SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kırmızı Kart Hocamız İçin Çok Ağır Oldu"

0
Güncellendi - 2021-11-28 23:26:33
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Marius Sumudica, karşılaşmanın 90+5. dakikasında, maçın hakemi Atilla Karaoğlan tarafından oyun alanına girdiği için direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakılırken, Sumudica'nın maç sonrası konuşan yardımcısı Gabriel Margarit, hakemin bu kararına yönelik tepkisini dile getirdi.

0-0 biten maçın heyecanın doruğa ulaştığı son dakikalarındaki kararla ilgili konuşan Margarit, ""Sadece 20 santimetre çizgiyi ihlal ettiği için direkt kırmızı kart gördü hocamız, buna anlam veremiyoruz. Hakemler de hocaları anlamalı, bizim de maç içinde heyecanımız var, coşkumuz var. Hakeme karşı hiçbir saygısızlık yapılmadı, hiçbir protestomuz da olmadı. Buna rağmen sadece 20 santimetre çizgiyi geçtiği için direkt kırmızı kart verildi. Diğer maçlarda başka hocalar da geçiyor ama bunlar sarı kartla cezalandırılıyor. Bu direkt kırmızı kart hocamız için çok ağır oldu, çok ağır bir karar oldu." dedi

Bu arada, kırmızı kartla tribüne gönderilen Sumudica'nın tribündeki renkli görüntüleri de kulübün internet sitesinde yeraldı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Yazık bu adama, Smudica ya yazık bu takıma, nedir bu ön yargı nedir bu peşin hüküm, ne olduda hemen kırmızı kart, Takımda Münir serbest oynamalı, topu alsın, versin, şut atsın, çalım atsin, kadronun bu darlığında takım zaten eksik oynuyor, hiç değilse münir eksilmesin, Kaptan artık kendine gel, sorumluluk al, oyunu yönet , arkadaşlarını canlandır, etkili oyna ...........etkili oynat ayıp oluyor............
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Şimdi hesap soruyoruz yönetim ve başkan bu yapılan yanlış transferlerin klibe maliyeti ne kadardır ve bu zararı kim ödeyecek.Klup gelirleriyle bu klubu yönetiyordunuz elinizi cebinize atın yapılan yanlış transferleri yoneticiler cebinden ödesin bizde Malatyasporlu olduğunuza inanalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Hoca olayı çözmüş bu takıma kim transfer yaptı nasıl yaptı neden yaptı demiş.Adam anlamış.Biz sezon başı söyledik öyle amca yeğen dayı uşak memleketimin adamı diye alırsan elinde patlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • buumm (2 yıl önce)
    maçın üç tane futbolcusu var. ilki mounir ikincisi ertaç üçüncüsü sadık mounir için bir not aktarayım çok çok iyi bir futbolcu bilekleri harika ama üç maçtır izliyorum bence bu takımda bir skntı var çocuk yapacağını yapamıyor rahat bir şekilde bu konu mounir için sadece geçerli değil jospin ndong ve iskoç liginin asist ve şutör oyuncusu mallan içinde geçerli çünkü saha içinde bu çocuğa baskı var özellikle kaptan adem den çocuk içine kapanık oynuyor acil bir şekilde şumudica bu konuda bir çözüm bulmalı bir diğer konu sahanın en kötüleri adem haddadi hafez diğer konu şu dan dun oyunu bırakıp pas ve kanat oyunu oynamalı tamam şimdi bu konu da eksik var ama malesef kaç maçtır top defanstan çıkarırken topu ademe tutarsa tuttu tutmazsa dan duna devam adem den tek isteğimiz yeter be kardeşim yere yatmadan oyna bir de şu pasların bizi çileden çıkarıyor. şu kubilayı da artık almayın geç oyuncu hagı osmanı alın çocuk çok iyi diğer haftalar görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sumudica fabrika ayarlarına döndü de,Adem ile Hafeze nasıl tahammül etti onun için kırmızı kart gördü herhalde,Galatasarayı böyle bir günde puansız gönderebilirdik,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Kimi oynatsın adam yedek kulübesine baksana yemin ederim yedek kulübende kiler altlig de bile 11 oynayamaz Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende Adil Gevrek'e takmışsın. Kardeşim geçen sezonun sonunda seçimli kongre vardı, Sn Gürkan bir aday bulup teşekkür edilip gonderilseydi.Siz bu takımın düşmanımızsınız? Bu durumda nasil istifa istersiniz?Şu durumda kim baskan olmak ister? Biraz mantıklı hareket etmemiz gerekir.Siz her şeyi bir kenara bırakıp yalnızca şahsi kin veya hesabınızla her defasında istifa diyorsunuz.Umut ederim sezonu iyi bitirip güçlü bir başkan adayı çıkar takım ona teslim edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahada saç baş yolduran Adem ile hafez acaba hangi lig ayarında oyunculardı?hiç olmazsa son 5 dakika o çocuklarada kendilerini gösterme fırsatı verseydik dahamı kötü olurdu?
    0
    0
    Yanıtla