SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Göçmen Operasyonu, 32 Gözaltı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da vatandaşların ihbarı üzerine, öğleden sonra ve akşam saatlerinde, şehir giriş ve çıkışlarında polis ekiplerince yapılan operasyonlarda il genelinde 32 kaçak göçmen yakalanarak gözaltına alındı. 

OPERASYON YAPILDI

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; Malatya il genelinde düzensiz göçmenlere yönelik ihbarlar nedeniyle kaçak göçmenlere yönelik operasyon başlatıldı.  

Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonlarda 32 düzensiz göçmen yakalanarak gözaltına alındı. 

Afganistan, Pakistan, Bangladeş uyruklu olduğu belirlenen kaçak göçmenler Yabancılar Şubesine götürülerek burada haklarında adli ve idari işlem başlatıldı. 

Kaçak göçmenler  Emniyetteki işlemlerin ardından İl Göç Müdürlüğüne bağlı Geri Gönderme Merkezine teslim edilecek.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Yıllar önce sınnırımızdaki mayınlar temizlendi ülke göçmen deposu oldu milyonlarca göçmeni bu fakir fukara milletimiz bu yükü kaldıramaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (2 yıl önce)
    Malatyada binlerce SURİYELİ var onlar ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • erolll (2 yıl önce)
    Arkadaş devlet ne iş yapar bu ülke neden bu kadar sahipsiz sen çık Afganistan Bangladeşten kalk Malatya'ya gel hiçmi yol kontrolü olmaz bu nasıl bir iştir sorumlular derhal sorgulanmalidir ihmali olana gereken ceza verilmelidir çok üzgünüz bu duruma...
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    ülke yol geçen hanı olmuş ...bizde avrupaya kaçalım
    0
    0
    Yanıtla
  • RIZA ESEN (2 yıl önce)
    YAZIKTIR ÜLKEM HALKINA bunca yabancı 10 bilemedin 20 yıl sonra ülkede azınlığa düşeriz artık gerekli uygun şekilde çözüm bulunsun ülkesine dönsün tüm yabancılar olaylara bakın istanbulda gruplar arasında çıkan çatışmada suriye afgan ırak diye devam eden olaylar var ülkem birleşmiş milletler kampı gibi olmasın artık biran önce toparlansın
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Memleket memleket olmaktan çıktı, göçmen deposu oldu. Yanlış politikalar ülkemizi bu hale getirdi. Hala bu yanlış politikada ısrar ediliyor. Zamanında açık kapı poltikası ile her geleni içeri aldılar saldılar memlekete. Hiç bir ülke bunu kesinlikle yapmaz. Kayıt yok. Adam polise yakalansa ismini yanlış söylüyor. Takip mümkün değil. Akp sırf bu göçmen poltikasında sınıfta kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    O kaçak göçmenler şehrin içinde sivas caddesi cengiz topel caddesi kernek mah. Fırat mah. Başharık mah. Taştepe melekbaba Tandoğan yeşiltepe de Türk den çok kaçak göçmen dolu 1 yılda sayı 5 kat artmış güzelim Malatya da yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ülke sınırı folloş olmuş ama sorsan Avrupa bizi kıskanıyor ?? Çapsızların yüzünden biz de çekiyoruz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Bunlar görülenler. Ya diğer leri. Yüzlerce var. Günde binlercesi geçiyor sınırda. İran güvenlik güçleri sınır geçişlerinde bu kaçak göçmenlere yardımcı oluyor. Bizim sınırlarda zaten yol geçen hanı. Gelen gelene. 15_20 yıl sonra azınlığa düşecez. Devlet zaten bişey yapmıyor. Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla