SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Zaman Kendimi Burada Yalnız Hissetmedim"

0
Güncellendi - 2021-11-25 16:13:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "Galatasaray karşısında yenen taraf olmak için uğraşacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor’da çalışmalar sürüyor. Zorlu maçın hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri'nde devam eden sarı-siyahlılarda Benjamin Tetteh, takımla birlikte bireysel çalışmalara başlarken, Giresunspor maçında sakatlanan Sadık ve Wallace’ın ise bu hafta forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı.

Yeni Malatyaspor’un 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde geride kalan Giresunspor mağlubiyetinde iyi bir mücadele sergilemelerine rağmen gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediklerini ifade eden Mounir, "Giresunspor karşılaşması iki takım için alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir maçtı. İki takımın da puan alması lazımdı. Maçın ilk devresi başa baş gitti. İkinci yarıda Giresun'un kazandığı penaltı sonrası 1-0 öne geçtiler. Daha sonra bizde şans bulduk. Aslında maçın başından itibaren şanslar bulduk. Ama gol atamadık. İstemediğimiz bir mağlubiyetle sahadan ayrıldık" dedi.

Bu hafta Galatasaray karşısında, daha önceki maçlar gibi aynı motivasyonla çıkacaklarını dile getiren Mounir, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti. Futbolun bir takım oyunu olduğunu da ifade eden Mounir, "Hiçbir zaman kendimi burada yalnız hissetmedim. Aksine benim kadar yetenekli birçok takım arkadaşım burada. Aslında bizim güçlerimizi birleştirip daha iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Hiçbir zaman burada kendimi yalnız hissetmedim" diye konuştu.

Her maçın kendileri için zor olduğunu da kaydeden Mounir, "Takım olarak gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek hiçbir maç zor değil. Her maçta kaybetme veya kazanma ihtimalimiz var. Galatasaray karşısında biz yenen taraf olmak için uğraşacağız. Bu önümüzdeki maç ve diğer oynayacağımız maçlar için geçerli. Hiçbir rakibe farklı gözle bakmıyoruz. Diğer maçlara nasıl hazırlandıysak, Galatasaray maçına da aynı disiplinle hazırlanacağız ve buna da aynı motivasyonla çıkacağız" diye konuştu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • vatansever (2 yıl önce)
    sen böyle futbol oynamaya devam et kesin yeneriz fark bile atarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Kesin yeneriz
    0
    0
    Yanıtla