiz inşallah sn büyükşehir belediye başkanım Selahattin Gürkan bey bu uyarıyı görürde konuyu takip eder
    0
    0
    Yanıtla